کریستیانو رونالدو: هنوز می توانیم قهرمان لالیگا شویم
سایت گل- کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، معتقد است علی رغم اختلاف 7 امتیازی با بارسلونا، تیمش همچنان می تواند در این فصل قهرمان لالیگا شود.
او در مصاحبه با آنتنا 3 گفت:" نمی توانیم فکر کنیم قهرمانی را از دست داده ایم. خیلی سخت است اما ما می توانیم به قهرمانی برسیم. لیگ بسیار مبارزه جویانه است به همین دلیل است که ما مقابل تیمی مانند آلمریا به تساوی رسیدیم."
رئال و بارسا به فینال کوپا دل ری رسیده اند و رونالدو معتقد است تیمش در این رقابت ها می تواند عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.
" بارسا تیم قدرتمندی است اما رئال نیز بسیار قوی است. باید ببینیم چه تیمی در فینال بهتر خواهد بود. ما باید برای پیروزی پای به دیدار فینال بگذاریم. اگر چنین فکری نداشته باشیم، بهتر است اصلا در این دیدار شرکت نکنیم."
رونالدو در رقابت های این فصل از آمادگی بالایی برخوردار است و تاکنون 24 گل برای تیمش در رقابت های لالیگا به ثمر رسانده است. او که دومین فصل حضورش در اسپانیا را سپری می کند، از شرایطش در باشگاه رئال راضی است.
" از بودن در اسپانیا احساس بسیار خوبی دارم. من کسانی که در باشگاه هستند و سبک بازی رئال را بسیار دوست دارم."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید