Hideo Kojima از جزییات GTA 5 بر روی PS4 متحیّر شد.

Hideo Kojima سازنده سری بازی های Metal Gear Solid از دیدن تریلر بازی Grand Theft Auto V بر روی PS4 به حدی شگفت زده شد که موجب ناراحتی او شد.
او گفت : چیزی که Rockstar ساخته و دنیایی که توسط انها ساخته شده بسیار متحیّر کننده است و من وقتی تریلر PS4 این بازی را چند روز پیش دیدم واقعاً ناراحت شدم .
تابستان سال قبل Kojima گفته بود که بازی Rockstar open-world موجب ناراحتی او شده است از این بابت که او فکر می کند که عنوان جدید او یعنی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در حد این بازی نباشد .
The Phantom Pain عنوانی open-world تشریح شده است (مانند GTA V) ولی این کاملا صحیح نیست. Kojima در اینباره گفت: این تا حدی فرق دارد به خاطر اینکه راهی که Rockstar در حال طی کردنش هست بسیار با چیزی که من میخواهم بسازم متفاوت است. او گفت : وقتی ما گفتیم میخواهیم عنوانی open-world بسازیم بسیاری فکر کردند که این بازی قرار است مانند بازی GTA V شود ولی کاری که ما در حال انجام دادنش هستیم بسیار متفاوت است .
GTA V در پاییز امسال برای PC, PS4 و Xbox One منتشر می شود و این در حالی است که Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هنوز تاریخ مشخصی برای انتشار ندارد.
منبع :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید