تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 280 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض 1391-02-15

Last edited by Alinho; 09-05-2012 at 17:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به عنوان یه استقلالی بدون تعصب روی پرسپولیس با دیدن تمام بازیهای پرسپولیس توی این فصل یه نظر میدم راجع به این تیم دنیزلی و کریمی و بقیه بازیکنا :
    .............................
    پس بنا به این دلایل بین کریمی و دنیزلی من به عنوان یه استقلال کریمی رو انتخاب میکنم و به نظرم فصل بعد نبود کریمی خیلییی بدتر از نبود دنیزلی عواقب داره

دم استقلالی ها گرم که حتی تو نقد تیم حریفشونم قوی کار میکنن

بنظر منم تماشاگران پرسپولیس خیلی اشتباه کردن که به کریمی اعتراض کردن. من اگر مدیر پرسپولیس بودم بدون اجازه کریمی آب نمیخوردم. چرا:

1. کریمی یه پرسپولیسی تمام عیاره ( مثل مجیدی که یک استقلالی تمام عیاره ) الان مثلا میگن استیلی پرسپولیسیه اما همه میدونن این بازیکن اصلش مال جای دیگس و از تیم بهمن اومد پرسپولیس. ولی کریمی حتی وقتی فوتسالیست هم بود یه پرسپولیسی بود. یعنی هیچ مارک دیگه ای روش نمیشه زد. این جور بازیکن ها هیچوقت هم رنگ عوض نمیکنن برخلاف هاشمی نسب ها و نیکبخت ها سید عباسی ها و ... و ...

2. کریمی هر چی باشه، خوب یا بد، آش کشکه خالیه پرسپولیسه. ولی دنیزلی نه. دنیزلی خوب باشه یا نه مال خودشه. چند صباحی تو این تیمه و چند صباح دیگر در تیمی دیگه. نه که این بدیش باشه ها. این طبیعت فوتباله. ولی علی کریمی اینطور نیست. فردا اگر کریمی تو تیم تشتک سازی هم بازی کنه من استقلالی بدی و خوبسیش رو بنام پرسپولیس میذارم

3. همونطورکه محمد گفت کریمی هیچ جایگزین و آلترناتیوی نداره. فردا مسی رو هم ببیارید براتون علی کریمی نمیشه. ولی دنیزلی نشد یکی دیگه. مربی زیاده.

4. بازیکن های ریشه دار تو هر تیمی بسیار موفقترن از اون بازیکن هاییکه هر وز یه جان. الان کریم انصاری فرد یا ابراهیم صادقی برای سایپا یه نعمتن. خدا وکیلی هر چی بهشون بدن حقشونه. بازیکنهائی نیستن که هر لحظه تو یه تیم برن. سایپائیه واقعیند. تو قهرمانیش بودن تو سقوطشم بودن. یه مشکل بزرگ استقلال و پرسپولیس خالی شدنشون از چنین بازیکن هائیه. من اگر سرمربی بودم. جنازه علی کریمی یا فرهاد مجیدی رو تو زمین میذاشتم. اصلا حضور اونها تاثیرات غیر مستقیمی داره که صد برابر از گل زدن میرزه. من استقلالی که رو صندلی های کثیف آزادی نشستم تا وقتی مجیدی یا جباری تو زمینن یه دلگرمیه دیگه ای دارم. الان حنیف ما خیلی عالیه ولی بفرض اگر بجای اون پیروز یا صادقی بودن یه چیز دیگه بود. پیروز قربانی دست پرورده آکادمی استقلاله ( مثل جباری و آندو ) اینها شناسنامه تیمن البته اگر قدر خودشون رو بدونن. پرسپولیس این فصل اگر علی کریمی و مهدوی کیا رو نداشت یه تیم محلی با لباس قرمز بود.

5. علی کریمی به نسبت خیلی از بازیکن های فوتبال ما آدم منصف و حقگوئیه. این بنظر من بهترین ویژگی کریمیه. ادمی نیست که مثلا بعد هر بازی بگه ما خوب بودیم و باید ببریم ولی بدشانسی آوردیم و 4 بر صفر باختیم!!!! وقتی تیمش بده میگه بد بوده. وقتی توپش به دفاع میخوره میره تو گل میگه شانسی بود نه مثل علیزاده که دروغی فیلم بازی کرد به پرسپولیس گل زده!!!!!!!!!!!!!

