من ادعام نمی شه ولی حریفم رو لوله میکنممقوا میکنم
پرس میکنم
خلاصه میک.....
![]()
من ادعام نمی شه ولی حریفم رو لوله میکنممقوا میکنم
پرس میکنم
خلاصه میک.....
![]()
نمیشه انلاین بازی کنیم؟؟؟ با خرید key میشه؟؟؟
الان key هم بخری با این وضعی که برای اینترنت درآوردن نمی تونی به سرور وصل بشی چه برسه به بازی
به قول شاعر دست بالای دست بسیار است. گیم تنها چیزی هست که به این راحتی نمیشه ادعا داشت شاید شما با 50 نفر بازی کنی و ببری اما اصلا نمیتونی مطمئن باشی نفر 51 رو هم می بری چون هنوز باهاش بازی نکردی برای این ادعا شما باید تمام کسانی که بر روی کره زمین pes بازی می کنن رو ببری. چون با همه نمیشه بازی کرد ، پس ادعا هم نمیشه کرد با بردن هفت هشت نفر از برو بکس فامیل و بروبکس کلوپ سر کوچه نمیشه همچین ادعاهایی کرد.
بر اساس گفته های یکی از آدمین های سایت WENB نسخه بعدی بازی شاید قبل از نمایشگاه بازی E3 و شاید در آن نمایشگاه رونمایی بشه !
( نمایشگاه E3 2013 از 21 الی 21 خرداد ( 11 تا 13 ژوئن )
یعنی اگه تا 32 روز دیگه نسخه جدید بازی رو رونمایی نکنه من یکی که میمیرم
Its a patience game, and PES 2014 will be announced at or before E3
سال گذشته PES2013 در تاریخ 24 آپریل رونمایی شد ! و تا امروز 15 روز از اون تاریخ گذشته .
نمیدونم کونامی امسال چی تو سرش میگذره . الان تو تاپیکهای خارجی هم خیلیا دیده بی ظاقت شدن و موندن چرا PES2014 رونمایی نمیشه ! خیلیها فقط یک عکس از نسخه جدید میخوان (یکیش خودمم یک عکس ارضام میکنه و نفسم راحت میشه)
بهر حال امسال با سالهای دیگه فرق داره چون کلا بازی موتور اصلیش و موتور گرافیکیش عوض شده و میشه بگیم یه موجود دیگه میخواد متولد بشه . یـــــکـــــــ بـــــــــازی جــــــــدیــــــد . یـــکــــــــ P E S جــــــــدیــــــد
اونایی از بازی اطلاعاتی دارن تا حالا حرفی نزدن ، فقط گفتن منتظر سورپرایز کونامی باشید !
اینم بگم PES2014 بر پایه همین نسل طراحی شده و برخلاف تصور خیلیا نسل بعد نخواهد بود ، اما با موتوری جدید و قدرتمند که از موتور قدرتمند FOX کمک گرفته .
امیدورام امسال شروع خوبی برای یک نسخه جدید از این بازی باشه .
...WELOVEPES
اساتید پچ جدید نصب کردم رنگ لباس بارسا و رئال و چند تا تیم دیگه عوض شده باید چیکارش کنم درست بشه؟
میشه یک کد برای آنلاین بازی کردن بذارید؟
چرا نمیشه ولی 100 نومنی آب میخوره![]()
نه ممنون
یعنی کسی کد نداره؟
!
مگه ادامس هست ؟
کسی هم داشته باشه نمیده به من و شما که
خودش کلی پول داده خریده حالا بده بقیه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)