سلام، این پیکسل سوخته رو چه جوری میشه متوجه شد؟ لطف کن آدرس این فروشگاه رو هم به من بده یه کله برم سراغش!!
سلام، این پیکسل سوخته رو چه جوری میشه متوجه شد؟ لطف کن آدرس این فروشگاه رو هم به من بده یه کله برم سراغش!!
دقیقا همینطوره، و حتی هنوزم 100% کارایی رو نداره! در تئوری فقط پردازنده 9100 دقیقا 3 برابر قویتر هست، حالا برتری GPU رو هم اضافه کنیم باید بیشتر از 3 برابر از 9000 قویتر باشه، ولی تا جایی که میدونم در تست ها همچین امتیازی بدست نیاورده!
و فکر کنم دلیلش هم اینه که هنوز اندروید با دوال کور ها 100% سازگار نیست، چون مدیریت سیستم عامل در پردازنده های چند هسته ای خیلی خیلی در نتیجه تاثیر گذار هست!
با من فکر کنم شدیم 4 نفر که این سوال رو میکنیم
ایراد مانیتور رو از کجا متوجه بشیم![]()
خب حالا به نظر شما با اومدن بستنی حصیری از تمام قدرت این CPU به نحو احسنت استفاده خواهد شد؟
سلام
کاربرانی که تعداد پستهاشو کمه نیاز به تائید پست دارند
واسه همین پستهای شما در ابتدا نمایش داده نمیشه
در مورد پیکس سوخته
کافیه یک عکس با ضمینه کاملا سفید و مشکلی را باز کنی
و به دقت به تمام صفحه نگاه کنی تا ببینی مثلا یک رنگ(نقطه ریز همان پیکس) که همیشه ثابت باشه وجود نداره
البته بهتره در یک محل تاریک و در شب به صفحه نگاه کنی
ممکنه پیکسل همیشه روشن باشه و یا همیشه خاموش
که مورد دومی میشه دد پیکسل یا همون پیکسل سوخته
و یا ممکنه همشه روشن باشه و یک رنگ ثابت ((سفيد، آبي، سبزو قرمز)
که رنگ قرمز بدترین هست
اگه همیشه خاموش باشه در ضمینه عکس سفید مشخص خواهد شد
Last edited by golmohammadi; 28-06-2011 at 01:37.
قابل توجه دوستاني كه عشق علائدين دارن و فكر ميكنن اونجا همه چي تمامه
يه مشت دزد اونجا نشستن و شما خبر ندارين
من گالكسي 1 رو داشتم ميگرفتم بهم بدون نرم افزار نميدادن و ميگفتن با قيمت نرم افزار 750 تومن به همشون ميگفتم من گوشيو بدون هيچ برنامه اي ميخوام بعضيا ميگفتن گوشي خامه و هيچ چيزي روش نيست و بايد روش آندرويد بريزيم بعضيا ميگفتن اگه نرم افزار نزني گوشيت خاموش ميشه بعضيا ميگفتن دوربين كار نميكنه و هزارتا چرت و پرت ديگه
ولي من گوشييو بدون نرم افزار از يكي گرفتم 690 يعني 60 تومن اختلاف
جلوي خودم واسه يكي برنامه مولتي تاچ رو ريخته بود ميگفت اين برنامه واسه اينه كه پيكسل نسوزه به مشتري توصيه ميكرد حتماً هر 2 روز يه بار برنامه رو اجراش كن تا پيكسلات نسوزه منم نزاشتم پول مفت از مشتري بگيره و با يارو دعوام شد و اون كسي كه داشت ميخريد ديگه نخريد و با من اومد برا خريد
يكي از دوستام هم تعريف ميكرد ميگفت واسه يارو تو جمهوري برنامه ريخته بودن برا مانيتورش و بهش گفته بودن چون مانيتورش سوپر آمولد بايد براش برنامه بريزي تا كيفيتشو خوب نشون بده
پس اينو بدونين كه علائدين دزد بازاره و اگه حواست نباشه گوشتو ميبرن
قابل توجه علاقمندان به علائدين
سلام دوستان
در حالیکه قیمت این گوشی در انگلیس نزدیک به 500 پوند( معادل با 798 دلار) بود از دیروز قیمت این گوشی به 400 پوند(معادل با 638 دلار ) نزدیکتر شده و هم اکنون توسط آمازون به قیمت 429.49 پوند(معادل با 685 دلار) فروخته میشود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رام رسمی I9100OJPKF2 با پشتیبانی از زبان فارسی و عربی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مباركه كباركه
ولي اين رام رسمي نيست و تو سايت سامسونگ هنوز اين رام عرضه نشده
Last edited by hossein-sam81; 28-06-2011 at 12:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)