در پایان لطف قدر اسطورها رو بدونیم. ما فرهاد رو از دست دادیم شما کریمی تون رو از دست ندید. البته اگر بدید ما خشوحال میشیم ها

3. 2 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کریمی: خیالتان راحت، فعلا قرار نیست جایی بروم!

مرجع خبری پرسپولیس: علی کریمی در تمرین دیروز پرسپولیس به هوادارانش وعده داد فعلا قصد جدایی از این تیم را ندارد. نخستین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازی با الهلال دیروز در حالی در ورزشگاه درفشی فر انجام شد که 50 تا 60 هوادار پرسپولیس با در دست داشتن پلاکاردهایی از کریمی خواستند در تصمیم خود مبنی بر جدایی از این تیم صرف نظر کند. در تمرین دیروز که نیروی انتظامی برای جلوگیری از هرگونه تنش، نقش فعالی در آن داشت عده ای از هواداران پرسپولیس شماره 8 را به جان مادرش قسم دادند که از تیمش جدا نشود! علی کریمی در واکنش به این اتفاقات در جمع هواداران حاضر شد و به آن ها اطمینان داد قصد جدایی از این تیم را ندارد: «خیالتان راحت، فعلا قرار نیست جایی بروم».

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من 1 میلیون درصد مخالف اینم که کریمی رو باید به سرمربی ترجیح داد!
    همین امثال کریمی و مجیدی و جباری هستن که یک روز به نماد غیرت تبدیل میشن و روز بعد بخاطر
    پست ترین مسائل تیم رو با سر به زمین می زنند. همین مجیدی نیم فصل اول حکم کاکا برای میلان پیدا
    کرده بود. شرایط جوری بود که تیم متکی به مجیدی شده بود ولی نیم فصل معلوم نشد چرا همه چیو ول کرد رفت.
    الان هم این داستان داره برای کریمی تکرار میشه. فرگوسن موفق هست چون هیچ وقت به هیچ بازیکنی اجازه شاخ
    و شونه کشیدن رو نداد. ولی تا وقتی که ما این طرز فکر رو داریم که بازیکن میتونه بالاتر از مربی باشه هیچ وقت به جایی نمی رسیم.
    +
    از صدر بعید بود که اینطوری گناه کریمی بپوشونه!! هیچی نمیگفت بهتر بود! خدا رو شکر که همه عقل و شعور دارند و فرق کار شکنی
    و کم کاری رو با کم آوردن میفهمن.

6. 6 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

از اونجايي كه بحث كريمي و دنيزلي همه جا هست و اينجا هم اين بحث مطرح شد و به دو گروه تقسيم شدن،منم تصميم گرفتم نظرم رو بگم. متاسفانه با هيچكدوم از اين دوستان عزيز كه نظراتشون رو بيان كردن زياد موافق نيستم و به نظرم يه طرفه نگاه شده،هرچند هميشه از پست هاي گرافيكار لذت بردم و به دقت دنبالشون كردم و ميكنم

برخلاف اكثريت كه خيلي راحت يه طرف رو انتخاب كردن،من جزو هيچكدوم از اين 2 گروه نيستم! ترجيح ميدم جفتشون باشن ولي اگه قرار باشه يكيشون نباشن برام زياد فرقي نداره كدومشون!

به نظر من هردوشون تو اين بحراني كه پرسپوليس دچارش شده مقصرن

اون چيزي كه من ميبينم اينه كه يه سري از بازيكنا دارن كم كاري ميكنن و در اين شكي نيست. حتي شايد كريمي هم تو اين 1-2 بازي آخر اين كارو كرده باشه. تقريبا هممون اشتباهات كريمي رو ميدونيم مثل همن بازي آخرش و بعضي مصاحبه هاش و ...

از اون طرف دنيزلي هم با اينكه شديدا قبولش دارم و يه سر و گردن از اكثر مربي هاي ليگ بالاتره ولي اشتباهات بزرگي هم از نظر فني و هم مديريتي داشته
    از نظر فني: تركيب اوليه ، جاي قرار گرفتن بازيكنا ، زمان تعويض ها و همچنين بعضي تعويض ها (البته بعضياشونم فوق العاده بوده)
    از نظر مديريتي: دنيزلي يا نبايد حرفي از ليست مازاد و كم كارها ميزد يا وقتي زد بايد همون موقع اساميشون رو هم ميگفت و با مردم با صراحت حرف ميزد و از تيم ميذاشتشون كنار. كاري كه قلعه نويي كرد و تا يه بازيكن تراكتور شاخ شد سريع پرتش كرد بيرون!

