آخرین نسخه FroyoBread.v022 هست که فکرکنم بهترین رام کاستوم شده است(تاحالا)
من نصب کردم بسیار عالی است از نظر شارژ هم خوب جواب میده و با فارسی هم مشکلی نداره
فلویو در مقابل این هیچه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین نسخه FroyoBread.v022 هست که فکرکنم بهترین رام کاستوم شده است(تاحالا)
من نصب کردم بسیار عالی است از نظر شارژ هم خوب جواب میده و با فارسی هم مشکلی نداره
فلویو در مقابل این هیچه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من بازی اسفالت 5 رو نصب کردم وارد بازی میشه وقتی یه مرحله بازی میکنم میخوام وارد مرحله بعدی بشم از بازی میاد بیرون واسه شما هم همینطوریه
دوستان با اون نرم افزار link2sd و اموزشش پیش رفتم اما تو نرم افزار گوشی که میرم میگه رم شما چمیدونم unmount نیستو این حرفادر صورتی که همه یمراحلو درست انجام دادم ... مشکل چیه ؟! ممنون
![]()
یعنی این رامی که شما میگی بدون نصب فارسی ساز فارسی رو کامل ساپرت میکنه؟
توی مرورگر وب هم فارسی رو درست نشون میده؟
حالا یادم افتاد از کجا ریست شدن گوشیم شروع شد
چند وقت پیش باهاش به اینترنت وصل شدم و با برنامه pdanet باهاش از اینترنت استفاده میکردم
تا گوشی خیلی داغ کرده و بود و به یکباره ریست کرد!
از اون روز به بعد مشکل ریست شدنش شروع شد اون موقع رام 2.1 رسمی روش نصب بود
فک کردم مشکل از رامشه اومدم یه کاستوم رام از خوده انجمن گرفتم و ریختم روش و وقتی بالا اومده سیمکارت رو وقتی شناسایی میکنه گوشی ریست میشه
رام رسمی هم فلش کردم و همچنان مشکلش پا برجاست
مشکلش از اینجا شروع شد و وقتی سیمکارت هر مدلی از همراه اول و ایرانسل انداختم ولی بازم تا سیم رو میخونه ریست میشه
مشکلش چیه؟ نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
در صورتی برنامه link2sd کار میکنه که شما پارتیشن دوم درست کرده باشید
بعد از نصب برنامه برای اولین بار از شما نوع پارتیشن دوم رو از شما میپرسه(ex2 یا ex3)
بعد از اون باید یکبار گوشی ری استارت بشه تا در اصطلاح مموری mount بشه
همین
من با رم ریدر پارتیشن بندی کردم مموریوبرا همینم فک نمیکنم نیاز به ری استارتو این حرفا بوده باشه
تموم مراحل اون اموزش رو هم به ترتیب انجام دادم !! و 800 مگ از مموری رو ex2 کردم و حتی یه بار رو ex3 هم گذاشتم طبق اموزش اما ...
+
+
احتمالش هست اگه گوشی روت نشده باشه این مشکل پیش بیاد ؟! اخه مطمئن نیستم گوشیو روت کردم یا خیر
+
ممنون![]()
دوستان گوشی من خیلی زور بزنه بتونه دوروز باتری نگه داره البته با کارکرد معمولی...
مال شما هم همینطوره؟
اگر برنامه خاصی لازمه معرفی کنین
البته خودم دائم از system panel استفاده می کنم و تسک هارو می بندما.
رمم میرسه به 90 مگ البته بارام اصلی 2.1 روت شده.
سوال دیگه اینکه رام های موجود که الان هست منظوره 2.2 ها هستش.
کدومش بی ایراده و همه قسمت ها کار میکنن و باتری کم وسرعت بالا دارن.
ئ اصلا ارزش داره این کارو بکنم یا نه؟
در ضمن بازی هایی که نصب کردم الان pes 2011 , angrybirds هستش(جت اطلاع دوستان هستش)
دوستان کسی راه حلی نداره
از راه refresh settings رفتم ولی درست نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)