تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 241 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی بابت تاخیر چندروزه عذر خاهی میکنم .
    شما واسه اینکه مشکلتون حل بشه .یه سری کاراهای مشترک رو انجام بدید با اینکه چند بار گفتم باز میگم چون همتون مثل من هیچ وقت صفحات قبل رو نمیخونید
    1 - اگه بعد از نصب نرمافزار یا درایور خاصی اینجوری شده اون برنامه یا درایور رو Uninstall یا اپدیت کنید.
    2 - اورکلاک نکنید.
    3 - بعد از کاراهای بالا مشکل همچنان وجود داشت قطعات رو از رم گرافیک مادر برد پاور و .... شروع کنید به تست کردن .
    اگه مشکلتون باز حل نشد دقیق بگید چه موقع اینجوری میشه ؟؟ موقع بازی کردن یا ...

2. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

شما واسه اینکه مشکلتون حل بشه .یه سری کاراهای مشترک رو انجام بدید با اینکه چند بار گفتم باز میگم چون همتون مثل من هیچ وقت صفحات قبل رو نمیخونید
    1 - اگه بعد از نصب نرمافزار یا درایور خاصی اینجوری شده اون برنامه یا درایور رو Uninstall یا اپدیت کنید.
    2 - اورکلاک نکنید.
    3 - بعد از کاراهای بالا مشکل همچنان وجود داشت قطعات رو از رم گرافیک مادر برد پاور و .... شروع کنید به تست کردن .
    ممنون که وقت میزارین واسه جوابا
    من قبلا هم گفته بودم نرم افزار نصب میشه کار میکنه با اولین ریستارت صفحه ابی میاد و ویندوزم دیگه بالا نمیاد مگر با ریستور کردن به زمان قبل از نصب نرم افزار.
    البته رو یه سیستم ضعیف تر از این و با ویندوز ایکس پی نصب کردم مشکلی نداشت. رو سیستم های دانشگاهمون که ویندوز سون داره بازم دیدم نصب شده.
    فقط میخوام یدونم این اروری که میده ارور سخت افزاریه یا نرم افزاری
    مرسی

4. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون که وقت میزارین واسه جوابا
    من قبلا هم گفته بودم نرم افزار نصب میشه کار میکنه با اولین ریستارت صفحه ابی میاد و ویندوزم دیگه بالا نمیاد مگر با ریستور کردن به زمان قبل از نصب نرم افزار.
    البته رو یه سیستم ضعیف تر از این و با ویندوز ایکس پی نصب کردم مشکلی نداشت. رو سیستم های دانشگاهمون که ویندوز سون داره بازم دیدم نصب شده.
    فقط میخوام یدونم این اروری که میده ارور سخت افزاریه یا نرم افزاری
    مرسی
    خاهش میکنم.
    این ارور صفحه ابی واسه شما نرم افزاریه . بخاطر اینکه دوتا برنامه میخان تو یه خونه از رم قرار بگیرن و این ارور بوجود میاد. احتمالا با اپدیت نرم افزار درس شه . انتی ویروساتم پاک کن. ببین درس میشه؟

6. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

2 - اورکلاک نکنید.
    با سلام.باور کنید فقط شما صفحات قبل را نمیخونید من ابتدا چندین روز صفحات قبلی را مطالعه کردم و به نتیجه ای نرسیدم برای همین اومدم پست زدم چون من نه نرم افزاری نصب کردم نه سخت افزاری رم را هم چک کردم و حتی داخل اون یکی شیار گذاشتمش هارد را هم بوسیله همون نرم افزاری که توی پستهای قبل ذکر شده بود چک کردم و اوکی بود و مشکلی نداشت،بعد از این کارها من وقتی دوباره این مشکل برام پیش اومد پست زدم و تقاضای راهنمایی کردم و فایلهای لازم را هم آپلود کردم.حالا اگر فرصت کردین یه نگاهی بهشون بندازین و یه جوابی هم به من بدهید متشکر خواهم شد.در ضمن الان حدود یک هفته ای هست که دیگه این مشکل را نداشتم.باز هم ممنون از شما

8. این کاربر از saeid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام
    من مدت یک ماهه که این صفحه را مشاهده می کنم. تقریبا نظم خاصی هم ندارد. 4 تا 5 روز دیده نمی شود و بعد در یک روز چندین بار به فاصله زمانی 1 یا 2 ساعت مشاده می شود.
    مشخصات سیستم :

mb : Giga Byte -Z77-D3H
    cpu : core i5 3570
    ram : 2*4gb corsair vengeance
    windows 7 64 bit
    لینک فایل minidump
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اطلاعات دیگری نیاز بود امر بفرمایید تا اضافه کنم.
    با تشکر
    Last edited by hichkas62; 19-10-2014 at 01:23.

10. این کاربر از hichkas62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام
    مدتی است که با این صفحه آبی رو سیستمم مواجه شدم، یه چند روزی هست دارم بررسی میکنم و دیدم که بعد از پرینت گرفتن با سیستم این مشکل پیش میاد . تقریبا در 90 درصد موارد بعد از پرینت صفحه آبی میاد و ریست میشه در صورتی که قبلا با پرینت مشکل نداشت.
    در حالت عادی اون طور که یادم هست ریست نشده

حدودا یک ماه پیش هم یه مودم دایل آپ رو به سیستم اضافه کردم و یه چند تایی نرم افزار مربوط به تلفن نصب کردم ولی بعد همه رو پاک کردم و مودم هم از رو سیستم برش داشتم .

به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چطور حلش کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من مدت یک ماهه که این صفحه را مشاهده می کنم. تقریبا نظم خاصی هم ندارد. 4 تا 5 روز دیده نمی شود و بعد در یک روز چندین بار به فاصله زمانی 1 یا 2 ساعت مشاده می شود.
    مشخصات سیستم :

mb : Giga Byte -Z77-D3H
    cpu : core i5 3570
    ram : 2*4gb corsair vengeance
    windows 7 64 bit
    لینک فایل minidump
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اطلاعات دیگری نیاز بود امر بفرمایید تا اضافه کنم.
    با تشکر
    انتی ویروس و درایور گرافیک رو Unistall کنید. ببینید درس میشه ؟؟ احتمالشم هست بعد از نصب نرم افزار خاصی اینجوری شده . ببینید اون نرم افزار کدوم بوده.
    اگه نشد یکی از رم هارو دربیارین باز تست کنید

13. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مدتی است که با این صفحه آبی رو سیستمم مواجه شدم، یه چند روزی هست دارم بررسی میکنم و دیدم که بعد از پرینت گرفتن با سیستم این مشکل پیش میاد . تقریبا در 90 درصد موارد بعد از پرینت صفحه آبی میاد و ریست میشه در صورتی که قبلا با پرینت مشکل نداشت.
    در حالت عادی اون طور که یادم هست ریست نشده

حدودا یک ماه پیش هم یه مودم دایل آپ رو به سیستم اضافه کردم و یه چند تایی نرم افزار مربوط به تلفن نصب کردم ولی بعد همه رو پاک کردم و مودم هم از رو سیستم برش داشتم .

به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چطور حلش کنم
    بنظرم یه بار ویندوز عوض کنید. دباره تست کنید . احتمالا برنامه ها و درایور های مودم کاملا پاک نشدن . اگه باز این مشکلو داشتین سعی کنید با ورژن های دیگه از درایور تست کنید.

15. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان وقتی درایور کارت گرافیک nvidia رو روی لبتاب lenovo z510 نصب میکنم موقع خاموش کردن حدود 10 دقیقه طول میکشه و آخرش هم تو صفحه آبی ارور driver power state failure رو میده مشکل از چیه؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

بنظرم یه بار ویندوز عوض کنید. دباره تست کنید . احتمالا برنامه ها و درایور های مودم کاملا پاک نشدن . اگه باز این مشکلو داشتین سعی کنید با ورژن های دیگه از درایور تست کنید.
    2 تا سیستم دیگه هم که با سیستم من شبکه هستند وقتی از پرینتر نصب شده رو سیستمم پرینت میگیرن گاهی اوقات ریست میشه
    امیدوارم سخت افزاری نباشه فقط
    Last edited by hamidchi; 23-10-2014 at 15:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •