دوست عزیز بهتره درست صحبت کنی.
بله
خير
دوست عزیز بهتره درست صحبت کنی.
چشم!ولی.......!ایا در پست من به شخصی توهین شده؟؟ایا در پست من از تیم خاصی طرفداری شده؟؟یا ایا متعصبانه حرف زدم؟؟؟بنده ی حقیر فرمودم اگه کمی تامل نمایید متوجه میشید خبری که رسانه های معتبر در ابتدا گفته بودند و تلویزیون ملی هم عنوان کرده بود صحیحتره همین!دیگه این مسئله ی کوچیک چیه که اینقدر کشش میدید!!بی خیال !تیمهای اروپایی رو عشقه!!
دقيقا تائيد ميشه.از پرسپولیس های عزیز خواهش میکنم دیگه اینجا پست ندن چون مهم این بود که پرسپولیس بالاتر و سروره که معلوم شد پس کل کل کردن با این ابی ها ارزش نداره .
طرح جديد براي پيراهن استقلال به جاي ستاره!!:::
6 سوراخ به نشانه 6 تاييا!
چه شود!
(esteghlal.coo.ir رو به ياد همين قضيه هك كردم!)
Last edited by hamidras; 01-02-2008 at 17:12.
نقل قول:
از پرسپولیس های عزیز خواهش میکنم دیگه اینجا پست ندن چون مهم این بود که پرسپولیس بالاتر و سروره که معلوم شد پس کل کل کردن با این ابی ها ارزش نداره .
okkkkkkkkkkkk
کم اوردن این قرمزا بابا اشکال نداره شما هم تا یه 60 قرن دیه به اسیا شاید راه پیدا کنین از ..... کم بشه .......
قربونه هرچی استقلالیه تاج نشینه برم
این دعوا بر سر هیچ تا کی میخواهد ادامه پیدا کنه؟؟ دریغ از یک ریال!!
ابی ها بهتره یک کم روزنامه بخونید
توی روزنامه خبر ورزشی که از معتبرترین روزنامه های ورزشی داخلیه می تونید بفهمید که پرسپولیس بالاتر از استقلاله و امتیازها و رده بندی را هم نوشته
پس فعلا برید مقابل سرورتون پرسپولیس سر تعظیم فرود بیارید
مشكل تو مديريت اصلا تو همه امور مربوط به مديريته چند ماه بود فدراسيون بدون رئيس بود؟ چه قدر دعوا شد كي بود گفت من اسرار مگو رو ميگم؟ پس چي شد؟ مشكل سر اينه كه چون فوتبال يك بازي جامعه پسند و مردم دوست دارن هر جناحي ميخواد رئيسش مال اون باشه كسي به فكر فوتبال نيست.
واقعا حيف اين همه بودجه كه خرج فوتبال ميشه...اونوقت توي اين سرماي زمستون يه دختر كوچولو بايد بره سر چهار راه دعا بفروشه تا بتونه دو هزار گيرش بياد....حالم بهم ميخوره از فوتبال....اين دردها رو به كي ميشه گفت؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)