هر بایت میشه هشت بیت
هر کیلوبایت میشه 1024 بایت
هر مگابایت میشه 1024 کیلوبایت.
و ....
ok؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
هر بایت میشه هشت بیت
هر کیلوبایت میشه 1024 بایت
هر مگابایت میشه 1024 کیلوبایت.
و ....
ok؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------
نه دوست من مشکل من برقرای ارتباط بین گوشی با مودممه
سلام ...
Bit بیت 8 = Byte بایت 1
Byte بایت 1024 = KB کیلوبایت 1
KB کیلوبایت 1024 = MB مگابایت 1
MB مگابایت 1024 = GB گیگابایت 1
GB گیگابایت 1024 = TB ترابایت 1
دوستان دو سوال راجع به VP*N
1-میخواستم ببینم از لحاظ امنیتی مشکلی نداره ؟ منظور بدافزاره و همچنین سرقت اطلاعات هست، آیا باز کردن میل وقتی وی پی ان بازه مشکلی از نظر امنیتی داره مثلا؟ و مواردی از این قبیل
2- و دیگر اینکه آیا کسی که ازش وی پی ان میخریم دسترسی به سایت هایی که میریم داره؟ من از یکی از رفقا میخرم که ... (خلاصه دوست ندارم دسترسی به چیزی داشته باشه)
سلام دوستان
من شديدا به كتاب computer network top down approach 5th edition نياز دارم. لطفا برام بفرستيد. مرسي
اشخاصی که معمولا این اکانت ها رو میفروشن از کس دیگه میخرن و افرادی که شخصا سرور دارن خیلی کم هستند . حالا این افراد رو اگه دنبال کنیم میرسیم به جاهای خطرناکی که دیگه نمیشه گفت . ولی دوست شما اگه شخصا سرور نداشته باشه نمیتونه بفهمه داری چیکار میکنی . ولی 95 درصد اکانت های موجود در بازار که به راحتی داره خرید و فروش میشه و کسی با اون ها مقابله نمی کنه تحت کنترله . پس بهتره که فعالیت خاصی باهاشون انجام ندی .
سلام بر همه اساتید
من مشکلی با ISA Server و پخش اینترنت در شبکه دارم
مشخصات شبکه و آیزا:
شبکه Workgroup با 17 کلاینت
ISA Server 2006 SP1
Windows 2003 Server SP2
مشکل:
آیزا به درستی کانفیگ شده و روی خودش اینترنت داره ولی روی کلاینتهام با اینکه Ping با DNS و همینطور با IP رو دارم ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه و یکی از ارورهایی که میده Error 12206 است
این ارور رو تو ساپورت مایکروسافت چک کردم و راهکاری که داده بود مبنی بر تغییر Binding آداپتورهای شبکه؛ مشکلم رو حل نکرد و همچنان کلایتنهام اینترنت ندارند و نمیتونم از سایت دیگه شرکت هم به اینطرف VPN بدم
لطفا اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه راهنمایی کنه
ممنون
سلام
دوستان من ميخوام يعضي سرويس هاي ويندوز رو استاپ و استارت كنم ولي نميتونم ببينيد اين عكس رو:
نه از طريق ويندوز ميتونم از طريق خط فرمان
![]()
Last edited by hexman; 28-06-2011 at 19:20.
سلام.
خب به خاطر اینه که بعضی سرویسها رو اساسا نمیشه Stop کرد.
اخه اين سرويس rpc رو در اين حالت كه عكسشو گداشتم نه ميتونم استارت كنم نه استاپ اصلا معلوم نيست وضعيتش چيه.
توي شبكه وقتي ميخوايم پرينت بگيريم (از طريق پرينتر شير شده) ارور ميده كه rpc server can not find برا همين من ميخواستم اين سرويس رو روي پرينت سرور ري استارت كنم كه اصلا نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)