تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 222 از 328 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من دارم میگم خیلی ها تلاشی نکرده میگن نتیجه ای در بر نیست! چون فلانی داره دو شیفت کار میکنه ولی اونی که داره دو شیفت کار میکنه پتانسیل های ذهنی یا فکری شما رو داره؟
    خوب معلومه منم همین ایده رو داشته باشم باید بنالم! ولی زمانی که به پتانسیل های خودم نگاه میکنم قضیه فرق میکنه
    در مورد ایران هم معلومه برادر زمانی که میری 20 میلیون سهام میخری 200 میلیون میفروشی میذاری بانک 25 تا 6 درصد سود میگیری کار نمیکنی!
    اینا همه چیزهایی است که جای بحثش اینجا نیست و بحث بیشتر باید در مورد ازدواج باشه
    من به شما هم خاطر نشان می کنم صحبتم مبنی بر این نیست ما خط فقر نداریم، ما کسی که فلانه نداریم!
    اتفاقا اونی که زیر خط فقره یا حتی در نزدیکی اون است اصلا نمیتونه این معیارهایی که من گفتم رو اجرا کنه چون پتانسیلش رو نداره و پتانسیلش در حد همون کارگر بودنه
    اینا مشکلات اجتماعی است و بنده هم جامعه شناس نیستم
    بیشتر صحبت من روی افرادی است که یک نوع پیش زمینه های ازدواج را دارند ولی میگن چون پول نیست چون فلان نیست من ازدواج نمیکنم
    شما یک لاکپشت رو بکشی نظیر یک خرگوش توان دویدن نداره هرچقدر هم بخواد تلاش کنه! حالا شما بیا بگو من میگم چون تلاش نمیکنه فلان!
    من میگم بعضی ها پتانسیلش رو دارند ولی تلاش نمیکنند چرا ؟ چون جامعه ی ایران به شدت رفاه گرایانه است
    سودهای کلان، سیاست های سهام داری و بورس نادرست و خیلی چیزهای دیگه
    الان یک ایرانی نمیتونه از اینجا بره خارج دوام بیاره چون عرضه اش رو نداره
    نتیجه همین میشه که یک مشت جوون دور هم اینجا جمع شدیم میگیم دختر یعنی خیانت
    دختر یعنی فلان
    ازدواج یعنی خرج
    این چیزها
    کلی هم برای هم فلسفه میاریم در حالیکه اینا همه باورهای ذهنی است که برامون شکل دادند و حتی به دنبال تغییرش نیستیم
    و تاکید میکنم بازم به این معنا نیست که زشتی نیست، فقر نیست
    من اون دسته از افرادی رو خطاب قرار میدم که 10% پتانسیل حتی اگر دارند حاضر نیستند اون رو بالفعل کنند
    چیزی که من گفتم دلیلی برای تلاش نکردن نیست، توضیح این بود که تلاش کردن لزوما قرار نیست حتی بطور نسبی حلال مشکلات باشه و مسائل خیلی فراتر از این است که بگیم "پول نداشتن در ازدواج بهانه است".

الان دوباره شما یه حرف عجیب زدید (قسمت بولد)، شما روی چه حسابی میگید اونی که نزدیک خط فقر هست اصلا پتانسیلش رو نداره و در حد کارگر بودنه ؟! چطور خیلی از همین افراد تونستن برن دانشگاه و درس بخونن، خیلی هاشون وقتی مهاجرت می کنند در کشورهای جدید خیلی هم موفق هستند. یعنی در کشورهای اروپایی که درصد افراد زیر خط فقر یک رقمی است مسئله بخاطر پتانسیل متفاوت اونهاست؟+ این در راستای ذهنیت قبلی شماست که مقصر در هر صورت خود شخص است. اگه پول نداره یعنی پتانسیل نداشته، اگه بیکار هست یعنی تلاش نمی کنه و ... . در نهایت هم میگید من فقط درسته ای رو خطاب می دم که می تونن تلاش کنند ولی نمی کنند، می تونند ازدواج کنند ولی چون دنبال تجمل و ... هستند نمی کنند.

همه تحقیقات در همه دنیا نشون میدن مسائل مالی مهمترین فاکتور در ازدواج موفق است. افرادی که شرایط مالی و رفاهی خوبی دارن (افرادی که با یک - و فقط یک - شغل تمام وقت درآمد در حدی دارند که به مخارج زندگی و تفریح و ... می رسند) افرادی هستند که موقع ازدواج هم بهتر شریکشون رو انتخاب می کنند و هم بعد از ازدواج زندگی مشترک بهتری دارند و نرخ جدایی در بین این افراد هم خیلی کمتر است. شما هیچ وقت نمی تونید در جامعه ای که در بحران اقتصادی بسیار شدید مثل شرایط فعلی ایران است بگید مسائل مالی در ازدواج فقط بهانه است.

2. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

چیزی که من گفتم دلیلی برای تلاش نکردن نیست، توضیح این بود که تلاش کردن لزوما قرار نیست حتی بطور نسبی حلال مشکلات باشه و مسائل خیلی فراتر از این است که بگیم "پول نداشتن در ازدواج بهانه است".

الان دوباره شما یه حرف عجیب زدید (قسمت بولد)، شما روی چه حسابی میگید اونی که نزدیک خط فقر هست اصلا پتانسیلش رو نداره و در حد کارگر بودنه ؟! چطور خیلی از همین افراد تونستن برن دانشگاه و درس بخونن، خیلی هاشون وقتی مهاجرت می کنند در کشورهای جدید خیلی هم موفق هستند. یعنی در کشورهای اروپایی که درصد افراد زیر خط فقر یک رقمی است مسئله بخاطر پتانسیل متفاوت اونهاست؟+ این در راستای ذهنیت قبلی شماست که مقصر در هر صورت خود شخص است. اگه پول نداره یعنی پتانسیل نداشته، اگه بیکار هست یعنی تلاش نمی کنه و ... . در نهایت هم میگید من فقط درسته ای رو خطاب می دم که می تونن تلاش کنند ولی نمی کنند، می تونند ازدواج کنند ولی چون دنبال تجمل و ... هستند نمی کنند.

همه تحقیقات در همه دنیا نشون میدن مسائل مالی مهمترین فاکتور در ازدواج موفق است. افرادی که شرایط مالی و رفاهی خوبی دارن (افرادی که با یک - و فقط یک - شغل تمام وقت درآمد در حدی دارند که به مخارج زندگی و تفریح و ... می رسند) افرادی هستند که موقع ازدواج هم بهتر شریکشون رو انتخاب می کنند و هم بعد از ازدواج زندگی مشترک بهتری دارند و نرخ جدایی در بین این افراد هم خیلی کمتر است. شما هیچ وقت نمی تونید در جامعه ای که در بحران اقتصادی بسیار شدید مثل شرایط فعلی ایران است بگید مسائل مالی در ازدواج فقط بهانه است.
    واقعیتش بنده اینجا مقاله ننوشته بودم که بخوام هر گوشه از جنبه ی افکارم رو نشون بدم و یادم هم نمیاد زمانی که گفته باشم خط فقر منظورم افرادی است که میخواهند در این نوع خانواده رشد کنند!
    منظورم من اون بنده خدایی که در خانواده فقیر متولد شده نیست که نمیتونه موفق بشه
    کجای حرفم این رو گفتم ؟ من گفتم اون بنده خدایی که الان یک مرحله ی بلوغ را کامل گذرونده به دلیل اینکه افکار شکل یافته ای داره فرصت تغییر نداره و زمانی که فقیر است و امکانات نیست به این محدودیت های فکری تاکید بیشتری نهاده میشه
    کمتر کسی در سن 26 سالگی قصد این رو پیدا میکنه که مثلا بره دکترا بگیره!
    شما هم باز از حرف های من یک برداشتی رو کردی که من دیگه خسته شدم بابت گفتنش
    حرف من این نیست که پول مهم نیست! اتفاقا بنده خودم به شدت پول رو دوست دارم و معلومه دوست دارم به جای کوکو چلو گوشت بخورم! کیه که بدش بیاد!!
    بنده دارم میگم فرار از این قضیه که نمیشه بهش رسید و نباید بابتش تلاش کرد اشتباهه چون فلانی نمیتونه و یا جامعه مشکل داره
    اگه جامعه مشکل داره من یک سوال می کنم چطور بنده بدون سرمایه گذاری مالی با ترسیم یک هدف برای خودم و مدتی وقت گذاشتن و بررسی جوانب محیط و خیلی چیزهای دیگه دارم به حقوق چند میلیون دست پیدا میکنم؟ خوب معلومه تلاش کردم نگفتم بابااااااااا 100 میلیون به من بده برم فلان کار رو بکنم، نشستم فکر کردم چی بلدم چی نیستم از چی میشه پول در آورد چه ایده ای رو میشه اجرا کرد
    چطوری میشه توی این بحران های اقتصادی زندگی کرد و راهش رو پیدا کردم و ایده های خودم را در سطح کاری جدید خودم اجرا کردم
    شاید یک سری از افراد هستند دوست دارند همه چیز داشته باشند بعد یک خانواده را تشکیل بدهند نه؟ خوب من بیام بگم اشتباه میکنند! اصلا به من ربطی نداره
    من به این افراد کاری ندارم که
    من به افرادی که میان میگن تا رفاه نباشه نباید اقدام کرد کار دارم
    کسانی که سعی میکنند این تفکر را شدیدا برای دیگران هم توسعه بدهند
    دوباره تاکید میکنم بنده نمیگم مسائل مالی بهانه است، بنده میگم اگر تنها بهانه این است اشتباه است چون میشه دست خود انسان است
    انسانی که اندکی بیشتر فکر کند و بیشتر بیاندیشد حتی اگر در سن 26 سالگی و خانواده ی فقیری باشد به دنبال تحول می رود ولی اونی که چارچوب ذهنی محدود داشته باشد خیر
    فکر میکنم بیشتر از این دیگه توضیح بدم آب در هاون کوبیدن است

4. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

[QUOTE=piishii;8655734]
    ولی این رو هم منکر نیستم قشر تحصیل کرده ی ما چون توقعات بالایی هم دارند چون سطح فکر بالاتری دارند اون چیزی رو میخوان که حقشون است ولی بهشون داده نشده و این ها ضرر می کنند و نمی توانند با این ناامیدی کار کنند و افکار ذهنیشون به هم میریزه/QUOTE]

خارج از تاپیک هست ولی نتونستم جواب ندم. درباره اون 3 مورد بولد شده:
    1- اصلا اینجوری نیست وقتی نحوه رفتار مثلا پزشک ها (به عنوان کسانی که مدرک تحصیلی بالاتری دارند) رو میبینید و برخوردشون با بیماران و... یا وقتی مثلا با مدارج بالا یکی میره دنبال اثبات علمی معجزات کتب دینی!! نشون میده فقط سطح مدرک بالایی دارند نه سطح فکر.
    2- به هیچ وقت حقشون نیست چون با این اوضاع دانشگاه های ایران خودتون بهتر میدونین چیز خاصی کسی یاد نمیگیره مگه اینکه خودش بخواد، سالانه چندین هزار دانشچو فارغ التحصیل تو هر رشته با کمترین سطح سواد علمی میان بیرون.
    3- از کجا باید بهشون داده بشه؟ مدارک مهندس و ... که تو هر کوچه ای الان 10 تا بیکارش ریخته کارایی ندارند که بخوان کاری یا چیزی بهشون محول بشه.

