ینی شما میگی اینا اینقد خنگن ک ب همچین موضوعی دقت نکردن ؟؟؟ وختی تا تفنگ ایرونیا درس کردن ینی نمیدونن ایران چجوریه؟؟؟؟؟
از قصد مثه عربا نشون دادن ایرونیارو
ینی شما میگی اینا اینقد خنگن ک ب همچین موضوعی دقت نکردن ؟؟؟ وختی تا تفنگ ایرونیا درس کردن ینی نمیدونن ایران چجوریه؟؟؟؟؟
از قصد مثه عربا نشون دادن ایرونیارو
فک نکنم بتوننبه هر حال منم یه جورایی با این خبرهایی که امروز شنیدم احساس میکنم که جنگ واقعی خیلی نزدیکه![]()
اگه اون نقدی که گذاشتمو میدیدی میفهمیدی
رو مغازه ای که رو به روی ساختمونیه که فرخ البشیر رو میگیرن اینو نوشته:
"سلسله من الزهور" و رو به روشم یه گل 12 پر کشیدن
حالا شما برو فکر کن ببین این سلسله زهور (گل) و گل 12 پر چه کسایی هستن!!
نکته جالبش اینه که اینو توی یه تابلوی سبز نوشته بودن ولی گل هاش سرخ بود
و جالبتر اینکه بغلش یه تابلوی قرمز گذاشته بودن
ضمنا تروریسته اول میگه میام پدرتو در میارم
بعدش تا بیشتر عصبانیش کنی ترجمه فارسی این فحش رو میده بهت:mother f...king
Last edited by ezio29; 04-11-2011 at 00:48.
کسی لینک سالم این بازی رو داره
من یه 35 پارتی رو دانلود کردم پارت 15 و 31 مشکل داره کسی میتونه کمکم کنه
وقتی اکسترک میکنم این فایلا رو پیدا نمیکنه
rld-bf3a.r59
rld-bf3a.r60
rld-bf3a.r61
rld-bf3a.r62
rld-bf3a.r63
Last edited by Hojjat07; 04-11-2011 at 10:23.
دوستان ، جون هرکی دوست دارین دست بردارید . بازی ایراد خاصی نداره، گیر الکی میدین چرا ؟؟؟ حالا تو ایران پرچم عراق هست، تو پاریس ماشین پلاک تهران هست، و ... ، خب به درک . این چیزا تو روند بازی تاثیری داره ؟ الان شما از بازی به خاطر این چیزا لذت نمی برید ؟ یعنی چی ؟ تا همینش هم که درست کردن خیلی عالیه . مطمئن باشید پاریسی هم که درست کردن شباهت چندانی به پاریس واقعی نداره . فقط برج ایفل. برا چی گیر بیخود میدید ؟ میام تو تاپیک همه به این مسائل حاشیه ای گیر دادن . اعصاب برا آدم نمیزارید ..... !!!!
Let's Enjoy !
منوی مولتی پلیر بازی آنلاینه
اینم نمونش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما کدوم نسخه رو در اختیار دارید میشه لینک بدید...
من نقدتو دانلود کردم ولی ندیدم کامل !اگه اون نقدی که گذاشتمو میدیدی میفهمیدی
رو مغازه ای که رو به روی ساختمونیه که فرخ البشیر رو میگیرن اینو نوشته:
"سلسله من الزهور" و رو به روشم یه گل 12 پر کشیدن
حالا شما برو فکر کن ببین این سلسله زهور (گل) و گل 12 پر چه کسایی هستن!!
نکته جالبش اینه که اینو توی یه تابلوی سبز نوشته بودن ولی گل هاش سرخ بود
و جالبتر اینکه بغلش یه تابلوی قرمز گذاشته بودن
ضمنا تروریسته اول میگه میام پدرتو در میارم
بعدش تا بیشتر عصبانیش کنی ترجمه فارسی این فحش رو میده بهت:mother f...king
دوست عزیز ... اون کسی که نقد کرده میاد دید خودش رو راجع به بازی میده. هیچ تضمینی نداره که دید اون درست باشه. این اختیار با شماس که ببینی حرفای اون با منطقت جور در میاد یا نه. حرفاشو قبول کنی یا نکنی.
