تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 325 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3243

نام تاپيک: German Truck Simulator

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام

iCe m@n عزیز ممنون میشم اگه یه مد بنز برای 1.04 بزاری که بدون مشکل باشه
    از اون دوتا لینک دانلود که تو صفحه اول هست هر دو full هستن دیگه ؟ کدومو دانلود کنم بهتره ... آخه من چند وقت پیش از پی سی دی همون اولی رو دانلود کردم ولی خرابه !!! یه کم بازی میکنم میاد بیرون ... به غیر از این دوتا یکی هم تو صفحه 40 هست که ظاهرا کرک نمیخواد ! ... کاربری که لینک داده بن شده ... اون فایل سالمه ؟

واسه دانلود ورژن 1.32 لینک سالم پیدا نکردید ؟
    با سپاس فراوان

سلام میلاد جان
    عزیز مد ها مکشلی نداره و بیشتر مد ها هم به ورژن 1.04 میخوره البته ما قرار شده مد به صورت تکی نذاریم برای کسی
    چون توی صفحه اول لینک برای دانلود مد هست
    شما از این سایت دانلود کن که بیشتر با ورژن ها ی 1.00 و 1.04 سازگاره
    www.18wos.org
    هر دو سالم هستن و بدون کرک هم هستن لینک p30day هم مشکلی نداره من خودم تستش کردم ولی هر دو سالم و کامل هستن ورژن 1.04 هم هستن
    برای 1.32 هم لینک های زیادی هست ولی همه کرک میخوان که متاسفانه پیدا کردن کرک برای بازی واقعا سخته و ما تا الان بالای 20 کرک رو در همین تاپیک امتحان کردیم که هر کدوم به نحوری مشکل داشتند متاسفانه
    دیگه هم زیاد روی این بازی کار نمیکنیم چون به زودی داره یه نسخه جدید میاد به نام Euro Truck Simualtor 2 که وقعا شاهکاره
    اون لینکی هم که رضا جان گذاشتند خراب شده متاسفانه

2. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

امروز هوس کردم یه بار ببرم بعد از 40 50 روز
    حالا بعد از ناهار میریم تو کارش
    این ورژن 1.32 کرک کردم اسم شهرهاش تو نقشه پرید و الان معلوم نیست کدوم شهره

کدوم کرک رو ریختی مگه همون کرک خودت که مشکلی نداشت رو نریختی که الان اینجوری شده؟

داره خودمونی میشه Milad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    iCe m@n
    عزیز ممنون از توصیتون واسه استفاده از لینک مدها ... من تقریبا همه این تاپیکو خوندم ... بعضی از بچه ها با تعدادی از مدها مشکل پیدا کرده بودن ... واسه همین مطرح کردم تا یه مد بنز که خودتون شخصا امتحان کردید برام بزارید .
    به هر حال ممنون از توجهتون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    iCe m@n
    عزیز ممنون از توصیتون واسه استفاده از لینک مدها ... من تقریبا همه این تاپیکو خوندم ... بعضی از بچه ها با تعدادی از مدها مشکل پیدا کرده بودن ... واسه همین مطرح کردم تا یه مد بنز که خودتون شخصا امتحان کردید برام بزارید .

سلا میلاد جان خواهش میکنم
    من اگه میگم مد ها رو خودتون انتخاب کنید از لینکهایی که توی صفحه اول گذاشتیم چون مد یه چیز سلیقه ای هست و هر کی از یه مدی خوشش میاد برای همین هم بهتره هر کی مد میخواد بره خودش مد ها رو نگاه کنه و از هر کدوم که خوشش اومد انتخاب کنه
    اگه کل صفحات رو خونده باشی مطمئنا باید مد بنز سالم هم بین پست ها دیده باشی چون دوستان مد بنز سالم هم زیاد گذاشتند
    اون تعدادی هم که مشکل داشتند با مد ها به خاطر سیو هاشون یا ورژن بازی بوده که مشکل داشتند وگرنه مد ها خیلی کم پیش میاد که خراب باشن

موفق باشید

6. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام
    iCe m@n
    سلام دوست عزیز میتونید از این مد بنز استفاده کنید به جرات میتونم بگم رو دست این مد بنز نمیتونید پیدا کنید

لینک دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ممنون شیرین جان
    ولی قرار شد که مد به صورت تکی نذاریم دیگه توی تاپیک که دوستان به سایت هایی که توی صفحه اول هست نگاه بندازن چون اونجوری همه میان و مد سفارش میدن و باید براشون بزاریم که اینجوری نمیشه

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

ممنون شیرین جان
    ولی قرار شد که مد به صورت تکی نذاریم دیگه توی تاپیک که دوستان به سایت هایی که توی صفحه اول هست نگاه بندازن چون اونجوری همه میان و مد سفارش میدن و باید براشون بزاریم که اینجوری نمیشه
    خواهش میکنم

ولی میدونید من هر مدی رو نمیزارم مد هایی که من میزارم معمولا حاصل 2 یا حتی 3ساعت گشتن تو اینترنت اینم دوستمون مد بنز خواستن گذاشتم

11. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خواهش میکنم

ولی میدونید من هر مدی رو نمیزارم مد هایی که من میزارم معمولا حاصل 2 یا حتی 3ساعت گشتن تو اینترنت اینم دوستمون مد بنز خواستن گذاشتم

درسته اگر به صورت کلی گذاشتی که مشکلی نیست از تو هم خیلی ممنونم که وقت میذاری و مد ها رو پیدا میکنی و خودت تست میکنی و اگر سالم بود میذاری اینجا تا بقیه هم استفاده کنن

13. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز میتونید از این مد بنز استفاده کنید به جرات میتونم بگم رو دست این مد بنز نمیتونید پیدا کنید

لینک دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

واقعا زیباست ... ممنونم کمک کردید .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته اگر به صورت کلی گذاشتی که مشکلی نیست از تو هم خیلی ممنونم که وقت میذاری و مد ها رو پیدا میکنی و خودت تست میکنی و اگر سالم بود میذاری اینجا تا بقیه هم استفاده کنن
    من به خاطر مشکلات عجیبی که مدها برام درست کردن مجبور شدم بازیو دوباره نصب کنم اتفاقا از مدهای همون لینک بودن ... دقیق یادم نیست اما یه جایی تو همین تاپیک خوندم حتی بازی قرار داده شده در سایت اصلی ایراد داره چه برسه به این مدها که به هر حال یه جور دستکاری تو فایلهای اوریجیناله و بعضا مشکلاتی برای دوستان ایجاد کرده ... پس چه عیبی داره مدهای تست شده معرفی بشن ... یعنی تو این تاپیک تا این حد سرتون شلوغه که مخالفت میکنید ؟ من خودم هم مواردی که تست کنم و سازگار باشن حاضرم اینجا قراربدم . دوست عزیز انتظار ندارید که تو سایت اصلی آپلود کنیم و بعد لینکشو بزاریم اینجا

با سپاس فراوان

---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

خواهش میکنم

بسیار زیباست ... وقتی شما تایید میکنید حتما هم بهترینه و کار میکنه ... بینهایت ممنونم .

PS : اینو واسه پست 2265 نوشتم اما منوط شد به تایید شدن !

دوباره نوشتم امیدوارم نره تو لیست انتظار !!!

16. این کاربر از Milad8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •