کسی نظری نداره؟
کسی نظری نداره؟
سلام
بایوس من نسخه ی نهایی (50) هستش ولی همچین گزینه های ندیدم
از لطف تون متشکرم.
سلام بچه ها
نسه جدید کارت گرافیک amd برای ویندوز 8.1 برای لب تاب 4540 آمده
اینم چیزهایی که نوشته حلش کرده
- Fixes an issue where the system does not restart properly when the system resumes from standby mode.
- Fixes an issue where the brightness hotkey does not function properly when the system is running in high-performance mode
راستش من یکی دو هفته ای سرم شلوغه و نمی تونم ویندوزم 8.1 کنم و نتیجشو بگ که مشکل اسلیپ درست شده یت نه
هرکی وقتش رو داره ویندوزش رو 8.1 کنه و این نسخه رو نصب کنه ببینه مشکل حل شده یا نه
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطف کنید و بگویید که نسخه ی ویندوزتون متعلق به کدام شرکت است؟ دارم به یه جاهایی می رسم.
سلام
خیلی ممنون از اطلاعتون
در حال دانلودم ، ولی به احتمال زیاد طبق چیزی که نوشته مشکل حل شده. ولی خیلی دیر عمل کردند و باید زودتر از اینا آپدیت میدادند.
راستی یه سوال؟ میخواستم بدونم این آپدیت آخرین تغییراتی که شرکت AMD توی آپدیت درایوراش داده رو شامل میشه یا اج پی فقط اومده و همون درایور قدیمی رو اصلاح کرده و واسه این لپ تاپ داده؟!
با تشکر
سلام دوباره
امتحان کردم مشکل Sleep حل شده. فقط یه مشکل کوچیک با tray icon ای ام دی که توی تسک باره دارم و هر چی تیک مربوط به نمایشش رو ور میدارم که نیاد دوباره برمیگرده که البته مسئله مهمی نیست.
دوستان یه سوال:
غیر از برنامه ی امنیتی خود Hp راه حل دیگه ای هست که بدون نصب هیچ برنامه ای ازسنسور FingerPrint برای ورود به ویندوز 8.1 استفاده کنم؟
با تشکر![]()
بابت بازخورد بسیار ممنونم
خیر فقط با همون برنامه فعال میشه و امنیت سیستم رو افزایش میده
فقط برنامه رو نصب کردین یا قبلش هرچی AMD Catalyst بود رو آنیستال کردین؟
آقا خدا پدر و مادرت رو برات نگه داره
ممنون که تست کردی
تا دو هفته دیگه منم سرم خلوت شد ویندوزم رو عوض می کنم، 8.1 می ریزم
در مورد سوالتون هم که اچ پی از کدوم درایور استفاده کرده بنده نمی دونم
اما در مورد فینگر پیرینت فقط باید با همون کار کنی، فقط من یادمه می شد مثلا توی تنظیماتش مشخص کنی که قبل از لود ویندوز ازت بپرسه یا هنگام ورود به ویندوز، یه نرم افزار دیگه هم داره که اطلاعات هاردت رو کد می کنه، اینجوری اگه خدای ناکرده لب تاب سرقت بشه هاردش برای سارق هیچ ارزشی نداره چون به هبچ وجه نمی تونن دی کدش کنن، و تا دی کد نشه هارد کار نمی کنه، منظورم رمز یا پسورد روی هارد نیست ها ، کد کردن اطلاعات
خواهش میکنم وظیفه بود.
آخه برنامه ی خودش شکل lصفحه ی ورودی ویندوز رو عوض میکنه که خوشم نمیاد!
اما در مورد سوالتون : از طریق Uninstaller خود ویندوز، یعنی در control panel و بخش Program and Features، برنامه ی کاتالیست یا همون AMD Catalyst Installer Manager رو پاکش کردم و بعد از ریست ویندوز نسخه جدید رو نصب کردم و یه بار دیگه ریست کردم. کاملا بدون مشکل نصب شد![]()
Last edited by Y@var; 19-10-2014 at 10:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)