تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 308 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تنها نکته ای که بارسلونا و طرفداراش رو نگران کرده ضعف خط دفاع هستش...در بقیه نقاط زمین تقریبا بهتریم.بارسا میتونه با دشتن مالکیت بیشتر توپ نسبت به بایرن و پرس خیلی زیاد که تقریبا جزو شگرد های بارسا شده مالکیت توپ رو بگیره فقط باید امیدوار باشیم که مثلث طلایی بارسا روز خوبش باشه..در اون صورت بارسا سربلند بیرون میاد.خوشبختانه به بازیکنا تیم استراحت خوبی داده شده و مربی تیم هم تاثیرش رو نشون داده....بایرن رو میشه حذف کرد.

2. 13 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتفاقا من برعکس کاملا اطمینان دارم که بارسا خیلی راحت از سد بایرن عبور میکنه /

چون بایرن عملا و احتمالا خیلی مالکیت توپ رو در اختیار نخواهد داشت برای اینکه بتونه بازی خودش رو انجام بده .
    فکر میکنم عملا باید بارسا رو حذف شده بدونیم
    سروش خودش میدونه چشاش چقدر شوره و پیشبینیاش چقدر دقیق برعکس درمیاد

4. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

فکر میکنم عملا باید بارسا رو حذف شده بدونیم
    سروش خودش میدونه چشاش چقدر شوره و پیشبینیاش چقدر دقیق برعکس درمیاد
    ای خداااااا . سروش جان لطفا از تایپک برو بیرون بعد بازی بایرن بیا اگه حذف شیم من به شخصه یقه ی شما رو میگیرم
    به هرحال منم خیلی از دفاع متزلزل بارسا میترسم ... هر توپی که میاد سمت دروازه بهم یه شوک وارد میشه خدایی دفاع تیم تعطیله توپ هم که از دفاع رد شه درنهایت و آخرین امید ما ( والدز ) نه نمیگه و گلو میخوره

ما فقط بتونیم زمین بایرن یکی بزنیم دیگه حله

6. 12 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

جدول بیشترین پاس‌های سالم در لالیگا ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** **************************
    سفر پپ به آرژانتین

پپ تور کوتاهی در آمریکایی لاتین خواهد داشت که در این میان سفری به شهر بوینس آیرس آرژانتین نیز خواهد داشت. پپ در این سفر به همراه مانل استیارته چند کنفرانس مربیگری در شهرهای مختلف بر گذار خواهد کرد. نکته جالب اینکه بلیطهای این کنفرانسها در کمتر از تقریبا ۴۸ ساعت به اتمام رسیده.

منبع: اسپرت

اینم آمار ارقام جدید از محبوبیت بارسا در شبکه های مجازی!(عکس از پیج Troll Football )

اخبار کوتاه 19 آوریل 2013

• ویا : آرسنال ؟ کریسمس چند باشگاه به من پیشنهاد دادند ، اما بارسا نخواست من اینجا رو ترک کنم ، من هم اینجا بازی می کنم و احساس خوبی دارم . من از نظر جسمانی عالی هستم ، مصدومیتم رو کاملا فراموش کردم و حس می کنم از چند فصل گذشته آماده ترم .

• پائولو مالدینی : بارسا یک سبک جدید از فوتبال رو ابداع کرد و تغییرات زیادی حاصل کرده ، بازیکنان کوچک با تحرک و تکنیک بسیار بالا . بارسای الان بسیار شبیه میلان ساچی ، آژاکس کرایف هستش ، آنها به رقیبشون احترام می گذارند .

• الکسیس : در بارسا من فوتبال رو دوباره فرا گرفتم ، از اول ، مانند اینکه برای بار اول بازی می کنم .

• مسی در صفحه فیس بوکش برای گابی میلیتو آرزوی موفقیت کرد ، میلیتو به تیم مربیان ایندپندنته پیوسته است .

• والدانو : پپ انقلاب عظیمی در فوتبال انجام داد . او از پایه عشق به سبک فوتبال ، بازی و بازیکنان آموخت .

• رورا : مسی در برابر لوانته ؟ ما همه مسی رو می شناسیم ، او همیشه می خواد بازی کنه ، فردا تصمیم می گیریم .

• یحیی توره : برای من مسی بهترین بازیکن در جهان هستش ، رونالدو خیلی بدشانسه که هم عصر مسی بازی می کنه ، مسی یکتاست و از سیاره دیگری آمده است .

• پیشنهاد مادرید ؟ من به آن توجه نمی کنم ، آنها باشگاه بزرگی هستند ، اما من هرگز به مادرید نمی پیوندم .

