اگه براتون تلویزیون ایران اهمیت داره دریافت دیجیتالشون ضعیفه کلا برای دیجیتال فک میکنم باید دور الجی رو خط کشید
ولی اگه مثل من ایرانی نیگا نمیکنی و برا سه بعدی و ماهواره استفاده میکنی کیفیتشون عالیه
اگه براتون تلویزیون ایران اهمیت داره دریافت دیجیتالشون ضعیفه کلا برای دیجیتال فک میکنم باید دور الجی رو خط کشید
ولی اگه مثل من ایرانی نیگا نمیکنی و برا سه بعدی و ماهواره استفاده میکنی کیفیتشون عالیه
Last edited by mehvar; 03-04-2012 at 12:10.
با سلام فکر میکنم منم اون کانال رو دیدم که همش چیز های ورزشی نشون میده یا دایناسور نشون میده
فکر کنم اون برای عینک های آناگلیف باشه..
احتمالا برای دیدن کانال های 3 بعدی احتیاج یه رسیوری هست که بتونه اچ دی و 3 بعدی رو ساپورت بکنه و با کابل HDMI به TV وصل بشه.. اگر تونستی راه بندازی خبرشو رو به ما هم بده..
من با 660 هم میتونم آب و هوارو ببینم هم رادیو اینترنتی ببینم هم فیلم آنلاین ببینم.فقط یوتیوبش کار نیمداد و توییتر راستی بخش آلبوم های جدید که تموم آلبوم هایی که توی آرشیو جهانی ثبت شده اند رو میشه اطلاعات آهنگ هاش رو دید
سلام مرسي از راهنماييت دوست عزيز من كانالاي ايرانو از تو ماهواره ميبينم برام زياد مهم نيست چيزي كه بيشتر واسم مهمه 3d هستش ميخوام بدونم از تي وي هاي سامسونگ كه active هستن كاراييش بهتره يا نه يه چيزي كه خيلي واسم مهمتره اينه كه تو حالت 2 بعدي كيفيت 1080 رو بهم بده ..
با تشکر از پاسخ شما پس به نظر میاد اطلاعات مشاور شرکت اشتباه بوده است البته اینکه من خودم به شخصه اینکه فقط app آب و هوا رو می آورد مطمئن هستم حالا یا برای مدل 670 بسته شده یا فیرم ور مدلهای پخش شده توسط شرکت برای مدل 670 بسیار قدیمی بوده و نیاز به بروز رسانی دارد . شما اگه ممکنه بفرمائید تاریخ فیرم ور دستگاه 660 شما یا شماره آن چیست ... باز هم ممنونم
بعد اینکه هدایای خرید tv چی هست ؟؟ایا سینمای خانگی هم روش هدیه میدن ؟؟؟کلا تمام هدایا شامل چی میشه؟؟
مرسی دوستان . زحمت کشیدین .
همون ، احتمالا هکش کرده ، چون گفت فول آپشنش همه چی رو پخش میکنه . نامرد 30 کشیده روش.
حالا وقت بشه میرم میگیرم .
راستی محمد رضا ، بالاخره نصب کردی یا نه ؟
سلام علیکم
من پیرو سوال این دوست
در مدل های 3 یعدی هوشمند ال جی
وقتی هارد رو به تلویزیون متصل و ریکورد کردم
حالا که به پی سی متصلش میکنم
هیچ پارتیشنیو نمایش نمیده
البته به عنوان devicce َشناخته میشه و حتی تو قسمت پارتیشن ها هم موجوده اما بدون هویت
الان چطوری ریکورد ها رو با پی سی ببینیم یا کپی کنیم
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
هدایا در تصویر زیر
کامل مطالعه کنیــــــــــــــــــــــ ــــد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینما خانگی هدیه نمیدن
در صورت خرید سینمای خانگی یا پلیر 3D bluray کارت هدیه بسته به اینج با شرایط مندرج در تصویر بالا بهتون تعلق میگیره
حالا جشنواره هنوز هم هست!؟
هدایا کلا برداشته شد
قیمتها هم بالا رفتن
مثلا من 98000 رو گرفتم 3.900.000 الان شده 4.100.000
فکر نکنم با این وضع واردات و دلار و .... دیگه قیمته چیزی پایین بیاد
براي تي وي lw57000 چهل و هفت اينچ يه سينما مي خوام بخرم يه سينما كه بلوري سه بعدي پخش كنه و از هارد اينترنال هم فرمتهاي مديا رو اجرا بكنه به قيمت حدود يه ميليون تومن. كسي سراغي داره راهنماييم كنه؟ سينمايي كه با تلويزيونم هم همگون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)