تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 303 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

توی وبسایت سامسونگ اینو نوشته ولی تو منوها چیزی به عنوان دیجیتال وجود نداره زبان هم فارسی نمیشه منو مخفی هم قسمت local گزینه ed-iran رو نداره و اصلا ایران نداره تو تنظیمات تیونر چهار گزینه sl-atc2 و seccustom و alps و xugang رو داره کدوم رو انتخاب بکنم وقتی دو گزینه آخر رو انتخاب میکنم تلویزیون روشن میشه ولی تصویر برفکی نداره ولی صدای خش خش آنالوگ میاد باز کانالیابی هم میزنه کانالیابی آنالوگ لطفا راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    آیا کنترول مخصوص را دارید که با آن منوهای مخفی تلویزیون بطور کامل باز می شود.؟ و همچنین از دستور العمل فعال سازی استفاده می کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگر منظورتون از کنترول مخصوص همون کنترل دستسازه نه ندارم . با کنترول خود تلویزیون کار میکنم منو مخفی باز میشه گزینه لوکال ست هم فعاله واردش میشم ولی ed-iran رو نداره و به کل هیچ منطقه ای که با ed شروع بشه نداره ولی وارد منو مخفی یه مدل دیگه ال سی دی شدم ed-iran رو داشت به نظر خودم آ ورژن فریمورش این قابلیت رو بهش اضافه نمیکنه حالا من موندم چکار کنم آخرین فریمور هم ریختم تغییری نکرد ... میخاستم فریمور اون ال سی دی که ed-iran رو داره روش بریزم به همین خاطر از سایت سامسونگ دانلودش کردم ولی یه پوشه به نام image میاد که چند تا فایل توشه ولی فایل bin توش نیست

در واقع گزینه local set فعاله میتونم واردش بشم ولی گزینه ای ed-iran رو نداره
    Last edited by ambdhm; 14-09-2013 at 08:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام.من وارد منو مخفی شدم.ریست فکتوری کردم.دیگه تلویزیون ریست میشود.بردم نمایندگی میگه مین برد سوخته و باید تعویض بشه. میخواستم بدونم راه دیگه نیست. مدل دستگاه ua22es5550m لطفا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من تلوزیون سامسونگ مدل (UA46ES5600R) دارم.تو منوی مخفی گزینه های (local set ) و (model) غیر فعاله و با آموزش پستهای صفحه اول این تایپیک هم فعال نشد.ممنون میشم راهنماییم کنید.(Hotel option) خودش فعاله و تمام کارهای پست 1رو انجام دادم اما نشد که نشد.ممنون.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام.من وارد منو مخفی شدم.ریست فکتوری کردم.دیگه تلویزیون ریست میشود.بردم نمایندگی میگه مین برد سوخته و باید تعویض بشه. میخواستم بدونم راه دیگه نیست. مدل دستگاه ua22es5550m لطفا کمک کنید

دوست عزیز
    آیا تلویزیون شما پشت سر هم روشن و خاموش می شود و به شما اجازه هیچ کاری را نمی دهد؟ و آیا بازهم می توانید وارد منوی مخفی بشوید؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من تلوزیون سامسونگ مدل (UA46ES5600R) دارم.تو منوی مخفی گزینه های (local set ) و (model) غیر فعاله و با آموزش پستهای صفحه اول این تایپیک هم فعال نشد.ممنون میشم راهنماییم کنید.(Hotel option) خودش فعاله و تمام کارهای پست 1رو انجام دادم اما نشد که نشد.ممنون.
    دوست عزیز
    من با این مدل بسیار کار کردم و بطور کامل به آن احاطه دارم شما برای فعال کردن آن باید از این دستور العمل استفاده کنید.
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
    ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
    منو <---- سیستم <----- زمان <--- ساعت< ---- حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی را <----- دستی< --- ok میکنید . و سپس در منوی دستی GMT<---- را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره

و بعد از این کار سپس در حالت tv و در حالت تماشا تلویزیون دیجیتال دکمه INFOاز روی کنترول را زده می بینید که ساعت دیجیتال برنامه تلویزیون با ساعت تلویزیون یکی است
    Last edited by matinpour; 14-09-2013 at 21:26.

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

لوکال ست من هیچ کشوری که با ed شروع بشه نداره

آقای متین پور حداقل یه چیزی بگید من هنوز منتظرم
    Last edited by ambdhm; 19-09-2013 at 14:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یکی بیاد یه جوابی به من بده من هنوز منتظرم حداقل نمیدونید بگید نمیدونیم خیالم راحت شه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یکی بیاد یه جوابی به من بده من هنوز منتظرم حداقل نمیدونید بگید نمیدونیم خیالم راحت شه
    دوست عزیز
    اگر در قسمت لوکالست هر آیتمی که می گذارید دیجیتال نمی آید پس حتما تلویزیون شما این قابلیت را ندارد در ضمن شما کنترول مخصوص نداردید تا ببینید آیتمی اضافه می شود یا نه اگر طبق دستورالعملهای فعال سازی عمل کردید و هیچی فعال نشد دیگر به سیستمتان دست نزنید چون حتما سیستم شما این قابلیت را ندارد و در ضمن وقتی پست میدهید صبور باشید
    Last edited by matinpour; 19-09-2013 at 18:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

باسلام واقعا دستتون درد نکنه به ال سی دی سری 6 سی650 جواب داد.ولی زبان لوکال ست ایران نداشت.باید چکار کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •