منم همین مشکل شما رو دارم، لطفا کسی فایل اصلی بازی رو داره دریغ نکنه
![]()
منم همین مشکل شما رو دارم، لطفا کسی فایل اصلی بازی رو داره دریغ نکنه
![]()
یعنی خود شما کرک رو کپی نمیکنید؟ من که خودم کرک رو کپی کردم و ریختم تو فولدر بازی
خب به هر حال وقتی که یه کرک دیگه تو فولدر بازی کپی میکنید چون هم اسمش هست باید پیغام Yes و No بده این پیغام رو بهتون نمیده؟ من که کرک رو خودم ریختم وقتی مثلا کرک همین پچ 1.02 رو میریزم این پیغام رو میده
این فایل اجرایی اصلی بازی منه، نمیدونم به کارتون میاد یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDLC بیشتر اسم بازیکن ها و نقل و انتقالات رو آپدیت میکنه. اگر اشتباه نکنم امتیاز و قدرت بازیکن ها رو هم آپدیت میکنه اما لباس تیم ها یا آیکون و لوگوی اون لیگها و تیم هایی که لایسنسشون خریداری نشده درست نمیشه. برای اینکه همه اینا درست بشه باید از همین پچ PESEdit.com که دوستان آخریش (نسخه 2.1) رو گذاشتن استفاده کنید. پچ های pesedit یکم حجیم هستن (مثلا آخرین پچش برای pes2011 حدودا 1.7گیگ بود) اما خیلی خوب و کامله و لذت بازی رو بیشتر میکنهدر ضمن این DLC ـی که الان کونامی داده و نقل و انتقالات رو درست میکنه بدون هیچ مشکلی با پچ 1.02 کونامی کار میکنه
یه سوال میپرسم ممکنه خیلی مبتدیانه باشه ولی ببخشید
قبل از شروع بازی توی game plan میشه 4 تا تاکتیک تیمی ریخت بعد چجوری وسط بازی عوضشون کنم حالتارو یا اصلا از کجا بفهمم با چه تاکتیکی بازی شروع میشه همون اول ؟
بله از PESEdit 2012 Patch v2.0.1 استفاده ميكنم
حالا من پچ و كرك Konami رو دانلود كردم، ميتونم استفاده كنم؟ اگه ميشه لطفا قدم به قدم راهنمايي كنيد چون ارور نصب ميده، البته من محتويات پوشه كرك رو ريختم در محل نصب بازي گيم پلي و مخصوصا پاسكاري تغيير كرد ولي ليگ انگلستان بهم ريخته مثلا لباس آرسنال شده لباس زاراگوزا
![]()
Last edited by urumchi; 10-11-2011 at 08:57.
با تشکر از شما اما با این فایل اجرایی هم درست نشد. بازی من واسه شرکت سریر بود. مثل این که تنظیمات نصب بازی رو دست کاری کردن. باید نسخه نهایی رو دانلود کنم![]()
شماره 1 ترکیب اصلی هست که بازی با همون شروع میشه . برای عوض کردن بقیه ترکیب ها دکمه سلکت (کنار استارت) رو نگه دار و دایره رو چند بار بزن پایین نشون می ده هرکدوم رو خواستی بزار باشه .
---------- Post added 10-11-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-11-2011 at 11:58 PM ----------
پچ pesedit 2.1 رو دانلود کن هم بلوری رو درست می کنه هم نقل و انتقالات و اسم تیما و لباسا و ....
دوستان من پچ 2.1 رو دانلود کردم که پچ 1.02 کونامی رو هم داره . اونطوری که گفته بودن گیم پلی هیچ تغییری نکرده . بازم همه بازیکنای کامپیوتر مثل مسی همه رو دریبل می کنند . کلاً 90% مواقع دریبل می خوری . اون 10% مواقعی هم که توپ رو می گیری 90%ش رو داور خطا میگیره
باگ run هم درست نشده و هنوز موقع دوویدن یهو وای میسته !!!
توی 11 مشکل پاس کاری بود که با بازی های زیاد و تمرین می شد درستش کرد . اما توی 12 عملاً هیچ کاری نمیشه کرد کامپیوتر با هر کی بخواد همینجوری توپ رو بر میداره میره
ما که مسترلیگ باز نیستیم دلمونو به خود بازی خوش کردیم که اون هم ر....ن توش
حیف که سیستمم جواب نمیده وگرنه تا الان رفته بودم سمت فیفا
Last edited by Mehran14233; 10-11-2011 at 13:06.
این کارو کردم اما تغییری در سیستم ندیدم
من با تنظیمات پیش فرض دسته گفتم . اگه تغییر دادی باید برگردونی به حالت اول . توی تنظیمات خود بازی منظورمه اونجا که پروفایل می سازی .
من الان دوباره امتحان کردم و با نگه داشتن سلکت و زدن دایره انتخب میشه اینم عکسش :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)