• والدز تا پایان قراردادش در بارسا خواهد ماند (2014) . باشگاه هیچ پیشنهادی رو برای فروش او قبول نخواهد کرد .

• بارترا : فروش قرضی؟ من همیشه به بارسا تمرکز دارم ، بارسا به من همه چیز داده است ، رقابت و کار در بهترین باشگاه جهان که شما می تونید درش رشد کنید .

• مونتویا و تیو فصل آینده در تیم ماندگار هستند ، اگر آنها بخواهند باشگاه را ترک کنند قرض داده می شوند و به فروش رسانده نمی شوند .

• ونگر : تا الان تماسی با سانگ برای بازگشت به آرسنال گرفته نشده است .

• دی بوئر : کوئنکا خیلی خوب کار می کنه ، اما برای اون زوده که بخواد این هفته بازی کنه .

• تیتو هفته گذشته از بازیکنان تقدیر کرد که دو ماه بدون اون رو با تلاش زیاد و بدون مشکل بازی کردند .

• سرجی روبرتو و دلوفئو فصل آینده به تیم اول منتقل می شوند ، شانس مونیستا و رافینیا کم به نظر می رسه .

ترجمه : علی / FCBarca.ir

عملکرد آماری مدافعان مرکزی بارسلونا در این فصل

تیترهای روزنامه اسپورت -19 آوریل

مسی کاملا آماده
    ستاره بارسا بر روی چمن تمرین کرد
    او امروز با تیم تمرین می کند و فردا یک تست دیگر می دهد
    اگر تست ها مثبت باشند دقایقی برای آماده شدن برای بایرن در لالیگا بازی می کند

روسل 2022
    ریاست باشگاه بارسا برای کاندیداتوری در سال 2016 اعلام آمادگی کرد .

دو خنجر بارسا بر کمر بایرن
    دنی و آلبا می خواهند با سرعت خود عامل پیروزی بارسا در برابر بایرن باشن

به گفته سایت گل نیمار برای سفر به کاتالونیابعد از جام کنفدراسیون ها به منظور گفتگو با سران بارسلونا آماده می شود

گفته می شود که مذاکرات در بارسلونا انجام می شود اما به درخواست نیمار بارسا باید پایان جام کنفدراسیون ها صبر کند
    نیمار به همراه برزیل با تیمهایی چون اسپانیا ، ایتالیا و اروگوئه رقابت خواهد کرد
    تاکنون نیمار هر گونه توافق با بارسلونا را رد کرده و گفته تا پایان قراردادش در سال ٢٠١٤ در سانتوس می ماند
    این تازه ترین شایعه از این دست است که حول محور پیوستن نیمار به بارسلونا می چرخد
    گفته می شود پدر نیمار قبلا بامقامات بارسا جلسه داشته و به زودی ملاقات دیگری خواهد
    داشت

کاریکاتور روزنامه اسپورت -19 آوریل

پاپ جدید پیراهن امضا شده ای از مسی دریافت کرد .

"این منطقی است که او آن را به من می دهد ... این مقدس ترین پوشش جهان ورزش است."

لئو تمرین های نرمالی را با سایر بازیکنان آغاز کرد

لئو مسی امروز تمرین های خود را با گروه شروع کرد و پا به پای سایر هم تیمی ها تمرین نرمالی را پشت سر گذراند .همچنین سرجیو بوسکتس که از مصدویت جزئی کشاله ران راست در این چند روز ریکاوری می کرد به سایر اعضای تیم پیوست.

گفتنی است که پینتو که هنوز از درد کمر خودرا دارد با تیم تمرین نکرد و به کارهای ریکاوری پرداخت تا اویر دروازه بان تیم دوم با تیم تمرین کند.تیم تا قبل از بازی فردا شب در برابر لوانته یک جلسه تمرینی در ساعت 14 فردا خواهد داشت

بازیکنان بارسا در کنار سالوا برتومئو راننده اتوبوسشون که به تازگی بازنشست شده،برای او جشن بازنشستگی گرفتند.

وضعیت مصدومان بارسا از زبان رورا:

"در مورد آبیدال ما باید تا آخر فصل صبر کنیم. این یک مورد ویژه است و نیازمند بهبودی پله پله می باشد."

"پویول و ماسکرانو هر دو شانس رسیدن به بازی برگشت با بایرن را دارند."

"در مورد بازی مسی در برابر لوانته فردا تصمیم گیری میشود."

ضمناً بوسکتس هم که در دورهء ریکاوری مصدومیت خفیفش قرار داره، همراه با مسی توی تمرینات گروهی شرکت کرد.

گزیده ای‌ از مصاحبه بارترا در کنفرانس مطبوعاتی

زمانی‌ که بازیهای دشوار فرا می‌رسد شما همیشه سعی‌ می‌کنید بهترین خود را به نمایش بگذارید، من تمامی فصل را منتظر فرا رسیدن لحاظت طلایی بوده ام.

من احساس خوبی‌ در کنار هم تیمیهایم دارم و روز به روز بهتر و هماهنگتر میشوم.

اگر کادر فنی در مونیخ به من اعتماد کند آنها را ناا امید نخواهم کرد. بازی در این مرحله یک فرصت طلایی برای هر بازیکنی است و من نیز تمام فصل را منتظر چنین لحظه‌ای بوده ام.

برای قهرمانی در اروپا باید حریفان بزرگی‌ را شکست دهیم. شکست بایرن، مادرید و حتا دورتموند، ما باید آنها را شکست دهیم. از دوران کودکی همیشه عاشق بازی کردن در فینال در برابر مادرید بودم.

من به خوبی‌ می‌دانم در چه تیم بزرگی‌ بازی می‌کنم و همیشه انرژی خوبی‌ از هم تیمی‌هایم در یافت کرده ام. من همیشه تلاشم را برای بهتر شدن انجام داده‌ام و به کمک هم تیمی‌هایم روز به روز بهتر میشوم و این برای من خیلی‌ مهم است.

منبع: سایت رسمی‌ باشگاه
    الموندو ۱۹ آوریل

ویا: ما می‌خواهیم به ومبلی برگردیم
    ویا از شور و هیجان خود برای بازی نیمنهایی میگوید و اینکه میخواهد به ومبلی ورزشگاه افسانه‌ای خود باز گردد و در آنجا گل زنی‌ کند.

آبیدال: پسر عمویم ستاره است

روسل: من در انتخابات بعدی شرکت می‌کنم.
    روسل گزینش خود را برای دوره بعد انتخابات گزینه بسیار خوبی‌ برای آینده بارسا می‌داند. چون من با چالش‌ها و مشکلات بارسا آشنا هستم.

لیگ بسکتبال اروپا: پاناتینایکس ۶۰- بارسلونا ۷۰

کریستوف دوگاری (بازیکن فرانسوی سابق بوردو ، میلان و بارسا) :

" مردمی که بازی بارسلونا را دوست ندارند کسانی هستند که هیچوقت فوتبال بازی نکردند "

ژاوی و تمام جامهای کسب شده همراه با بارسا

هافبک بودن به سبک اینیستا

دریافت پاس

قبل ازدریافت پاس خیلی سریع به دنبال بازیکنانی می گردم که می توانم به آنهاپاس بدهم. همیشه مراقب اطراف خود باشید . اگر حریف به شما نزدیک شد با یک ضربه نرم توپ را از آنها دور کنید . سعی کنید خود را در فضایی قرار دهید که بتوانید پاس را دریافت کنید هر چه فضا بیشتر باشد زمان بیشتری برای فکر کردن دارید . وقتی توپ را دریافت کردید هرگز به سمت حریف حرکت نکنید . با وجود این هر از گاهی کشاندن حریف به دنبال خودباعث خوشحالی من می شود چون تیم را به جلو می برم

دادن پاس

. همه پاس ها مهم هستند. هر پاسی که از دست بدهید موجب تحت فشار قرار گرفتن تیمتان می شود پاس های کوتاه شمارا در کنترل قرار می دهد , وقتی مالک توپ هستید حریف کاری از پیش نمی برد. حواستان به زمانی که باید پاس نهایی را بدهید باشد. وقتی به گل احتیاج دارید به دنبال فضا برای پاس دادن باشید . وقتی از گل زده مراقبت میکنید محتاط باشید تا مالکیت از دست نرود.در بارسا هر کسی می داند که کجا حرکت کند چون ما زمان زیادی با هم بازی کرده ایم . این که می دانم ژاوی یا مسی کجا هستند کار من را خیلی راحت تر می کند .

فکر کردن به پاس

حدس زدن این که توپ به کجا خواهد رفت قبل از حریف به شما برتری می دهد. اگر توپ را نگه دارید و فکر کنید که چه کاری می خواهید کنید توپ را از دست خواهید داد. بهترین بازیکنان سریعتر از همه فکر می کنند. هم تیمی من به کدام قسمت زمین خواهد رفت؟ کدام به دنبال دریافت توپ هستند؟ چه پاسی مناسب است؟ روی پای یار یا جلوتر؟شما می توانید بهترین پاسور دنیا باشید ولی اگر هم تیمی هایتان جایگیری مناسب نداشته باشند فایده ای ندارد

