simon جان پس الان 4 5 سایت اون رو به فروش گذاشتن چیه مگه تقلبی یا خرابه که شما میگی هنوز نیومده ؟؟
اگه اینجوریه خواهشا راهنمایی کنید که من تو این سایتها سفارش بدم یا تا فردا صبر کنم ؟؟
آخه دیگه واقعا تحملم تموم شد . کسیم که جواب ما رو نمیده!!!![]()
simon جان پس الان 4 5 سایت اون رو به فروش گذاشتن چیه مگه تقلبی یا خرابه که شما میگی هنوز نیومده ؟؟
اگه اینجوریه خواهشا راهنمایی کنید که من تو این سایتها سفارش بدم یا تا فردا صبر کنم ؟؟
آخه دیگه واقعا تحملم تموم شد . کسیم که جواب ما رو نمیده!!!![]()
سلام.
منم 4870 1 gb دارم. تست میکنم خبر میدم.
امکان نداره مشکل داشته باشه.
احتمالا اونایی که تست کردند بلد نبودند بازی رو اجرا کنند یا خودشون مشکل داشتند.![]()
رفیق تو این سایت ها فقط می شه سفارش داد.همون لحظه که تحویل نمی دن.
تکین که گفته فردا 12 ظهر با پیک موتوری می فرسته.یه سایت دیگه هم هست که چون خرید پستیه نوشته تا 7 روز دیگه اگه نرسید پیگیری کنید.
البته همونطور که قبلا گفتم 2 تا فروشنده به من گفتن بعد از ظهر حدود 6-7 (که می شه همین الآن) میارن.ولی باز 100% نیست.
فردا احتمالا 100% می شه خریدش.ولی باز هم احتمالا . . .
خوب خبر جدید چیزی هست، راستی بازی باید 4 DVD باشه قائدتا چون حجم بازی 13.85 گیگه دقیقا و هر DVD هم 4.5 گیگ فضا داره (نه 4.7 گیگ) مگه فشرده ای چیزی بکنن یا کار دیگه ای .
کرک بازی هم هنوز نرفتم ببینم اومده یانه ولی فکر کنم نیومده هنوز، این کرک هایی هم که لینکش رو میزارید هیچکدوم کار نمیکنه حتی Sepehr_X50 هم که گذاشتن توسط آپلودر پاک شده چون احتمالا کار نمیکرده، باید برم کامنت های کسانی که بازی رو دانلود کردم بخونم ببینم تونستن بازی رو اجرا کنن یا نه، راستی جایی خوندم که یکی از مسئولان RockStar شمال گفته بود بازی کرک نمیشه) ؟؟!! برای همین نظر شخصی من اینه که خیلی هم به فردا امیدوار نباشین چون ممکنه تا فردا هم نیاد شایدم بیاد ؟؟
در مورد مشکل بازی هم با کارتهای Ati منم جایی این مطلب و خوندم فکر کنم باید درایور جدید Ati بده بره این بازی .
Last edited by milky way; 03-12-2008 at 18:38.
پس از 3 سال بالخره gta iv برای pc منتشر شد آخ جون از شدت زوق دارم می پرم من 2 هفته ی قبل سیستممو آنقدر بالا بردم که بتونم بازی رو با بالاترین گرافیک و رزولیشن اجرا کنم کسی نمیدونه کی میاد توی مشهد احتمالا باید فردا بیاد.
اگه می خواین واقا حالی توی زندگی بازیتون بدین من پیشنهاد میکنم بالاترین گرافیک و رم و cpu رو برای gta iv بگزارین چون من توی ps3 دیدم فضااااااااااااااااااااااا ااااااااا بود تازه ps3 از pc کمتره جزئیاتش برای اومدنش من ثانیه شماری می کنم
اگه من بودم بهش میگفتم که تنها یه برنامه هست که هیچگاه کرک نمیشه اونم برنامه ای هست که نوشته نشه!!!
در ضمن این را هم بهش تقدیم میکردم با کمال احترام!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقا زمانی که یک بازی جدید میاد آدم هزار جور احتمال از قبیل خراب بودن کرک و ... بابا ناراحت نباشین بازی میاد توی سیستمتون چرا اینقدر دل هوره دارین فکر کنین مثل بازی های دیکه ی مگه اولین باره دارین بازی میکنین.
دوست عزیز اینی که شما گذاشتی فایل اصلی بازی نیستش!
هنوز فایل اصلی بازی رو کرک نکردن!
فایل رو نمیشه دانلود کرد خودت امتحان کن یبار من نتونستم دانلود کنم . اگرم دانلود بشه این 100% Fake هست شک نکن Reloaded هنوز نسخه ای رو نداده من خودم 50 تا از این کرک ها میتونم برات بیارم هرجا نوشته بود کرک که واقعی نیست یه نسخه کرک Reloaded فقط اومد که توش تروجان بود و Fake بود ممکن این اون باشه اگر Reloaded یا Razor نسخه ای بده یعنی بازی 100% کرک شده من خودمم دانلود میکنم اگر این نسخه تا امشب بیاد ولی تا الان از گروه های معروف هیچی نیومده فقط CloneDVD هست که اونم همیشه بدون کرک بازی رو میده.
Last edited by milky way; 03-12-2008 at 19:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)