سلام دوستان
میخوام بدونم این ایرفون کیفیت خوبی داره یا نه :
میخوام برای سانسا کلیپ م بخرم...ایرفون خودش از اینا نیست که داخل گوش میره...میخوام عوضش کنم
حقیقت داره که 60 تومن قیمتشه؟
![]()
سلام دوستان
میخوام بدونم این ایرفون کیفیت خوبی داره یا نه :
میخوام برای سانسا کلیپ م بخرم...ایرفون خودش از اینا نیست که داخل گوش میره...میخوام عوضش کنم
حقیقت داره که 60 تومن قیمتشه؟
![]()
با اين قيمت،هركي بخره حماقت محض كرده.اون زمان كه ٣٦٠ بود خريدش منطقي تر بود.
اين بهم بايد در نظر بگيريد كه در صورت خريد از ايران،احتمال اصل بودنش ٥٠ ٥٠ ست.
سنهايزر هيچ نمايندگي در ايران نداره.
به قسمت پشتيباني سنهايزر ميل بديد،اون ديگه حقيقت رو بهتون ميگه..
موفق باشيد
Mehrdad Sh.
سلام با بودجه نهایتا 100 تومن بهترین هدفون تو گوشی چی هست؟ برای گوشی موبایل آندروید میخوام.. مرسی.
راسسیتش این سوال منم هست... تا مرز خریدن ep630i creative رفتم جلو که اخر فهمیدم میکروفونش فقط برا اپل جواب می ده...
سلام
با 200 تومن MP3Player خوب چی بگیرم
واسم بلندی و کیفیت صدا مهمه
کریتیو چطوره؟؟
ممنون
قیمت این دو تا چنده تقریبا ؟Sennheiser hd202 , Sennheiser hd201
مثل IE8 نباشه که از زندگی نا امیدم کرد![]()
فکر نکنم هدفونی تولید شده باشه که بپسندین ولیکن میتونین به هدفونهای denon یه نگاهی بندازین بعضی از مشخصه های مورد نظرتون رو دارن و توان زیادی برای درایوشون لازم نیست.sony z1000 و sennhiser hd25 گزینه های خوبی هست.
البته ارزونترین زمانش هم زیر 420 داخل ایران موجود نبود و اینکه نامداران مستقیما از نمایندگی سنهایزر انگلیس خرید میکنه و تمامی محصولاتش اصل هستن.در این مورد خیالتون راحت باشه.
hd 201 الان بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ پیدا می شه و hd 202 هم طرفای ۱۵۰ هست.
به نظر من اگه می خوای داخل گوشی بخری سعی کن xba-1 پیدا کنی چون نسبت به قیمت ۱۶۰ تومنی می ارزه ولی یه کم نایابه به خاطر این که تازگیا وارد نکردن ولی اگه می خوای از اینا بگیری باید عجله کنی چون سری جدید با دلار جدید می یاد و قیمتا خیلی می ره بالا .
Last edited by ashkan7.7; 17-03-2013 at 17:13.
کسی میدونه الان سونی MDR-EX 1000 چقدر قیمتشه؟
همینطور ATH-m50 رو.
اگه فروشگاه خاصی سراغ دارید که موجود داشته باشه لطفا پ.خ کنید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)