حالا آقای مهدی فنایی اومده اینو نقد کرده دلیل نمیشه 100% حرفاش درست باشه و همه در مقابل نقد ایشون سر تعظیم فرود بیاریم![]()
از این نقدا من زیاد دیدم، هی یه چیزیو میرن به یه چیزی ربط میدن !
تو نقد بازی، فیلم، موزیک و ... هر چی بگی این چیزا هست !
ما که نباید همه ش حرفای اینو اونو قبول کنیم.
البته من چون اون نقدو کامل ندیدم قضاوت نمیکنم. باید کامل ببینم تا بعد نظر بدم.
اون تروریستم یه جاهایی میگه "پدرتو در میارم بی شرف" من از لحن بی شرفش خوشم اومد باحال میگه![]()
چی کار دارم بعدش چی بم میگه
اینا گیر بیخودی نیست.دوستان ، جون هرکی دوست دارین دست بردارید . بازی ایراد خاصی نداره، گیر الکی میدین چرا ؟؟؟ حالا تو ایران پرچم عراق هست، تو پاریس ماشین پلاک تهران هست، و ... ، خب به درک . این چیزا تو روند بازی تاثیری داره ؟ الان شما از بازی به خاطر این چیزا لذت نمی برید ؟ یعنی چی ؟ تا همینش هم که درست کردن خیلی عالیه . مطمئن باشید پاریسی هم که درست کردن شباهت چندانی به پاریس واقعی نداره . فقط برج ایفل. برا چی گیر بیخود میدید ؟ میام تو تاپیک همه به این مسائل حاشیه ای گیر دادن . اعصاب برا آدم نمیزارید ..... !!!!
Let's Enjoy !
بستگی داره بازی رو از چه زاویه ای بخوای بررسی کنی.
اگه از نظر گیم پلی بخوای بررسی کنی هیچ وقت نباید بگی خب چون پرچم عراق توی ایرانه پس گیم پلی بازی بده !! ولی اگه بخوای از نظر ساخت جزئیات بازی بررسی کنی صد در صد این جز ضعف های بازی میشه.
درسته این چیزا تو روند بازی تاثیری نداره ولی جز ضعف طراحی جزئیاته.
بیشتر بیشتر توضیح بدی ؟منوی مولتی پلیر بازی آنلاینه
چه جوری باید آنلاین زد ؟![]()
دوستان ... عزیزان... برادران ... اگر شما اون گزارشی که بی بی سی از این بازی نشون داد و با گیمرهایی که صف کشیده بودن باری رو بخرن مصاحبه کرده بودن رو دیده باشین میفهمین که تو آمریکا و اروپا شاید 90 درصد مردم اصلا ندونن ایران کجاست و فرقی بین فارسی و عربی و یا ایران و عراق قائل نیستن . حالا تو بازی یکی تو عراق فارسی حرف بزنه یا برعکس تو ایران عربی اونا که متوجه این چیزا نمیشن! اصلا هم واسشون مهم نیست که کسی که تو ایران این بازیو میکنه این چیزا رو میفهمه و حالیش میشه ! کلا ما رو داخل آدم حساب نمیکنن که بخوان براشون مهم باشه. اونا کلا یه خاور میانه میشناسن و طبق تبلیغاتی که تو کشوراشون میشه فقط اینو میدونن که جای خطرناکیه و محل پرورش تروریسمه! همین.
پس بیخودی خودتونو سر اینکه اینا سوتیه و چرا به این چیزا فکر نکردن و این چرا پلاک ماشینش اینطوریه و اون چرا تو عراق فارسی حرف میزنه نکنین.
درضمن من روی اولترا بازی کردم و اصلا اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود. اینو هم بگم که این نظر منه!
یاحق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)