من نتونستم 6.3 رو دانلود کنم
هرجا رفتم لینک دادن به خود سایت کومودو که اونم دانلود نمیشد و پیغام نبود فایل میداد
من 8.1 دارمالبته این یکی دیگه مجازیه ها
![]()
من نتونستم 6.3 رو دانلود کنم
هرجا رفتم لینک دادن به خود سایت کومودو که اونم دانلود نمیشد و پیغام نبود فایل میداد
من 8.1 دارمالبته این یکی دیگه مجازیه ها
![]()
با سلام
در مورد خود کومودو من تغییری احساس نکردم ولی در مورد ابزار نتیجه محسوس بود زمانی که در ران ادمینستور اجرا شد نقایص بر طرف شد به عنوان مثال در کیل سوئیچ عمل قطع پرسسها ونمایش کانکشنها با ران ادمینستور اجرا می شد وبه صورت درست کار می کرد ولی با برداشتن ان خیر .
خوشحال میشم دوستان نتیجه خودشون و به اشتراک بزارن با تشکر.
![]()
دو مورد مطرح شده را من مشاهده نکردم. سوال : یعنی اگر Killswich را Ran as Admin نکنید، پروسه را قطع نمیکنه؟ یا کانکشنها را نشون نمیده؟
ویندوزتون چی هست؟
سلام دوستان
راه حل رفع مشکل نصب کومودو در ویندوز 8.1
در run بنویسید regedit و اینتر کنید
به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Network
در سمت راست MaxNumFilters رو میبینید که باید مقدار REG_DWORD رو از 1 به 8 تغییر دهید.برای اینکار روی MaxNumFilters دابل کلیک کنید و 1 (یا هر عدد دیگری که هست) رو به 8 تغییر دهید.
سیستم را ریستارت کنید و کومودو را نصب کنید
اگر اون DWORD رو شما نداشتید،در همون قسمت در صفحه خالی کلیک راست کرده new و بعد DWORD رو انتخاب کنید.نام آن را MaxNumFilters بذارید و مقدارش رو به 8 تغییر دهید.
Last edited by mohammad_87; 16-09-2013 at 12:36.
سلام
بهتره این طور بگم که در برخی از پرسه ها دچار مشکله وبه نظرم پرسه هایی هستند که بروی سیستم در { ران ادمینستور }ا جرا شدن و {کیل سوئیچ } اجازه دست رسی به انها را نداره ودر صورت اجرا در ران وضعییت به صورت عادی بر میگرده { یعنی بدون مشکل }
برای مثال چند عکس از مراحل اجرا :
وبعد از اجرا در ران ترافیکها نمایش داده میشن :
قبل از اجرا در ران ادمینستور { ابزار تعمیر} پیام زیر وبعد از اجرا به صورت صحیح تعمیر کرد ومشکل ابزار بر طرف شد
ودر پایان قطع پرسس ها
نکته : نتایج به دست امده با تغئیر مقدار { یوزر اکانت } تغییر کرد
![]()
آفا من دارم 8.1 رو میشه لینک رو برای من بزارید من نصب کنم
هیچ آنتی به جز کمودو رو قبول ندارم واسه همین هنوز هیچی نصب نکردم![]()
سلام
لینک دانلود این نسخه که از روی سرور کومودو حذف شده. مگر اینکه براتون آپلود کنم.... چند مشکل وجود داره
حجمش 190 مگ هست که احتمالا نمیتونم آپلودش کنم+نسخه بتا هست!!+خودم روی 8.1 تست نکردم، شاید نصب نشد اونوقت زحمات ما به باد میره+ قرار شد مخفیانه باقی بمونه!!
خوب الان تکلیف 4 نفر مثل ما که عاشق هستن چی میشه !
کلا در ادبیات عشاق را به صبر توصیه کردند:
بر شاه خوب رویان واجب وفا نباشد ---- ای زرد روی عاشق، تو صبر کن وفا کن
فایل نیو ستـآپ را آپـلود خواهم نمود ---- در صـورت توانـم، قـدری تامـلی کن
![]()
چن روزیه هرکاری میکنم آپدیت نمیشه!
میزنم آپدیت شه بعد چن ثانیه میگه کامل شد وی باز آنتی ویروس مینویسه دیتابیس آپدیت نیست!!
Last edited by Masoodegh; 17-09-2013 at 08:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)