خودم اینها رو به عنوان یکی که کارشناسی ارشد داره نوشتم سوء تفاهم نشه ولی حقیقته.

6. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    خوب بخشی از محرک برای ازدواج بحث جنسی اون هست
    که نمیشه منکر شد..چطور میشه تشخیص داد کل بحث ازدواج به خاطر مورد جنسی اون نیست؟ و بحث جنسی بقیه موارد رو داره ، توجیه میکنه؟
    چون خیلی از ازدواج هایی که به شکست میرسه به خاطر این بوده که عشقی در کار نبوده و همش به خاطر مسائل جنسی بوده
    تشخیص افتراقی چطور است که خیلی مهم هست؟

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

بحث سنگینیه و همه دوستان صاحب نظرند خوشبختانه. اگر اجازه بدید یه کم سوادم دیده خودشو بگه:

ازدواج نمی کنم چون ازدواج رو مناسب جهان اول می بینم و بهتره که نسل ما منقرض شه... البته نه احساسی بود و نه نژادی چون ازدواج خیلی چیزا میخواد که ما نداریم و اون بچه هم آیندش مثل ما می شه پر از بدبختی و .... فقط نمی دونم چرا زرت و فرت ازدواج می کنند. بنده اگر اختیار داشتم همه رو خ...و....ا..جه یا یه همچین کاری می کردم تا اینقدر الکی زمینو کثیف نکنیم! شانس اوردید هیتلر نشدم!

9. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اینجا یک متاهلم پیدا نمیشه چه زن چه مرد توضیح بده از ازدواج راضی هست مشکلات چیه خوبی هاش چیه ؟!
    میخواستم بنویسم :
    بنده قبل ازدواج هیچی نداشتم بعد ازدواج صاحب همه چیز شدم ( خانه ماشین و .... )
    گفتم شاید دقیق نباشد . اما حداقل اینست که بعد ازدواج زندگی ام عوض شد
    دلیلش هم ساده است قبل ازدواج زندگی سمت و سو و برنامه ریزی و آینده نگری خاصی نداره ( هر چند ادم همیشه برای زندگی برنامه داره . اما بعد ازدواج مفهوم برنامه کامل شد ) چون خودت تنهایی .اما بعد ازدواج یک نفر دیگر هم هست . دو نفری نه یک نفر . بنابراین دونفر بهتر برای زندگی برنامه ریزی میکنن تا یک نفر . دو نفر آینده بهتری میتونن در نظر بگیرن تا یک نفر .
    این تازه برای موقعی بود که زن و شوهر بودیم .
    بچه که آمد شدیم پدر مادر
    دوباره زندگی مون عوض شد
    بچه که اومد کلی تحرک برنامه ریزی اینده نگری عشق محبت و ..... آورد

در یک کلام دوبار زندگی مون عوض شد
    یک بار بعد ازدواج
    یکبار بعد امدن بچه

11. 4 کاربر از mtjt258 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

ازدواج نمی کنم چون ازدواج رو مناسب جهان اول می بینم و بهتره که نسل ما منقرض شه... البته نه احساسی بود و نه نژادی چون ازدواج خیلی چیزا میخواد که ما نداریم و اون بچه هم آیندش مثل ما می شه پر از بدبختی و .... فقط نمی دونم چرا زرت و فرت ازدواج می کنند. بنده اگر اختیار داشتم همه رو خ...و....ا..جه یا یه همچین کاری می کردم تا اینقدر الکی زمینو کثیف نکنیم! شانس اوردید هیتلر نشدم!
    درسته که از پیر تا جووون حق نظر و بحث دارند , منتها از دید بنده این نظر شما ( با کمال احترام ) کاملا کورکورانه و بی منطق و از روی بی تجربه گی گفته شده .
    من دقیقا با قسمت های قرمز رنگ نظر شما شدیدا مخالفم .
    چون جهان اول و دوم رو نمیدونم نمیدونم کجا و کجا نام میبرید. خب که چی ؟
    وقتی شما نباشید, دیگه چه سودی به حال شما داره ؟ شما زندگی خودتو بکن , تلاش خودتو بکن , نگو باید نسل ما منقرض بشه.
    هیچ بچه ایی حق نداره آینده اش مثل آینده شما بشه . چون آینده ی اون بچه دست خودش هست . خواست تلاش میکنه و موفق میشه . نخواست هم نمیشه .
    شما نقش کمی داری توی آینده ی اون بچه ایی که بخواد شاید در آینده به وجود بیاد .

ازدواج میکنن چون باید ازدواج بکنن . شما چاره دیگه ایی داری ؟ شما ایده بهتری داری ؟
    هر کس که این توانایی رو در خودش بدونه که بتونه زندگی خودش رو هدف دار و موفق بدونه باید ازدواج کنه . ( البته بایدی وجود نداره / بلکه باید جزو هدف های زندگیش بدونه .

نمیدونم چرا این جوون های مملکت ما اینقدر نحت تاثیر کشورهای دیگه قرار گرفتن . ( فقط نیمه خالی لیوان رو میبینن )
    عااااقا ... دنیا مثل اون چیزی نیست که توی فیلم ها نشون میده .....
    شما میتونی بهترین زندگی رو داشته باشی. دو بار دور دنیا بچرخی . تمام لذت ها و سرگرمی های دنیا رو تجربه و امتحان کنی ولی از آخر که چی ؟
    صد ها تا رفیق و دوست هم داشته باشی هیچ وقت به اندازه یک همسر که دوستت داشته باشه واست ارزش ندارن .دلت رو خوش نکن به اونا .

13. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

البته عوض شدن زندگی شما فایده ایی نخواهد داشت اون بهتر شدن زندگی هست که منتظر جوابیم هنوز !

15. 3 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

نظر دوستان بسیار محترم و این بحث بسیار پیچیدست. سالیان سال است که عقب ماندیم، در خود ماندیم و ازدواج قسمت کوچکی از این داستان غم انگیزه...
    ازدواجی که شما رو خوشبخت کنه به خیلی از چیزا بستگی داره که حوصله توضیح ندارم متاسفانه. ولی به طور کل در ازدواج باید منافع کل رو در نظر گرفت و نه فقط رضایت شخصی و زاییدن و شادی کردن به قیمت مشکلات م شرایط بدتر درست کردن چه برای خودمون و از خودمون مهمتر برای طبیعت...البته بماند جهان اولم خودش مقصره در این قضیه. به طور کل حالا ازدواجم کردی حالا چرا اشتباه دوم: تولید نسل بیشتر؟!

17. 3 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دید منفی و مثبت تا حدودی به شخصیت آدم ها بستگی داره ولی وقتی در یک اجتماع اکثریت به مسئله ی خاصی دید مثبت یا منفی پیدا میکنن باید ریشه یابی اجتماعی کرد اون مسئله رو.
    دقیقا مثل دید مثبتی که امروزه خیلی ها به کوچ از کشور خودشون دارن یا دید منفی ای که نسبت به ازدواج هست.
    نه قراره به خارج رفتن ما رو خوشبخت کنه و نه ازدواج نکردن. منتها ریشه های شکل گیری این دید مهم هستن.
    بعضی چیزها شاید یکبار در زندگی بیشتر اتفاق نیفتن پس حساسیتی که آدم روی این مسائل داره طبیعتا بیشتره و نمیشه این حساسیت رو چیز بدی دونست.
    اگه ازدواج های موفق اطراف ما زیاد باشن ناخوداگاه حس مثبتی به ازدواج پیدا میکنیم و برعکس. پیدا کردن علت دید منفی خیلی ها به ازدواج کار سختی نیست. از بین بردنش هم البته با یک مشت حرف خوب زدن اصلا ممکن نیست.

19. 6 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •