سرویسم رو از کجا باید تمدید کنم؟ هنوز دو روز دیگه مونده تا تموم بشه. میتسرم باز سایت بره رو هوا.
خرید سرویس یا ارتقاع سرویس؟ خرید سرویس که میگه باید تموم بشه اول.
سرویسم رو از کجا باید تمدید کنم؟ هنوز دو روز دیگه مونده تا تموم بشه. میتسرم باز سایت بره رو هوا.
خرید سرویس یا ارتقاع سرویس؟ خرید سرویس که میگه باید تموم بشه اول.
آخه سیستم قبلی مشکلش چی بود که این نرم افزار جدید و نصب کردند،الان می ترسم مودم و ریست کنم دوباره سرعنم از 1 مگ هم کمتر بشه،فقط اینو می دونم با توجه به این سرویسایی که اضافه کردن،امکانش 1 % هستش که سرعت 128 با 2 مگ برابر بشه اون وقت خوب همه 128 می گیرن دیگه،تو اکانتینگ مخابرات هم سرعتی به نام 4 مگ وجود نداره،نهایتا" سرعت سرویسای 2 مگ بشه 300.اینم تست 512 قدیم من که 22 روز از اعتبارش مونده و اگه به حالت اول برنگرده این خط و هم روی یک isp دیگه رانژه می کنم،تو سرویس دهی اینترنت مهم ترین مسئله اینه که سرعت دانلود روزانه 4 مگ داشته باشه و دانلود شبانه هم معقول باشه که حداقل بشه 4 گیگ دانلود کرد.
![]()
روزبه جان شما یه isp برام مثال بزن که به شما 512 با حجم 16 گیگ بده و شبانه بشه 4 گیگ دانلود کرد حجم هم بیخیال فقط با 512 بشه شباه رایگان 4 گیگ دانلود کرد
ارتقا سرویس که برا تغییر سرویس هست شما باید به همون بخش خرید سرویس مراجعه کنین و تو سیستم جدید وقتی اینترنت شما تموم بشه دسترسی شما به سایت و درگاه بانک برا پرداخت هزینه قطع نمیشه و می تونین تمدید کنین
دوستانی که سرویس جدید گرفتن خرید ترافیک هنوز براشون غیرفعاله؟ برای چی اخه!؟ وقتی طرح قدیم بودم با همین پنل جدیده داخل قسمت خرید ترافیک میرفت اما چیزی نمیشد گرفت الان که کلا میگه مسدوده
دوست عزیز برا من که 256 طرح قدیم دارم فعاله و به درگاه بانک هم میره اگه مشکل دارین به پشتیبانی زنگ بزنین ببینین چی می گن
شرکت خصوصی نواز اینترنت نوشهر،down stream رو روی 12 یا 10 مگ می بنده،5 ساعت هم شبانه رایگان داره که محدود هم نمی شه،با 20 gb ترافیک می ده 35000 تومان،شنبه می رم مخابرات برای اتمام حجت و گرفتن پورت زایکسل،مشکلمو حل نکنن،همون موقع می گم جمع آوری کنن.
این سرویس 512 شون هست که رو 12 مگ می بندن و 35 تومن می گیرن اگه اینطوره پس چرا اصلا از مخابرات سرویس گرفتین این که خداست صد برابر مخابرات می ارزه
تو بابل نمایندگی نداره؟
جالبه هرچی تو اینترنت گشتم نه سایتی و نه نام نشونی از این شرکت پیدا نکردم ادرس سایتی چیزی نداره بشه بهش سر زد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)