تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 468 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

داره خودمونی میشه ab46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

باسلام : هنگام نصب نسخه2013 درحالی که 2012 اورجینال روی سیستمم نصب بود دچار مشکل شدم و ارور 1316 رو میده از دوستان خواهش میکنم با توجه به اینکه الان دیگه کاسپر 2012 لود نمیشه و2013 هم نصب نمیشه وسیستم ریستور هم پاک شده و 2012 آن اینستال هم نمیشه به من کمک کنند. با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام نسخه 2014 کسپر با 2013 چه فرقی داره؟ نسخه RC 2014 منتشر شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از **--** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باسلام : هنگام نصب نسخه2013 درحالی که 2012 اورجینال روی سیستمم نصب بود دچار مشکل شدم و ارور 1316 رو میده از دوستان خواهش میکنم با توجه به اینکه الان دیگه کاسپر 2012 لود نمیشه و2013 هم نصب نمیشه وسیستم ریستور هم پاک شده و 2012 آن اینستال هم نمیشه به من کمک کنند. با تشکر
    سلام

از لینک پایین برنامه kaspersky remover دانلود کنید

بعد از دانلود برنامه را اجرا کنید و طبق تصویر کدها رو وارد کنید و بر روی remove کلیک کنید تا کسپر از روی سیستم شما پاک شود سپس سیستم ریستارت کنید .

5. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این نسخه pure چی هست؟ به درد میخوره بگیرم؟

داره خودمونی میشه ab46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام

از لینک پایین برنامه kaspersky remover دانلود کنید

بعد از دانلود برنامه را اجرا کنید و طبق تصویر کدها رو وارد کنید و بر روی remove کلیک کنید تا کسپر از روی سیستم شما پاک شود سپس سیستم ریستارت کنید .

دوست عزیز سلام : ممنون که محبت کردید، باکمک شما مشکل من حل شد.

8. این کاربر از ab46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه مشکلی که موزیلا و کسپر با هم دارند این هست که گاهی اوقات صفحات موزیلا درهم برهم لود میشه و باید ریفرش کرد تا درست بشه.
    من روی نسخه های مختلف موزیلا حتی در ورژن ESR هم این مشکل رو گاهی دارم.
    در کسپر این مشکل بیشتر در نسخه های 2013 kis و pure 3 ایجاد میشه و معمولا در نسخه های قبلی این مشکل نبوده.
    اما نکته مشترک دیگر کاربران اینکه در ویندوزهای 7 64 بیتی این مشکل بیشتر پدید میاد.
    ---------------
    دوستانی که این مشکل رو دارند لطفا نسخه دقیق ویندوز،32 یا 64 بیتی بودن ویندوز،و نام محصول کسپر رو که استفاده میکنند ذکر کنند.
    --------------
    ضمنا اگر کسی از دوستان راه حلی داره که این مشکل در فایرفاکس حل میشه لطفا ارائه کنه.(بدون غیر فعال کردن پلاگینها یا استفاده از دیگر مرورگرها)

دوستان راه حلی برای رفع این مشکل پیدا نشده ؟
    من هم دقیقا مثل محمد همین مشکل رو دارم
    بعد از نصب کاسپر 2013 فکر کنم اینطوری شده
    الان زمان استفاده از فایرفاکس کاسپر رو Pause میکنم
    اگه کسی برای این مشکل راه حلی داره لطفا بگه

ممنون

10. 3 کاربر از Mostafa 3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من kis2013 استفاده میکنم روی ویندوز8 32بیت

ولی الان ویندوز رو هم عوض کردم و کاسپر رو نصب کردم بازم بشدت سیستم کند میشه و حتی میخوای بری توی یه درایو یه لگ میزنه

چرا اینقدر کند میکنه سیستم رو کاسپر و راهی هست که حلش کرد؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من kis2013 استفاده میکنم روی ویندوز8 32بیت

ولی الان ویندوز رو هم عوض کردم و کاسپر رو نصب کردم بازم بشدت سیستم کند میشه و حتی میخوای بری توی یه درایو یه لگ میزنه

چرا اینقدر کند میکنه سیستم رو کاسپر و راهی هست که حلش کرد؟
    سلام

مشخصات سخت افزاری سیستم شما چیه؟

13. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

مشخصات سخت افزاری سیستم شما چیه؟
    سلام
    لپتاپ با cpu intel core2duo p8600 2.4GHz و رم3 و گرافیک ati hd4650 و ویندوز8 32بیت

توی بالا اومدن سیستم بعد از استارت که واقعا مشکل داره و حدود 10تا 20 ثانیه طول میکشه تا برنامه کاسپر بالا بیاد و در مرور زمان این مدت هی بیشتر هم میشه
    در حالت کلی هم مثلا میخوای وارد یه پوشه بشی سیستم لگ میزنه و اگه فایلهای زیادی بخصوص نرمافزار توش باشه خیلی طول میکشه تا بالا بیاد و کامل لود بشه

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

دوستان راه حلی برای رفع این مشکل پیدا نشده ؟
    من هم دقیقا مثل محمد همین مشکل رو دارم
    بعد از نصب کاسپر 2013 فکر کنم اینطوری شده
    الان زمان استفاده از فایرفاکس کاسپر رو Pause میکنم
    اگه کسی برای این مشکل راه حلی داره لطفا بگه

ممنون

سلام

دوستان عزیز یه مطلب توی نت دیدم گفتم شاید بی ربط نباشه

دوستان خوبم صرفا جهت اطلاع

در حال حاضر مرورگر Firefox با مسائل و مشکلاتی روبرو است.به همین جهت از نظر رتبه بندی کلی بعد از مرورگر Chrome قرار گرفته است.در چند سال گذشته ,بهبودات زیادی در مرورگر Firefox صورت گرفته است.
    ما خیلی دوست داریم که Firefox از اینی که هست بهتر بود اما واقعیت این است که این مرورگر به خوبی Google Chrome نیست.جالب است بدانید خیل عظیمی از توسعه دهندگان که پیشتر روی مرورگر Firefox کار می کردند حال مشغول کار روی مرورگر Chrome شرکت گوگل هستند.شاید همین قضیه باعث شده است که ما نوآوری را بیشتر در Chrome ببینیم تا Firefox .
    عدم پشتیبانی از معماری چند پردازه ای :

پردازنده ها(Cpu) در صورتی که از چند هسته برخوردار باشند می توانند وظایف محول شده به خود را با سرعت بیشتری انجام دهند در این صورت حتی وظایف مختلف را می توان به صورت موازی (Parallel ) اجرا کرد.پردازنده های تک هسته ای دیگر جایی در بین کاربران ندارند به طوری که با قاطعیت می توان گفت اکثر کاربران امروزی حداقل از پردازنده های دو هسته ای بهره می برند.در آینده نیز ما شاهد افزایش تعداد هسته های موجود در پردازنده های جدید خواهیم بود.مرورگر Chrome از معماری چند پردازه ای برخوردار است هر وبسایتی که شما در این مرورگر باز می کنید در یک پردازه جداگانه باز خواهد شد.پردازه های پس زمینه مانند افزودنی ها و برنامه ها(extensions and apps) کار خود را در بخش پس زمینه این مرورگر و در یک پردازه مخصوص به خود انجام می دهند.پلاگین های این مرورگر نیز در پردازه مختص به خود فعالیت می کنند.جالبتر از همه این است که رابط کاربری مرورگر Chrome نیز در یک پردازه جداگانه به فعالیت خود ادامه می دهد.اگرسیستم کامپیوتری شما از یک پردازنده چندهسته ای پیشرفته برخوردار باشد مرورگر Chrome به طور هوشمندانه وظایف مختص به خود را بین هسته های این پردازنده تقسیم می کند.به این ترتیب بسیاری از کارها می توانند به صورت آنی و در کسری از ثانیه انجام شوند.در نتیجه همانطور که صفحات در پس زمینه بارگذاری می شود رابط کاربری این مرورگر نیز به هیچ وجه با مشکل روبرو نخواهد شد. حال اجازه دهید تا به بررسی مرورگر Firefox بپردازیم.این مرورگر از معماری تک پردازه ای استفاده می کند البته ناگفته نماند پلاگین های این مرورگر از یک پردازه جداگانه برای اجرای فعالیت خود استفاده می کنند.اجازه دهید با ذکر یک مثال شما را با روند کاری این مرورگر بیشتر آشنا کنیم.با ما همراه باشید.اگر شما در مرورگر Firefox پنج زبانه را باز کنید در این صورت پردازه اصلی این مرورگر مجبور است علاوه بر بارگذاری و رندر کردن تمامی صفحات باز شده, به مدیریت رابط کاربری این مرورگر نیز بپردازد.می توان نتیجه گرفت که این مرورگر در مقایسه با Chrome کندتر عمل می کند.حتما تا به حال شده است هنگامی که در حین کار با مرورگر Firefox بوده اید ناگهان با خطایی مواجه شده اید و کل صفحات بسته شده باشد.حال با توجه به توضیحات داده شده ,به نظر شما اشکال از کجاست؟چرا وقتی یک خطا رخ داده ,کارکرد کل مرورگر با اختلال روبرو شده است؟ بله همانطور که احتمالا حدس زدید علت همان تک پردازه ای بودن آن است چرا که تمامی عملیات به جز کارکرد پلاگین ها در یک تک پردازه انجام می شود در نتیجه زمانی که عملیات با مشکل روبرو شود کل کارکرد مرورگر با مشکل مواجه می شود.با توجه به مشکلات این مرورگر در صورت استفاده از معماری تک کاربره Mozilla, تصمیم گرفت راه حلی برای آن پیدا کند این راه حل که با نام Electrolysis شناخته شد از سال ۲۰۰۹ به عنوان یک پروژه کار خود را آغاز کرد.این پروژه ای بود که باعث می شد مرورگر firefox از معماری چندپردازه ای استفاده کند.Mozilla , اخیرا به این پروژه در می سال ۲۰۱۳ جان تازه ای بخشیده است اگر خیلی خوش شانس باشیم می توانیم شاهد اجرای معماری چند پردازه ای در چندین نقطه باشیم. جالب است بدانید حتی مرورگر Internet Explorer که خیلی ها علاقه ای به استفاده از آن ندارند از نسخه ۸ به بعد از معماری چند پردازه ای استفاده می کند.حال باید منتظر ماند و دید چه زمانی ما شاهد به کار بردن چندپردازه ای در Firefox خواهیم بود.

16. 3 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •