تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 1185 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

\
    راستش میخواستم یکبار دیگه ون کلیف پور هوم رو تست بزنم که بوگارت رو هم دیدم و هر دو رو تست کردم. نمیتونم توصیفش کنم یکچیزی مثل جوهر با بوی کمی fresh شاید، ماندگاری زیادی نداشت که باز هم بو کنم. ولی ارزش داشتن رو داره.قیمت رو دقت نکردم. ولی ون کلیف 50 میل رو 46 زده بود که 2 تومن گران کرده بود
    تعدادی از کارهای axe رو هم تست کردم که بجز یکی خوشم نیومد.اسمشو یادم نمیاد .کارهای چیپی بودن.
    اون افترشیو نیوا هم 6500 بود.

این بروت چون روش نوشته فابرژه مطمئنا اصل نیست...
    فایرژه ندیدمکجاش نوشته؟

2. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1 BRUT

فایرژه ندیدمکجاش نوشته؟
    اصل brut در ایران پیدا نمیشه.حتی فکر میکنم در آمریکا هم پیدا نشه اصلش .
    چون ادکلن تولید دهه 1960 و محبوب الویس پرسلی بوده است و شیشه آن زمان این عطر را اگر در سایت ویکی پدیا ببینید خواهید دید که یک شیشه خیلی ساده سبز مات داشته و اینقدر شیک و خوشگل نبوده است .
    در محل ما آن ادکلن فروش کلاهبردار 14000 brut را میداد و در محل دیگر brut را 5000 تومن قیمت کردم.
    بوی میانی این ادکلن مرکباتی است و به نظرم به درد افراد مسن بیشتر میخوره و خیلی بوی کلاسیک و ساده ای داره!

4. 3 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اصل brut در ایران پیدا نمیشه.حتی فکر میکنم در آمریکا هم پیدا نشه اصلش .
    چون ادکلن تولید دهه 1960 و محبوب الویس پرسلی بوده است و شیشه آن زمان این عطر را اگر در سایت ویکی پدیا ببینید خواهید دید که یک شیشه خیلی ساده سبز مات داشته و اینقدر شیک و خوشگل نبوده است .
    در محل ما آن ادکلن فروش کلاهبردار 14000 brut را میداد و در محل دیگر brut را 5000 تومن قیمت کردم.
    بوی میانی این ادکلن مرکباتی است و به نظرم به درد افراد مسن بیشتر میخوره و خیلی بوی کلاسیک و ساده ای داره!
    اونجا که هست.ولی اینی که تست کردم بویه مرکباتی ندیدم توش.شاید بشه گفت بویه مشک هم توش

بود.مطمئن نیستم.یه بویه خاصه.

6. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تست که نداد اولش. ولی اجازه داد درشو بو کنم. از کارهای سری پرایوت هم غیر از اینی که من گرفتم oud wood رو داشت که اونم خیلی خیلی خوشبو و واقعا خاصبود، 100 میل 448 تومن. Neroli portofino رو هم داشت که فیروزه ای رنگ بود 100 میل 450، به علاوه tobacco vanille که اونم 100 میل 448. راستی به من گفت tuscan leather صد میل نداره اصلا و فقط 50 داره. راست گفته یا پیچونده؟
    فکر نمیکردم اصلا این کارها ایران باشه...اگر دوستان پایه بودند میشد یک فلاکون 250 میلی از توباکو وانیله گرفت(از نیمان ماروکوس یا نرداسترم) و مثلا 5 تا 50 میل ازش گرفت و تقسیم کرد...اونطوری خیلی ارزون تر در میومد...حدود 140-150 برای هر 50 میل ....

در مورد توسکان لدر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfan3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان این اشانتیون هایی که عطرها دارن دقیقا همون عطر ولی در سایز کوچیکچه رو چند میشه تهیه کرد !
    مثلا 10 یا 20 تاشو آدم بخواد بخره چند در میاد ؟
    چون خیلی ها رو تا آدم یکی دوبار تست نکنه و به دلش نشینه نمیتونه در موردش قضاوت کنه

10. این کاربر از erfan3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان این اشانتیون هایی که عطرها دارن دقیقا همون عطر ولی در سایز کوچیکچه رو چند میشه تهیه کرد !
    چون خیلی ها رو تا آدم یکی دوبار تست نکنه و به دلش نشینه نمیتونه در موردش قضاوت کنه
    ایران نمیدونم چند میدند اما یه سایتهایی مثل امازون رو در نظر بگیری با حجم 1-1.5 میل این ادکلنها رو بسته به مارکش یه قیمتی بین 2-5 دلار میده که اگه با هزینه ی ارسالش به ایران حساب کنی تا میاد برسه دستت حدود 5-8 هزار تومن برای هر 1 میل در میاد ! که به نظرم واقعا گرونه ... یعنی بخوای 100 میل ادکلن اینجوری بخری 800.000 تومن میشه !
    ولی خوب دیگه مطمئنی که ادکلن اصل و با کیفیت تست کردی

12. 3 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه منظورت سمپل هست(شیشه های کوچک دراز و باریک که حجمی بین 1 تا دو میل دارند) که تو ایران نیست یا کم هست..برای فروش من جایی ندیدم..
    اگر منظورت مینی هست که دقیقا شکل خود عطر هست ولی مینیاتوری و حجمی بین 4 تا 8 میل داره(البته بزرگتر هم داره) بین 5 تا 10 تومان میتونی بخری...من خودم زیاد دارم چون هر بار میرم برای کسی عطر بخرم یکی از اینها هم برای خودم میگیرم..من از دوجا توی اصفهان خرید میکنم که هردوشون اینها رو دارند ....

14. 2 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگه منظورت سمپل هست(شیشه های کوچک دراز و باریک که حجمی بین 1 تا دو میل دارند) که تو ایران نیست یا کم هست..برای فروش من جایی ندیدم..
    اگر منظورت مینی هست که دقیقا شکل خود عطر هست ولی مینیاتوری و حجمی بین 4 تا 8 میل داره(البته بزرگتر هم داره) بین 5 تا 10 تومان میتونی بخری...من خودم زیاد دارم چون هر بار میرم برای کسی عطر بخرم یکی از اینها هم برای خودم میگیرم..من از دوجا توی اصفهان خرید میکنم که هردوشون اینها رو دارند ....
    دقیقا منظورم همین مدل مینیاتوری هاس که میگی چون اصل بودنشون یحتمل تره البته تا 5 تومن خیلی خوب و به صرفه هستش
    ولی به نظرتون جایی هست که عطرهای اصل رو میل میل بفروشه مثلا 10 میل 10 میل بفروشه

16. این کاربر از erfan3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دقیقا منظورم همین مدل مینیاتوری هاس که میگی چون اصل بودنشون یحتمل تره البته تا 5 تومن خیلی خوب و به صرفه هستش
    ولی به نظرتون جایی هست که عطرهای اصل رو میل میل بفروشه مثلا 10 میل 10 میل بفروشه
    اونارو اکثره فروشنده ها دارن ولی خب هر چیزی گیر نمیاد.هر دفعه ممکنه یه چیزی پیدا کنی.قیمتش هم

بستگی داره.از 5 تا 15 تومن.

18. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اونارو اکثره فروشنده ها دارن ولی خب هر چیزی گیر نمیاد.هر دفعه ممکنه یه چیزی پیدا کنی.قیمتش هم

بستگی داره.از 5 تا 15 تومن.
    منم همین هارو تو ادکلن فروشی ها دیدم ولی اکثرا 4 یا 5 تا بیشترشو ندارن و بعضی هاشم نزدیک 10 تومن میدادن
    منظورم جایی هست که هم بشه کلی خرید کرد هم ارزون تر مثلا 20 تا برند از ادکلن ها
    مثلا اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو ببینید و نظرتون رو بگید
    آیا این ها همون عطرهای ادکلن ها هستن یا از این اسانس هایی هستن که توش اتانول می ریزن

20. این کاربر از erfan3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •