فایرژه ندیدمکجاش نوشته؟
فایرژه ندیدمکجاش نوشته؟
اصل brut در ایران پیدا نمیشه.حتی فکر میکنم در آمریکا هم پیدا نشه اصلش .
چون ادکلن تولید دهه 1960 و محبوب الویس پرسلی بوده است و شیشه آن زمان این عطر را اگر در سایت ویکی پدیا ببینید خواهید دید که یک شیشه خیلی ساده سبز مات داشته و اینقدر شیک و خوشگل نبوده است .
در محل ما آن ادکلن فروش کلاهبردار 14000 brut را میداد و در محل دیگر brut را 5000 تومن قیمت کردم.
بوی میانی این ادکلن مرکباتی است و به نظرم به درد افراد مسن بیشتر میخوره و خیلی بوی کلاسیک و ساده ای داره!![]()
اونجا که هست.ولی اینی که تست کردم بویه مرکباتی ندیدم توش.شاید بشه گفت بویه مشک هم توش
بود.مطمئن نیستم.یه بویه خاصه.
فکر نمیکردم اصلا این کارها ایران باشه...اگر دوستان پایه بودند میشد یک فلاکون 250 میلی از توباکو وانیله گرفت(از نیمان ماروکوس یا نرداسترم) و مثلا 5 تا 50 میل ازش گرفت و تقسیم کرد...اونطوری خیلی ارزون تر در میومد...حدود 140-150 برای هر 50 میل ....
در مورد توسکان لدر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این اشانتیون هایی که عطرها دارن دقیقا همون عطر ولی در سایز کوچیکچه رو چند میشه تهیه کرد !
مثلا 10 یا 20 تاشو آدم بخواد بخره چند در میاد ؟
چون خیلی ها رو تا آدم یکی دوبار تست نکنه و به دلش نشینه نمیتونه در موردش قضاوت کنه
ایران نمیدونم چند میدند اما یه سایتهایی مثل امازون رو در نظر بگیری با حجم 1-1.5 میل این ادکلنها رو بسته به مارکش یه قیمتی بین 2-5 دلار میده که اگه با هزینه ی ارسالش به ایران حساب کنی تا میاد برسه دستت حدود 5-8 هزار تومن برای هر 1 میل در میاد ! که به نظرم واقعا گرونه ... یعنی بخوای 100 میل ادکلن اینجوری بخری 800.000 تومن میشه !
ولی خوب دیگه مطمئنی که ادکلن اصل و با کیفیت تست کردی![]()
اگه منظورت سمپل هست(شیشه های کوچک دراز و باریک که حجمی بین 1 تا دو میل دارند) که تو ایران نیست یا کم هست..برای فروش من جایی ندیدم..
اگر منظورت مینی هست که دقیقا شکل خود عطر هست ولی مینیاتوری و حجمی بین 4 تا 8 میل داره(البته بزرگتر هم داره) بین 5 تا 10 تومان میتونی بخری...من خودم زیاد دارم چون هر بار میرم برای کسی عطر بخرم یکی از اینها هم برای خودم میگیرم..من از دوجا توی اصفهان خرید میکنم که هردوشون اینها رو دارند ....
دقیقا منظورم همین مدل مینیاتوری هاس که میگی چون اصل بودنشون یحتمل تره البته تا 5 تومن خیلی خوب و به صرفه هستش
ولی به نظرتون جایی هست که عطرهای اصل رو میل میل بفروشه مثلا 10 میل 10 میل بفروشه![]()
اونارو اکثره فروشنده ها دارن ولی خب هر چیزی گیر نمیاد.هر دفعه ممکنه یه چیزی پیدا کنی.قیمتش هم
بستگی داره.از 5 تا 15 تومن.
منم همین هارو تو ادکلن فروشی ها دیدم ولی اکثرا 4 یا 5 تا بیشترشو ندارن و بعضی هاشم نزدیک 10 تومن میدادن
منظورم جایی هست که هم بشه کلی خرید کرد هم ارزون تر مثلا 20 تا برند از ادکلن ها
مثلا اینجا
رو ببینید و نظرتون رو بگیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا این ها همون عطرهای ادکلن ها هستن یا از این اسانس هایی هستن که توش اتانول می ریزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)