ما از دنيزلي توقع داريم كه با قدرت عمل كنه نه مثل استيلي كه همه بهش اعتراض ميكردن چرا انقدر كوتاه مياي! حداقل دايي هر عيبي كه داره تو اينجور چيزا خيلي قوي تر عمل ميكنه

خلاصه اميدوارم هرجفتشون بمونن و به پرسپوليس كمك كنن و يه سري بازيكن كه نه بازي بلدن و نه غيرت دارن آخر فصل از شرشون راحت شيم!

کریمی با بد کسی در افتاد و فکر کرد که اینم استیلیه غافل از اینکه دنیزلی با انتخاب و رای مردم به پرسپولیس اومد و مطمئنا مردم مثل کوه پشتش هستن این رو در آینده خواهید دید
    با اين حرفتون كه گفتيد كريمي با همه مربي ها به مشكل ميخوره موافقم و يكي از بزرگترين مشكلاتش همينه ولي تا اونجا كه من يادمه هيچوقت با استيلي ( كه من يكي از مخالفانش بودم و هستم ) مشكلي نداشت و هميشه ازش دفاع ميرد و ميگفت بايد بهش وقت داد. بهترين بازي هاش رو هم همون دوران انجام داد و يه تنه امتياز جمع ميكرد

به اميد موفقيت پرسپوليس و برگشتنش به روزاي اوج

8. 6 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوست من با احترام به نظرتون
    با 99 درصد حرفاتون مخالفم
    کریمی بازیکن خوبیه ولی مشکلات روحی و اخلاقیش اجازه نمیده خودش رو در یک تیم مثل بقیقه ببینه
    همین مشکلات باعث شدن که نتونه مثل دایی که حرفه ای رفتار و فکر کنه تا حقش رو از دنیای فوتبال بگیره
    کریمی در هر تیمی بوده با مربی اختلاف داشته که اصلا یک رفتار حرفه ای نیست
    کریمی اصلا هم با پرسپولیسیهای متعصب مثل کریم باقری قابل مقایسه نیست

در تیمی که حرفه ای باشه و همه چیزش روی منطق باشه حرف آخر رو مربی میزنه نه بازیکن و هوادار در نهایت از مربی حمایت میکنه نه بازیکن

من هم به عنوان یه پرسپولیسی قطعا و مطمئنا در حال حاضر از دنیزلی حمایت میکنم چون معتقدم هیچ مربی در ایران نیست که بتونه با دنیزلی مقایسه بشه حتی جناب دایی که خودش با پرسپولیس چندان موفق نبود

و البته تماشاگرای فهیم و واقعا باشعور پرسپولیس با این حمایتشون از تیم در بازیهای آسیایی و به ویژه بعد از خوردن 8 گل در دو بازی نشون دادن در این ماجرا حق رو به دنیزلی دادن و از اون حمایت میکنن
    کریمی هم خیلی زود متوجه قضاوت تماشاگرا شد

پرسپولیس زمین خورده و به گِل نشسته بازیکن سالاریه و کریمی احتمالا آخرین بازمانده این فرهنگ غیر حرفه ایه و دنیزلی برای ما فعلا حکم فرشته نجات رو داره

کریمی با بد کسی در افتاد و فکر کرد که اینم استیلیه غافل از اینکه دنیزلی با انتخاب و رای مردم به پرسپولیس اومد و مطمئنا مردم مثل کوه پشتش هستن این رو در آینده خواهید دید

امیدورام از مدیریت پرسپولیس تا وزارت ورزش که ظاهر باید حامی تیمها و نظر مردم باشه با تمام قدرت از دنیزلی حمایت کنن
    تا برای همیشه ریشه این بازیکن سالاری در این تیم خشکیده بشه
    دوست عزیز من از حرفات تشکر زدم چون با 100% موافقم اما این چه ربطی به حرفای من داشت؟

شما جواب علامت سوال های منو ندادی یه بحث دیگه کردی راجع به اخلاق کریمی که منم باهات موافقم

یه بار دیگه اون پست منو بخون . بحث من سر جایگزین نداشتن بعضی بازیکنا بود که کسی نمیتونه جاشونو بگیره مثل باقری . مهدی کیا . جباری . مجیدی . کریمی و ... در صورتی که شما الان داری دلیل اختلاف کریمی رو با مربیا میگی که من همون اول این جمله رو گفتم که کاری به اختلاف کریمی و دنیزلی و منشا این اختلاف ندارم

ولی به نظر من یه خورده دارید تند میرید . گفتم که علی کریمی اگه این فصل نبود خودتون بهتر از ما میدونید دسته یکی بودید. نبودید؟اگه شما که فرد با تجربه ای هستی توی این فروم بگی نه من دیگه حرفی ندارم
    پس تو لیگ موندنتون رو توی این فصل مدیون کریمی هستید نه دنیزلی پس خوب نیست دیگه راجع بهش اینقدر تند برید و یه طرفه همه ی تقصیرا رو گردن اون بندازید

خود کریمی میدونه که تو این فصل پرسپولیس رو نجات داد از خطر سقوط . بعد که تیمش بد بازی میکنه اومده از مربی انتقاد کرده که اون بازیکنی که توی بازیه قبل هم بد بازی کرده دوباره اینجا فیکس بوده . که خوب راستم گفته اما مربی از اونور گفته کسی تو کار من دخالت نکنه !

حالا میگم من کاری به اختلافشون نداشتم داداش حرف من یه چیز دیگه بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 1 میلیون درصد مخالف اینم که کریمی رو باید به سرمربی ترجیح داد!
    همین امثال کریمی و مجیدی و جباری هستن که یک روز به نماد غیرت تبدیل میشن و روز بعد بخاطر
    پست ترین مسائل تیم رو با سر به زمین می زنند. همین مجیدی نیم فصل اول حکم کاکا برای میلان پیدا
    کرده بود. شرایط جوری بود که تیم متکی به مجیدی شده بود ولی نیم فصل معلوم نشد چرا همه چیو ول کرد رفت.
    الان هم این داستان داره برای کریمی تکرار میشه. فرگوسن موفق هست چون هیچ وقت به هیچ بازیکنی اجازه شاخ
    و شونه کشیدن رو نداد. ولی تا وقتی که ما این طرز فکر رو داریم که بازیکن میتونه بالاتر از مربی باشه هیچ وقت به جایی نمی رسیم.
    +
    از صدر بعید بود که اینطوری گناه کریمی بپوشونه!! هیچی نمیگفت بهتر بود! خدا رو شکر که همه عقل و شعور دارند و فرق کار شکنی
    و کم کاری رو با کم آوردن میفهمن.

خب آرش جان مثال فرگوسن اتفاقا حرفهای بنده و محمد رو تائید میکنه
    توجه کن ما نمیگیم که کریمی یا مجیدی چون بازیکنن مهمن و دنیزلی چون مربیه مهم نیست. ما به نقش و شخصیت افراد کار داریم. فرگوسن هم شناسنامه منچستره. توجه کن بحث اصالت و غیرت و تعصبه. گاهی هم ممکنه یه مدیر همین نقش رو تو یه تیم داشته باشه. مثلا فرض کن از قدیم الایام حاجی تو استقلال، عابدینی تو پرسپولیس، ساکت تو سپاهان و ... حضوری مستمر میداشتند. خب مشخص بود اونهام نقش کلیدی ای پیدا میکردن.
    الان تو همین فروم. شما و هر کس دیگه به تعداد پست و تاریخ عضویت افراد اهمیت نمیدید؟ معلومه که میدید. چرا؟ بخاطر اینکه عقلا و عرفا اصالت چیز قدیمی رو بیشتر از چیز جدید میدونیم.
    من تهران زندگی میکنم ولی اصالتم به استان اصفهان برمیگرده. تو دانشگاه یه استادی داشتیم که میگفت از زمان حضرت ادم تا الان اجدادش تهران بودن. خب ما در تهران زندگی کردن یکسان بودیم ولی خب مسلما اون تهرونی تر از من بحساب میاد.
    پس نتیجه:
    کریمی برای پرسپولیس مهمتر از دنیزلیه
    حاج علی برای استقلال مهمتر از میداوودیه
    فرگوسن برای منچستر مهمتر از وین رونیه

پس منظور من ( و احتمالا قوی محمد ) بحث مهمتر بودن بازیکن از مربی نیست بلکه بحث مهمتر بودن غیرت، اصلت، سابقه و ... است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اصلا شما به طور کل دارید اساس و پایه فوتبال رو عوض میکنید!
    موفقیت فقط وقتی حاصل میشه که همه سره جای خودشون باشن, مرز یک بازیکن فقط و فقط
    محدود میشه به داخل زمین و تمرینات تیم. از بعد فنی مربی باید حرف اول و آخر رو بزنه. حتی اگر مربی
    مثل دنیزلی از بازیکنی مثل کریمی بخواد دروازه وایسه, باید وایسه. اگه شرایطی پیش بیاد که این دو با هم
    به مشکل بر بخورن این مربی که باید تصمیم آخر رو بگیره. این مربی که یک بازیکن رو حالا به هر دلیلی مازاد
    اعلام میکنه, تا حالا شده تو یه گوشه ای از این دنیا یازیکن مربی رو مازاد اعلام کنه؟! البته از به جز ایران.
    من حرفم رو اینطوری تموم میکنم که یک بازیکن هرچقدر هم بزرگ باشه هیچ وقت نمیتونه بالاتر از یک مربی
    قرار بگیره. این یکی از اصول انکار ناپذیر فوتباله, اگه یک بار این اصل رو بخاطر کسی مثل کریمی و و و زیر پا بزاری
    باید برای جانشینهای اونها هم این کارو بکنی. قبلا هم گفتم این سرطان فوتبال ماست که گویا قصد خوب شدن هم نداره.

12. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

توجه کن ما نمیگیم که کریمی یا مجیدی چون بازیکنن مهمن و دنیزلی چون مربیه مهم نیست. ما به نقش و شخصیت افراد کار داریم. فرگوسن هم شناسنامه منچستره. توجه کن بحث اصالت و غیرت و تعصبه. گاهی هم ممکنه یه مدیر همین نقش رو تو یه تیم داشته باشه. مثلا فرض کن از قدیم الایام حاجی تو استقلال، عابدینی تو پرسپولیس، ساکت تو سپاهان و ... حضوری مستمر میداشتند. خب مشخص بود اونهام نقش کلیدی ای پیدا میکردن.
    الان تو همین فروم. شما و هر کس دیگه به تعداد پست و تاریخ عضویت افراد اهمیت نمیدید؟ معلومه که میدید. چرا؟ بخاطر اینکه عقلا و عرفا اصالت چیز قدیمی رو بیشتر از چیز جدید میدونیم.
    من تهران زندگی میکنم ولی اصالتم به استان اصفهان برمیگرده. تو دانشگاه یه استادی داشتیم که میگفت از زمان حضرت ادم تا الان اجدادش تهران بودن. خب ما در تهران زندگی کردن یکسان بودیم ولی خب مسلما اون تهرونی تر از من بحساب میاد.
    پس نتیجه:

پس منظور من ( و احتمالا قوی محمد ) بحث مهمتر بودن بازیکن از مربی نیست بلکه بحث مهمتر بودن غیرت، اصلت، سابقه و ... است
    داداش بازم اشتباه متوجه شدیدمگه من چه جوری نظرمو گفتم همه اشتباه برداشت میکنن؟

لپ کلام منظور من از اونهمه خط این بود
    بعضی بازکنا در فوتبال ایران جایگزین ندارند و 100 تای دیگه بیان جای اون یه نفرو نمیگیره و نباید به راحتی از دستشون داد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پس نتیجه:

مطمئن باش تو این فروم بیشتر از تاریخ عضویت به منطق پستای طرف نگه میکنن
    شما تو همه تاپیکا میری نظر میدی دم از منطق و منطقی بودن میزنی ...
    بعد تو تاپیک استقلال قهرمانی همه تیما زیر سوال میبری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فک کنم برای پرسپولیسیا مشخصه که از همه چی براشون مهمتر چیه اونم تیمشونه
    حالا هر کی میخواد جلوی تیمشون قرار بگیره طرفدارا خودشون تشخیص میدن که هدف اون شخص چیه ... میخواد اون کس حبیب کاشانی مدیر موفق سالهای قبلشون باشه ... میخواد اون کس اسطوره تیم علی کریمی باشه و ....

خواهشا بحث کریمی و دنیزلی هم تموم کنید
    این 2 نفر انقدر حرفه ای و دلسوز هستن که دارن مسئله حل و فصل میکنن
    حالا این وسط یه عده میخوان از اب گلالود ماهی بگیرن

پ.ن : خواهشا تو این تاپیک فرهاد مجیدی با علی کریمی مقایسه نکنید !!!!
    خودتون هم دلایلش میدونید

15. 5 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •