آقا رضا عزیز شما میتونی با این بودجه کمتون این تبلت رو بگیری که واقعا محشره در این رنج قیمت من که هنگ کردم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه امکانات هم داره به غیر از gps , bluetooth .
موفق باشید.
آقا رضا عزیز شما میتونی با این بودجه کمتون این تبلت رو بگیری که واقعا محشره در این رنج قیمت من که هنگ کردم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه امکانات هم داره به غیر از gps , bluetooth .
موفق باشید.
دوستان این تبلت اینم ساپورت میکنه !!!!!! 1920x1080@60fps supported
چه غولیه ! دوست عزیز معطل نکن از دستت میپره بخر زودتر.
به نظر من هیچکدوم با توجه به قیمتشون زیاد خوب نیستن
هواوی مدل 10اینج فول اچ دیش به توچه به قیمتش خوبه ولی مدل 7اینچش زیاد خوب نیست
شما که برای مطالعه و اینترنت میخواین اولا به نظر من 7اینچ اذیت میکنه چون کوچیکه
برای مطالعه رزولیشن صفحه هرچی بالاتر باشه بهتره چون نوشته ها بهتر دیده میشن
من خودمم چون برای مطالعه میخوام رسیدم به مدیاپد10 چون هم رزولوشن بالا داره هم صفحه نمایش با کیفیت
خیلی ممنون از حسن نظرتون من میخوام تا 750 یه چیزی بخرم
این مدل هم مد نظرم بود ولی باطریش یکم ناامید کننده هست
یکی از مواردی که منو خیلی مضطرب میکنه اینه که زود خراب بشه چون سابقه خرید جنس چینی نشون میده مثل هندونه در بسته هست البته این که گارانتی داره خودش به معنی پس دادنه امتحانه ولی باز من یکم میترسم
مدل ونوس آینول با بودجه من بیشتر میخونه
شانسم رو امتحان میکنم و باز یه بار دیگه تو بازار دنبالش میگردم اگه نبود خرید اینترنتی میکنم چون برام مهمه که اول باهاش کار کنم بعد بخرم
عزیز این جنس ها چینی نیستند ! این شرکت های چینی که معروق نیستند فقط کارشون مونتاژه , از شرکت های معروف LG vs samsung vs rockchip ,,,,, پنل و تراشه ,,,, میگیرن .
به نظر من اگه شما تبلت 7 اینچی مد نظرت هست برو amazon kindle fire hd 7 inch بگیر که تو اون رنج قیمت از همه بهتره , باتریش هم از همه این تبلت های مونتاژی چینی بهتره و همچنین همه امکانات رو داره .
بازم تصمیم با شماست موفق باشید.
دوستانی که اینقدر از نکسوس 7 طرفداری میکنند عیب هاشو میدونند !
جان من دوستان من , تا کسی با تبلت کار نکرده نظر اشتباه نده , مشاوره اشتباه نده !!!!! , نکسوس 7 با این قیمت فضاییش تو ایران !!!! اصلا به صرفه نیس خریدنش ! چون نه صداش خوبه نه نسبت به رقباش باتری خوبی داره (3 ساعت بازی کنی با شارژ 100 % تبلت خاموش میشه , خودم تست کردم .) صفحه نمایشش هم نسبت به قیمتش خوب نیس به نظر من با همون قیمت نکسوس 3G آدم میتونه (huawei mediapad full hd (gc4000 بگیره که خیلی با صرفه تر هست و لوازم جانبیش هم فراوون تره در ایران و هم قویتره در سخت افزار نسبت به نکسوس 7 و تنها مزیت نکسوس 7 نسبت به هواوی مدیاپد 10 داشتن support نرم افزاری یکم بهتره .
Last edited by sajjad_doost; 16-05-2013 at 14:19.
دوست عزیز فقط یه نکته رو گفتم بگم
مقایسه شما از پایه اشتباه هست
شما یه تبلت 7اینچ رو با تبلت 10اینچ مقایشه میکنید و این کلا غلط هست و نمیشه به کسی که احتیاج به تبلت 7اینچ داره گفت برو یه 10اینچ بگیر یا برعکس
از چه لحاظ ضعیفن؟ یعتی کار من رو راه نمی اندازه؟؟ فکر نمیکنم کار سختی باهاش بخوام انجام بدم.
آمازون که اصلا" پیدا نمیشه! من که هر چی دنبال کتابخوانش گشتم پیدا نکردم!! تبلتش رو نمیدونم!!
Last edited by s.1.8.1.18; 16-05-2013 at 11:22.
اره اینو قبول دارم اما من از نظر قدرت سخت افزاری گفتم , قیمت .
Last edited by sajjad_doost; 16-05-2013 at 13:10.
از لحاظ سخت افزاری ضعیفن , شما انتظارتون از تبلت در این رنج قیمت چی هست ؟
کتابخوانش پیدا نمیشه زیاد (عزیز کتابخوانش هم تبلت حساب میشه دیگه) اما تبلت های کیندل فایرش پیدا میشه چرا پیدا نشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)