خطا گرفتن

کاری کنید که حریف فکر کند به یک جهت می روید اما به جهت دیگر بروید. حریف را گیج کنید. وقتی صاحب توپ است به سرعت فضا را ببندید. قبل از این که بتواند به حمله فکر کند تحت فشارش قرار بدهید. وقتی موقعیت حمله از دست می رود به سرعت دفاع کنید. یا در صورتی که توپ به شما برگشت در موقعیت شوت قرار بگیرید

مقابله با حریف غول پیکر

وقتی در مقابل یک بازیکن درشت اندام بازی می کنید پاس های سریع زمینی بدهید . یک-دو های سریع زمینی نیز حربه ای موثر است چون آنها واکنش و چرخش های کندتری دارند همچنین فاصله خود را با آنها حفظ کنید و مراقب باشید که با آنها بر سر توپ نبرد تن به تن نداشته باشید . وزن من فقط ٦٣ کیلوگرم است و نمی توانم از وزن خود برای نبرد های تن به تن استفاده کنم. پاس های کوتاه سریع مانع تکل رفتن آمی شود و شما فضای بیشتری برای بازی دارید . بازیکنان بارسا فیزیک کوچکی دارند و باید از وزن خود به خوبی استفاده کنند. زدن ضربه های کرنر را دوست دارم البته نه فقط به این دلیل که شانس من در بازی هوایی کم است.

شوت از راه دور

من یک گلزن بالفطره نیستم ولی هر جا که فضا باشدشوت می زنم . وقتی شوت میزنم که احساس می کنم می توانم گل بزنم و جایی راهدف می گیرم که مهار توپ برای دروازه بان مشکل باشد . این چیزی است که در فینال جام جهانی انجام دادم گوشه دروازه نزدیک به تیرک . در مقابل چلسی هم همین طور بین بازیکنان یک فضای خالی پیدا کردم . بازیکنان بین من دروازه نه تنها کار را برای من بلکه برای دروازه بان هم سخت می کنند. چون دروازه بان توپ را به خوبی نمی بیند. و زمانی که بازیکنی در موقعیت بهتری باشد پاس می دهم بنابر این شما همیشه باید حواستان به این که چه کسی در اطراف شماست و کجا جا گرفته است باشد

بارسا در مالزی

طبق توافقات انجام شده باشگاه بارسلونا در تابستان امسال در تاریخ ۱۰ آگوست در شهر کوالالامپور به مصاف تیم منتخب لیگ مالزی میرود. این بازی در ورزشگاه ۱۰۰۰۰۰ نفری بوکیت جلیل انجام خواهد شد.
    بارسا همچنین در دیگر بازی دوستانه خود در تاریخ ۷ آگوست به مصاف تیم ملی‌ تایلند در شهر بانکوگ میرود.

منبع: سایت رسمی‌ باشگاه
    بنا بر اعلام سایت فوتبال اسپانیا، ساندرو راسل، مدیر عامل بارسا گفته است که می خواهد برای انتخابات آینده ریاست باشگاه که در سال 2016 برگزار می شود نیز کاندید شود.

او در جمع هزار نفر از اعضا ارشد باشگاه این مساله را عنوان کرد.

راسل گفت : " ما در مسیر درستی جلو می رویم و در کنار هم می توانیم از مشکلات عبور کنیم."

او اعلام کرد که قصد دارد تا زمان انتخابات بدهی های باشگاه را به 200 میلیون یورو کاهش دهد. شایان ذکر است که راسل مدیریت باشگاه را در حالتی که باشگاه دارای 431 میلیون یورو بدهی بود تحویل گرفت و در حال حاضر باشگاه 298 میلیون یورو بدهی دارد.

رشیده داتی وزیر و دست راست دولت سارکوزی امروز در مصاحبه ای در مورد مسی میگه :" .شاید به اندازه بکهام خوشتیپ نباشد ولی نگاه های او بسیار جذاب و کاریزماتیک است فقط در یک صورت از سیاست جدا میشوم اگر مسی ازم درخواست ازدواج کند"

یارامندی (بازیکن سوسیداد):

"بازیکنای خیلی خوبی تو لالیگا هستن اما مسی بهترینه. میدونی میخاد چی کار کنه ولی نمیشه متوقفش کرد"

جملات زیبای بازیکنان:

لذت پیروزی وقتی یک هوادار دو آتشه بارسا باشی و محصول این باشگاه باشی برای من مضاعف است.عناوین فردی برای من جایگاهی ندارن .هرگز نشده است که در ذهنم تجسم کنم توپ طلا مال من بوده است .در حال حاضر بهترین شرایط دوران بازیم خودم را تحریبه میکنم .باید از این نسل کنونی و نسل آینده ای تشکر ویژه کنم .

ژاوی در مصاحبه با مجله BARCA

ترافیک بازیکن در تیم (با برگشت بازیکنان قرضی تعداد بازیکنان به 36 می رسد )

تیتو تنها 22 بازیکن برای تیم میخواهد ولی تا 1 جولای 14 بازیکن اضافه هستند .

تیاگو : چرا بایر سبک فوتبالم را عوض کنم؟ این فوتبال من است .

خاوی مارتینز : بارسا نسبت به سال 2009 به بلوغ بیشتری رسیده است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by runner; 20-04-2013 at 12:15.

8. 15 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

ای خداااااا . سروش جان لطفا از تایپک برو بیرون بعد بازی بایرن بیا اگه حذف شیم من به شخصه یقه ی شما رو میگیرم
    به هرحال منم خیلی از دفاع متزلزل بارسا میترسم ... هر توپی که میاد سمت دروازه بهم یه شوک وارد میشه خدایی دفاع تیم تعطیله توپ هم که از دفاع رد شه درنهایت و آخرین امید ما ( والدز ) نه نمیگه و گلو میخوره

بابا نامردیه دیگه...............والدز این همه خوب بازی کرده......توی این چند تا بازی آخر چندین بار نجاتمون داده.

موفق باشید

10. 10 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اتفاقا من برعکس کاملا اطمینان دارم که بارسا خیلی راحت از سد بایرن عبور میکنه /

چون بایرن عملا و احتمالا خیلی مالکیت توپ رو در اختیار نخواهد داشت برای اینکه بتونه بازی خودش رو انجام بده .
    اتفاقا سروش جان
    بایرن برای بازی با بارسلونا خودش نمیخواد که توپ رو در اختیار داشته باشه و توپ و جریان بازی رو به صورت کنترول شده در اختیار بارسلونا قرار میده(در مرکز زمین) . چون در صورت داشتن مالکیت توپ در مقابل بارسلونا عملا LW/RW های سرعتیش از کار میفته. نکته بعدی کیفیت بالا هافبک های تدافعی بایرن هست(شوانی - مارتینز....) که به راحتی میتونند مانع نزدیک شدن توپ به محوطه جریمه خودشون بشن و این خودش یک مانعی برای تیکی تاکای بارسلونا هست.
    در طرف مقابل هم عدم تجربه یوپ هاینکس در مقابل تیکی تا کا و بارسلونا میتونه برگ برنده بارسلونا باشه ، بایرن با سیستم 4-2-3-1 بازی میکنه که خیلی به رئال نزدیک تره تا به تیم های دیگه که بارسلونا میتونست مقابلشون قرار بگیره ، بنا براین تا حدود زیادی این شیوه و روش بازی کردن، برای بازیکنان بارسلونا آشناست.

12. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض ناگفته های جالب ژاوی در مصاحبه ای متفاوت

ژاوي هرناندز بازيكني كه بيشترين بازي را براي تيم بارسلونا انجام داده است، با مجله بارسا درباره مسائل گوناگون به گفتگو پرداخت.

ژاوي گفت: «كنترل احساسات كار دشواري است. خوشبختانه در رختكن احساسات زيادي وجود دارد ولي همه ما نقش خود را مي دانيم و مي دانيم كه اگر بر روي اتحادمان تمركز نكنيم به پيروزي نخواهيم رسيد».

ژاوي هرناندز، اسطوره زنده بارسلونا حرفه خود را در تيم 15 فصل پيش آغاز كرد و از آن زمان تاكنون تبديل به بازيكني با بيشترين بازي و بيشترين عناوين كسب شده براي تيم كاتالانی شده است. اين موارد تنها اندك دلايليست كه باعث شده مجله بارسلونا براي شماره شصت و دوم خود به سراغ كاپيتان دوم بارسلونا برود.

هافبك بارسا مي گويد: «حقيقت از روياهايم بهتر است. رويا مي تواند بردن يك عنوان ليگ يا ليگ قهرمانان و ... باشد. ولي 3 ليگ قهرمانان، 6 عنوان لاليگا و با احتساب اين فصل 7 عنوان، يك جام جهاني، 2 جام در جام اروپا! وقتي عضوي از اين جريان، عضوي از كار روزانه تيم براي رسيدن به اينجا باشي، واقعاً متوجه اينها نخواهي شد. وقتي از حرفه فوتبال بازنشست شوم، آن موقع متوجه خواهم شد كه ما واقعا چه كارهايي انجام داده ايم».

او اضافه كرد: «اينكه خودت از كاتالونيا و اهل اينجا باشي، خوشحالي از اين پيروزي ها را دوچندان مي كند. هيچ وقت تصور نمي كردم كه نامزد جايزه توپ طلا و ديگر عناوين انفرادي شوم. وقتي كه اين حرفه را شروع كردم برايم قابل تصور نبود. ولي با كمك بارسا، نسل كنوني بازيكناني كه در تركيب داريم و بازيكناني كه در تيم ملي هستند توانستم اينها را تجربه كنم».

اهميت اتحاد

ژاوي مي گويد: «كنترل احساسات كار دشواري است. خوشبختانه در رختكن احساسات زيادي وجود دارد ولي همه ما نقش خود را مي دانيم و مي دانيم كه اگر بر روي اتحادمان تمركز نكنيم به پيروزي نخواهيم رسيد. اينها درسهايي هستند كه مي توان به زندگي واقعي و به فوتبال اطلاق كرد».

لیونل مسی

ژاوی درباره ستاره آرژانتینی بارسلونا اظهار کرد: «لئو او بهترين بازيكن تاريخ ورزش است. او مي داند كه بدون تيمش اين بازيكن نخواهد بود. وقتي براي آرژانتين بازي مي كند باز هم بهترين است ولي در پايان باز هم اين اتحاد و كار گروهي است كه باعث پيروزي مي شود».

او همچنين اضافه كرد: «چهار كاپيتان تيم از لاماسيا هستند و پنجمي (لئو) هم به همين صورت. خوشبختانه ما بازيكناني از سيستم جوانان داريم كه مي توانند نتيجه يك بازي را تغيير دهند و اين هميشه يك مسئله مثبت است».

ژاوي همچنين در خصوص سرخيو بوسكتس و يك تغيير نسل احتمالي گفت: «سرخيو تمام فاكتورها را دارد؛ او مسئوليت پذير، يك برنده و همانند يك بازيكن كهنه كار است. روراست است، اطرافيانش به او گوش مي دهند. او يك رهبر است و با تمام اينها هنوز 24 سال سن دارد. اميدوارم كه او و جرارد (پيكه) نقش رهبران تيم را در آينده به دست بگيرند. همچنين جوردي آلبا، تياگو و سرخيو روبرتو. تمام اين بازيكناني كه در جوانان بارسا رشد كرده اند بايد نسل بعدي تيم اول بارسا باشند».

پيروزي با بازي خوب

بارسلونا توانسته است كه طي 4 سال گذشته هوادارانش را راضي نگه دارد، ولي كاپيتان دوم بارسلونا مي داند كه صرفاًًً بردن همه چيز نيست: «چيزي كه به نظر ساير تيم ها كافي است در اينجا كافي نیست. پيروزي، با اميد به يك معجزه بعد از 70 دقيقه فوتبال ضعيف. اينجا براي بردن بايد خوب بازي كرد و اين چيزي است كه براي رسيدن به آن تلاش مي كنيم. درست است كه در دفاع مشكل داريم و گلهاي زيادي خورده ايم ولي با تيم دوم جدول 13 امتياز فاصله داريم و چيزي كه از آن صحبت مي شود گلهاي زيادي است كه به ثمر رسانده ايم».

در طي مصاحبه با "بارسا مگزين"، ژاوي بازي متحد بارسا را مورد بررسي قرار داد و در مورد همكاري در تيم توضيح داد: «خيلي روي هم تيمي هايم حساب مي كنم. تمام بازيكنان اين گونه اند ولي من به شدت به آنها تكيه دارم. كار من پاس دادن است. از طريق هم تيمي هايم به خودم كمك مي كنم، قدرت بدني بالايي ندارم و در مصاف هاي يك به يك هم خوب نيستم، خيلي هم سريع نيستم ولي يك بازي ساز خوب و از لحاظ فكري سريع هستم، اين چيزي است كه بارسا به من آموخته است. سعي مي كنم كه از اين برتري هاي خود در حد توان به خوبي استفاده كنم».

ژاوي با رضايت از اينكه در بارسا بازنشسته مي شود در خصوص اين حقيقت كه بازيكناني مانند آمور و گوارديولا در بارسا بازنشست نشدند ابراز تاسف كرد و معتقد است بازنشسته شدن در بارسا دليل خوش شانسي اوست: «حالا مي توانم پايان حرفه خود را در اينجا (بارسا) ببينم و از اين مسئله بسيار خوشحالم. براي خودم هيچ هدفي در نظر ندارم، فقط مي خواهم كه از فوتبال لذت ببرم، به بردن ادامه دهم، با تيم همكاري كنم و با بارسا در ارتباط بمانم... و اگر بقيه عمرم هم اين چنين باشد كه خيلي بهتر است. اينجا خانه من است، بارسا زندگي من است».

هرچند كه به عنوان يك آبي و اناري 20 قهرماني را دارد، اشتياقش براي پيروزي كاهش نيافته است. او خواهان بيشتر از اين است، اين در خون اوست: «خيلي خوش شانس هستم از اين كه پدري دارم كه به خوبي من را راهنمايي كرده، از اين كه مربياني فوق العاده داشته ام، به خصوص خوان ويا كه هميشه پدر فوتبالي من خواهد بود».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: هومن تیرانداز / FCBarcelona.ir

14. 14 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بنا براین تا حدود زیادی این شیوه و روش بازی کردن، برای بازیکنان بارسلونا آشناست.
    نه تنها آشناست بلکه راه بردن همچین تیمایی که با این سیستم یا شبیه به این سیستم بازی میکنن رو هم بلده!!!

بعد از این همه بازی بازم نا امید تو طرفدارا زیادن!!

به نظر من با توجه به استراحتی که بازیکنا داشتن و برگشتنون به تمرینات بارسا میتونه بایرن رو ببره !!!
    امیدوارم بازی قشنگی بشه

در ضمن اگرم ببازیم باز میشه گفت به فوتبال باختیم نه به خیلی چیزایی که قبلا دیدیم البته اگه بایرن مثل همیشه فوتبال بازی کنه!!!
    Last edited by runner; 20-04-2013 at 15:16.

16. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کاریکاتور روزنامه اسپورت -20 آوریل

6 بازی پیش رو بارسا برای دابل در قهرمانی ها، رورا می گوید :

سه تا پله کوچک تا قهرمانی در لالیگا

سه کوه بزرگ در راه قهرمانی تا بردن چمپیونزلیگ

اینیستا:

"افتخارات اخير بارسلونا بدون مسي به دست نمي‌آمد، هم چنان که مسي بدون بارسلونا نمي‌توانست تا اين اندازه موفق شود. مسي بازيکن بزرگي است و اين براي همه اثبات شده است. بارسلونا بدون مسي بارسلونا نيست، هم چنان که مسي بدون بارسلونا، مسي نيست"

تیم بارسلونا در تمامِ بازی‌های داخل خانه (نیو کمپ) در مقابل تیم لوانته به پیروزی رسیده .

این ۲ تیم ۷ بار در نیو کمپ دیدار کردند که هر هفت بازی را بارسلونا برده . تیم بارسلونا ۲۵ گل‌ در این هفت بازی زده (میانگین ۳،۶ گل‌ در هر بازی )و تنها ۱ گل‌ دریافت کرده . این ۲ تیم امشب ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه در نیو کمپ به مصاف هم میرند .

باشگاه چلسی برای جذب Josimar هافبک 16 ساله لاماسیا حقوق سالیانه 120 هزار یورو را پیشنهاد داده

ماکزیمم مبلغی که بارسلونا می‌تونه بهش پیشنهاد بده 12 هزار یورو هست و الان باید این بازیکن جوان بین فوتبال و پول یکی را انتخاب کنه

شاید سرنوشت ستارگانی مانند تورال و بیرین در آرسنال و رومئو در چلسی و اسولین در منچسترسیتی، در کنار سرنوشت امثال پدرو، بوسکتس، پیکه، تیو، تیاگو و ... بتونه برای بازیکنان جوان لاماسیا ملاک خوبی برای تصمیم‌گیری باشه که پول باشگاه‌های انگلیسی میتونه براشون مفیدتر باشه یا حضور در بارسلونا

پینتو چراغ سبز را گرفت

آخرین جلسه تمرین تیم قبل از بازی با لوانته در حالی برگزار شد که خوزه مانوئل پینتو که به خاطر درد کمر بازی هفته قبل در برابر زاراگوزا را از دست داده بود ، چراغ سبز پزشکان را برای این بازی دریافت کرد.در تمرین سبک امروز بوسکتس و مسی نیز بدون هیچ درد و مصومیتی به تمرین پرداختند.تیم تا قبل از بازی شروع بازی در نیوکمپ حواهد بود و از امکانات آن استفاده می کند.

منبع :سایت رسمی باشگاه
    تیم بارسا در ۷ بازیِ باقی‌ مانده در لالیگا فقط به ۹ امتیاز احتیاج دارد تا قهرمانِ لالیگا شود . بارسا امشب میتونه با پیروزی در مقابل لوانته‌ای که در ۲ بازی اخیر ۹ گل‌ دریافت کرده ، خودش رو به قهرمانی در لالیگا نزدیک تر کند .

پس از پیروزی ۲ پیروزی اخیر مقابل تیم‌های مایورکا (۵-۰ ) و ساراگوسا (۳-۰) ، بارسا فقط ۹ امتیاز با قهرمانی فاصله داره ، و در صورتِ اینکه رئال مادرید امتیاز از دست بدهد ، این ۹ امتیاز کاهش پیدا می‌کند .

قهرمانی نزدیک

ویا:

"مسی و من تحت تاثیر رسانه ها و چیزی که در مورد ما میگن قرار نمی گیریم، رابطه ما خوبه. اتفاقات زیادی تو هر بازی میفته، رسانه ها روی هر جزئیاتی زوم میکنن"

Last edited by runner; 20-04-2013 at 16:29. دليل: افزودن خبر

18. 13 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مسی پا به توپ شد

ستاره آرژانتینی بارسلونا توانست تا در بخشی از تمرینات تیم حضور یابد، سرجیو بوسکتس نیز که در دوران نقاهت مصدومیت کشاله خود به سر می برد همانند مسی پا به توپ شد. دروازه بان تیم دوم اویر اولازابال نیز به تمرین با تیم پرداخت، اما پینتو به طور انفرادی تمرین کرد.

لیونل مسی بعد از اینکه دیروز تمرینات بدنسازی خود را در سیوتات اسپورتیوا پشت سر گذاشت، دوباره به تمرینات عادی تیم بازگشت. او توانست در بخشی از تمرینات روزمره تیم به هم تیمی های خود ملحق شود. همچنین سرجیو بوسکتس که در حال بازیابی خود ازمصدومیت کشاله بود، توانست در تمرینات گروهی شرکت کند.

در این بین، خوزه مانوئل پینتو در بخش دیگری از زمین به بهبود کمر درد خود پرداخت که او را از آخرین ترکیب هجده نفره تیم قبل از بازی ساراگوسا بیرون نگاه داشته بود. برای جایگزینی او دروازه بان دوم تیم اویر اولازابال به تمرین فراخوانده شد.

این تمرین ماقبل آخر تیم قبل از بازی خانگی شنبه در برابر لوانته بود. تیتو ویلانووا یک تمرین دیگر را برای صبح روز بازی هدایت خواهد کرد که پشت درهای بسته نیوکمپ در ساعت 11.30 (به وقت محلی) برگزار خواهد شد.

لوانته در کانون توجه

مردان خوان ایگناسیو مارتینز شنبه در نیوکمپ میهمان بارسلونا خواهند بود.

بازی رفت دو تیم

آبی و اناریها در اواخر ماه نوامبر از سیوتات د والنسیا، جایی که در پایان از آن به عنوان شب تاریخی فوتبال یاد شد، میهمان لوانته بودند. بارسا حریف همیشه سرسخت خود با مربیگری خوان ایگناسو مارتینز را با نتیجه ی 4-0 به لطف دو گل مسی و تک گل اینیستا و فابرگاس شکست داد. نتیجه ی پایانی با این که قابل توجه بود، اما آن چیزی نبود که روز بعد از آن بر روی خروجی روی جلد رسانه های بین المللی قرار بگیرد. منابع خبری بر روی این تمرکز کردند که بارسا برای اولین بار در قرن اخیر بازی را با 11 بازیکن پرورش یافته خانگی به پایان رساند. علاوه بر این اتفاق برجسته، مردان تیتو ویلانووا با رکورد بهترین شروع رقایت های لالیگا برابری کردند.

رکورد قبلی متعلق به رادومیر انتیچ در رئال مادرید در فصل 1991-1992 بود.

نمایی از نتایج

لوانته در جایگاه نسبتا امنی از جدول قرار دارد – رتبه 12 – با 40 امتیاز از 31 بازی. آنها در 5 بازی اخیرشان در لالیگا یک بار پیروز شده اند، دو بار مساوی کرده و دو بار نیز شکست خورده اند. شکست ها توسط ریال مادرید (5-1) و دپورتیوو (4-0) رقم خورد. با تیم های گرانادا (1-1) و ختافه (0-0) مساوی کردند و در برابر سویا با تیجه 1-0 پیروز شدند.

بازیکنان کلیدی

مارتینز می تواند در دیدار برابر بارسا روی گلزنان برتر خود، روبن گارسیا و بارکرو را که هرکدام 4 گل به ثمر رسانده اند و همچنین مدافعان تنومند خود سرجیو بالستروس و داوید ناوارو حساب باز کند. اما از بخت بد آنها موثرترین بازیکن تیم در جلوی دروازه، اوبافمی مارتینز، این تیم والنسیایی را اوایل سال جدید به مقصد سیاتل ساندرز ترک کرد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir

20. 11 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •