تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 364 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من ميخام يه مص57000 42 بگيرم ميخاستم راهنمايي كنيد كه آيا مدل خوبي هست ؟
    با توجه به اينكه پسيو هستش كيفيت 3d خوبه ؟وآيا حقيقت داره كه ميگن تي وي هاي كه تكنولوژي پسيو
    دارن كيفيت 1080 نميدن و يه سوال ديگه كه حتما بايد با اين تي وي يك بلوري پلير هم بگيرم يا با فلش هم ميشه فيلم 3d ديد؟ممنون
    اگه براتون تلویزیون ایران اهمیت داره دریافت دیجیتالشون ضعیفه کلا برای دیجیتال فک میکنم باید دور الجی رو خط کشید
    ولی اگه مثل من ایرانی نیگا نمیکنی و برا سه بعدی و ماهواره استفاده میکنی کیفیتشون عالیه
    Last edited by mehvar; 03-04-2012 at 12:10.

2. این کاربر از mehvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام دوستان یه کانال تست 3d تو ترک ست هست من رو اون کانال میرم و گزینه 3d رو انتخاب میکنم هیچکدوم از اون حالتها فعال نمیشه فقط دو بعدی به سه بعدی فعاله ایراد از کجاست؟ مدل تی وی هم 57000 هستش
    با سلام فکر میکنم منم اون کانال رو دیدم که همش چیز های ورزشی نشون میده یا دایناسور نشون میده
    فکر کنم اون برای عینک های آناگلیف باشه..
    احتمالا برای دیدن کانال های 3 بعدی احتیاج یه رسیوری هست که بتونه اچ دی و 3 بعدی رو ساپورت بکنه و با کابل HDMI به TV وصل بشه.. اگر تونستی راه بندازی خبرشو رو به ما هم بده..

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اساتید من به گلدایران زنگ زدم :
    متاسفانه بعلت اینکه از آی پی ایران کانکت میشه سرویس ها غیر فعال هستند و فقط accu weather فعال میباشد . نکته جالب اینکه مشاور گلدایران گفت که اسمارت تلوزیون ها باز است !!! فقط یک سوال آیا دوستان تا کنون تجربه پروکــــسی کردن یک سیستم و استفاده از سرویس هایی از قبیل یوتیوب و ...
    را دارند ؟؟

من با 660 هم میتونم آب و هوارو ببینم هم رادیو اینترنتی ببینم هم فیلم آنلاین ببینم.فقط یوتیوبش کار نیمداد و توییتر راستی بخش آلبوم های جدید که تموم آلبوم هایی که توی آرشیو جهانی ثبت شده اند رو میشه اطلاعات آهنگ هاش رو دید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام مرسي از راهنماييت دوست عزيز من كانالاي ايرانو از تو ماهواره ميبينم برام زياد مهم نيست چيزي كه بيشتر واسم مهمه 3d هستش ميخوام بدونم از تي وي هاي سامسونگ كه active هستن كاراييش بهتره يا نه يه چيزي كه خيلي واسم مهمتره اينه كه تو حالت 2 بعدي كيفيت 1080 رو بهم بده ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من با 660 هم میتونم آب و هوارو ببینم هم رادیو اینترنتی ببینم هم فیلم آنلاین ببینم.فقط یوتیوبش کار نیمداد و توییتر راستی بخش آلبوم های جدید که تموم آلبوم هایی که توی آرشیو جهانی ثبت شده اند رو میشه اطلاعات آهنگ هاش رو دید
    با تشکر از پاسخ شما پس به نظر میاد اطلاعات مشاور شرکت اشتباه بوده است البته اینکه من خودم به شخصه اینکه فقط app آب و هوا رو می آورد مطمئن هستم حالا یا برای مدل 670 بسته شده یا فیرم ور مدلهای پخش شده توسط شرکت برای مدل 670 بسیار قدیمی بوده و نیاز به بروز رسانی دارد . شما اگه ممکنه بفرمائید تاریخ فیرم ور دستگاه 660 شما یا شماره آن چیست ... باز هم ممنونم

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

نه هیچ نمایندگی مستقیمی به هیچ وجه قسطی نیمدن البته چکی میتونه با 2 تا حداکثر 5 تا چک هم بخری اونم چک کارمندی یا تضمین شده
    بعد اینکه هدایای خرید tv چی هست ؟؟ایا سینمای خانگی هم روش هدیه میدن ؟؟؟کلا تمام هدایا شامل چی میشه؟؟

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی دوستان . زحمت کشیدین .
    همون ، احتمالا هکش کرده ، چون گفت فول آپشنش همه چی رو پخش میکنه . نامرد 30 کشیده روش.
    حالا وقت بشه میرم میگیرم .
    راستی محمد رضا ، بالاخره نصب کردی یا نه ؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام علیکم
    من پیرو سوال این دوست
    در مدل های 3 یعدی هوشمند ال جی

سلام
    چجوری میشه فیلم هایی رو که ضبط میکنیم تو کامپیوتر استفاده کرد ؟؟
    وقتی هارد رو به تلویزیون متصل و ریکورد کردم
    حالا که به پی سی متصلش میکنم
    هیچ پارتیشنیو نمایش نمیده
    البته به عنوان devicce َشناخته میشه و حتی تو قسمت پارتیشن ها هم موجوده اما بدون هویت

الان چطوری ریکورد ها رو با پی سی ببینیم یا کپی کنیم

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

بعد اینکه هدایای خرید tv چی هست ؟؟ایا سینمای خانگی هم روش هدیه میدن ؟؟؟کلا تمام هدایا شامل چی میشه؟؟
    هدایا در تصویر زیر

کامل مطالعه کنیــــــــــــــــــــــ ــــد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سینما خانگی هدیه نمیدن
    در صورت خرید سینمای خانگی یا پلیر 3D bluray کارت هدیه بسته به اینج با شرایط مندرج در تصویر بالا بهتون تعلق میگیره

حالا جشنواره هنوز هم هست!؟

10. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هدایا کلا برداشته شد
    قیمتها هم بالا رفتن
    مثلا من 98000 رو گرفتم 3.900.000 الان شده 4.100.000
    فکر نکنم با این وضع واردات و دلار و .... دیگه قیمته چیزی پایین بیاد

12. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

براي تي وي lw57000 چهل و هفت اينچ يه سينما مي خوام بخرم يه سينما كه بلوري سه بعدي پخش كنه و از هارد اينترنال هم فرمتهاي مديا رو اجرا بكنه به قيمت حدود يه ميليون تومن. كسي سراغي داره راهنماييم كنه؟ سينمايي كه با تلويزيونم هم همگون باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •