تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 222 از 372 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دیوید انگوگ: تیری آنری بهترین مهاجم دنیاست

بازیکن فرانسوی لیورپول به تحسین هموطنش پرداخت.

سایت گل - دیوید انگوگ، مهاجم تیم لیورپول، تاکید کرد که تیری آنری، مهاجم تیم بارسلونا، بهترین مهاجم جهان است.

این مهاجم سابق پاریس سن ژرمن همچنین فرناندو تورس، هم تیمی اسپانیایی اش،را بسیار تحسین کرد و گفت که او تاثیر زیادی در پیشرفت او و سازگاری اش در آنفیلد داشت.
    این بازیکن جوان در مصاحبه با The Sun گفت:" من می دانم که فرناندو یکی از بهترین مهاجمان دنیاست و تنها نگاه کردن به بازیهای او یک آموزش فوق العاده برای من است. او توصیه های زیادی به من کرد و کمک بزرگی برای من بود. اما مهاجمی که من به عنوان یک جوان واقعا از بازی هایش چیزهای جدید یاد می گیرم، آنری است زیرا او یک فرانسوی است! او بهترین مهاجم دنیاست به ویژه زمانی که ما در سال 1998 قهرمان جام جهانی شدیم."
    تورس همچنان با مصدومیت از ناحیه کشاله ران دست به گریبان است و احتمالا انگوگ در بازی امشب لیورپول در مقابل فیورنتینا در آنفیلد در ترکیب اصلی تیمش قرار خواهد گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/9

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آرسن ونگر: ما به لیگ قهرمانان بی احترامی نمی کنیم

سرمربی فراسوی گفت که استاندارد لیژ پیش از این باید به فکر صعود می افتاد.

سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی تیم آرسنال، تاکید کرد که به میدان فرستادن تیم دومش در بازی امشب لیگ قهرمانان به معنای بی احترامی به این مسابقات نیست.
    تیم لندنی امشب در ورزشگاه کارائیس کاکیس در مقابل تیم المپیاکوس قرار می گیرد و تیم یونانی برای صعود تنها به یک امتیاز نیاز دارد و در این صورت تیم استاندارد لیژ حذف خواهد شد. تیم بلژیکی برای صعود چشم به بازی مردان ونگر خواهد داشت. آنها باید در مقابل آلکمار به پیروزی برسند و توپچی ها نیز شاگردان زیکو را مغلوب کنند.
    با این وجود به نظر سرمربی تیم آرسنال قصد دارد که تیمی با میانگین سنی 20 سال را راهی میدان کند و از بازیکنان جوانی مانند کایل بارتلی، کاپیتان تیم دوم باشگاه، کرگ ایستموند، تام کروز و لوک آیلینگ در بازی استفاده کند.
    ونگر در مصاحبه با Sporting Life گفت:" من می خواهم به این مسابقات احترام بگذارم و می دانم که المپیاکوس برای صعود به یک امتیاز نیاز دارد و نکته مهمتر برای ما این است که خوب بازی کنیم. ما می خواهیم بازی جوانمردانه ای ارائه دهیم و در صورت امکان بازی را ببریم.
    ما با تیم اصلی مان هم می توانیم یک تساوی کسب کنیم که در این صورت هم نتیجه بدی نخواهد بود. مهمترین مسئله برای ما، کیفیت بازی مان است. اگر استاندارد لیژ در رده سوم قرار دارد، به این دلیل است که نتوانسته اند در بازی های قبلی شان به پیروزی برسند."

کد:
    2009/12/9

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فرانک ریبری: بایرن آن‌قدر تیم خوبی نیست که قهرمان اروپا شود

این بازیکن به روشنی توضیح داده که بایرن نمی‌تواند جز چهارتیم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شود.

سایت گل - با آنکه بایرن مونیخ توانست تیم یووه را با نتیجه 4-1 شکست دهد، اما فرانک ریبری، هافبک تیم ملی فرانسه و بازیکن این تیم، فکر نمی‌کند بایرن آنقدر تیم خوبی باشد که بتواند راه را تا انتها طی کند و به قهرمانی اروپا دست پیدا کند.
    ریبری به Kicker گفته «سخت است که بگویم بایرن تا چه حد تیم قدرتمندی است. من فکر می‌کنم تیم ما آنقدر خوب است که بتواند در بوندس‌لیگا و لیگ کم‌اهمیت‌تر دی اف بی پوکال ‌اول شود. با این همه به نظر من تیم ما انقدر تیم خوبی نیست که بتواند لیگ قهرمانان را فتح کند. تنها چهار تیم شایسته بردن این جام است: منچستر یونایتد، چلسی، رئال مادرید و بارسلونا. ما در حال حاضر نمی‌توانیم با آن‌ها رقابت کنیم.»
    این بازیکن هم‌چنین راجع به وضعیت لوکا تونی اظهار نظر کرد و به وضوح نشان داد که واقعا برای این مهاجم ایتالیایی ناراحت است.
    «لوکا دوست من است و من واقعا متاسفم که او در چنین وضعیت بغرنجی قرار گرفت. او یکی از بهترین‌های بایرن است و رابطه‌ای عالی با هواداران این تیم دارد. نباید فراموش کنیم که او در دو فصل حدود پنجاه گل برای بایرن زده است.»

کد:
    2009/12/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض حرکت عجیب ینس لمن در بازی دیشب / راز پشت تابلوهای تبلیغاتی

دروازه بان آلمانی یکی از شاهکارهایش را به نمایش گذاشت.

سایت گل - ینس لمن، دروازه بان تیم اشتوتگارت در پیروزی 3-1 دیشب تیمش مقابل انیری ارزیچنی، یکی از کارهای عجیبش را به نمایش گذاشت.

او در حالی که بازی در سمت دیگر زمین در جریان بود، به پشت تابلوهای تبلیغاتی پرید و زانو زده و ادرار کرده است. تقریبا هیچ عکاسی نتوانست از این صحنه عکس بگیرد اما در تصاویر تلویزیونی این حرکت او کاملا به تصویر کشیده شد.

لمن که در جام جهانی 2006، دروازه بان اول تیم ملی آلمان بود، بیشتر به دلیل بداخلاقی ها و در گیری اش با بازیکنان حریف در زمین شناخته می شود.

پیش از این، از بازیکنانی مانند پیپو اینزاگی و دمارکوس بیسلی، بازیکن تیم ملی آمریکا نیز چنین حرکتی سرزده بود.

کد:
    2009/12/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مصدومیت مسی در بازی مقابل دینامو

مسی از ناحیه مچ پا دچار پیچ‌خوردگی خفیف شد و ممکن است بازی مقابل اسپاینول را از دست بدهد.

سایت گل - لیونل مسی، ستاره تیم بارسلونا، ممکن است در دربی این شهر با تیم اسپانیول حضور نداشته باشد.

او در بازی مقابل دینامو کیف که با پیروزی 2-1 بارسا به پایان رسید، مصدوم شده است. بازیکنان فیزیکی و خشن کیفی در مسابقه دیشب چندین بار روی پای این جادوگر آرژانتینی تکل رفتند، اما او با پشتکار توانست در دقایق پایانی بازی گل برتری بارسا را وارد دروازه دینامو کند و این تیم را از لیگ قهرمانان اروپا حذف کند.

در دقایق پایانی بازی اما مسی دچار آسیب‌دیدگی شد و پزشکان تیم در معاینه سطحی او متوجه یک پیچ‌خوردگی خفیف در مچ پایش شدند. بنا به گزارش AS این مصدومیت ممکن است مانع از حضور مسی در بازی شنبه شب نوکمپ مقابل تیم اسپانیول شود.

پای مسی فردا در بارسلونا اسکن خواهد شد تا میزان جراحت‌اش مشخص شود. پپ گواردیولا به شدت نگران بازی این ستاره آرژانتینی در بازی هفته آینده در ابوظبی در سری مسابقات جام جهانی باشگاه‌های فیفا است.

کد:
    2009/12/10

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

ویدیویی از یوتوب نیس؟

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

احتمالا ليگ ايران رو نگاه ميكرده از اون بازيكن ابومسلم ياد گرفته

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس کجا باید رفع رجوع میکرده ؟ تو جیب داور ؟

لابد تا حنجره رفع رجوع داشت

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ژروم والک: اروپا آماده برگزاری جام باشگاه های جهان نیست

دبیر کل فیفا اعلام کرد که مکان های بهتری از اروپا برای برگزاری این ممسابقات وجود دارد.

سایت گل - در حالی که یک روز از برگزاری مسابقات جام باشگاه های جهان گذشته، ژروم والک، دبیر کل فیفا، توضیح داد که چرا تاکنون اروپا میزبان این رقابت ها نبوده است.

والک به خبرنگاران گفت: " فکر نمی کنم که اروپا آمادگی برگزاری این رقابت ها را داشته باشد زیرا در این قاره مسابقات زیادی برگزار می شود. امارات به عنوان بهترین میزبان تشخیص داده شد و به همین دلیل اکنون ما در ابوظبی هستیم و می دانیم که برگزاری این رقابت ها در ابوظبی کار درستی بوده است. "

کد:
    2009/12/10

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ویدیوش نی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •