سلام
دوستان در فیفا 11 امکان لیگ و جام باشگاه ها هست؟
سلام
دوستان در فیفا 11 امکان لیگ و جام باشگاه ها هست؟
سلام
بله ، می تونید وارد بخش منیجر مد بشید
البته تو فصل اول باید امتیازات لازم رو بگیرید و جزء تیمهای اول جدول بشید تا در فصل بعدش بتونید وارد جام باشگاههای اروپا بشید...![]()
دوستان میشه بگید باید چیکار کرد مدیر باشگاه اخراجم نکنه من همیشه یا اولم یا دوم که اخرای فصل نامه ای میده و من رو اخراج میکنن و باید از تیمهای دسته 2 و3 شروع کنم میشه بگید باید چیکار کرد .ضمنا من با رئال منجر رو میرم
سلام میخواستم بدونم واسه pes 2010 ـم از اینا دارین؟ انگلیسیم باشه عیب ندارهراهنمای تاکتیکهای تیمی , ترجمه شده از انتشارات رسمی شرکت الکترونیک آرتز ( EA )
+
اصلا pes 2010 تاپیک داره؟
موقع ساختن منجر مود، يه گزينه اي هست تحت عنوان board difficulty يا همچين چيزي؛ اونو بزاريد رو آماتور تا هم بودجه تون واسه ترانسفر و حقوق بازيكنا بيشتر بشه، و هم هيئت مديره باشگاه باهاتون بيشتر مدارا كنن...
واسه اخراج نشدن هم، بايد به objective هايي كه اول فصل واستون باشگاه تعيين مي كنه (مثلا قهرماني تو ليگ، يا جام اروپا، ...) برسين، به اضافه اينكه ترازِ مالي باشگاهتون هم مثبت باشه...
PES 2010
PES 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای تاکتیکهای تیمی , ترجمه شده از انتشارات رسمی شرکت الکترونیک آرتز ( EA )
کی آدرس ترجمه شده اش رو داره ، لطفاً بزارید
چطوری میشه تو بازی فیفا 11 چهار نفره بازی کرد .؟ تا 4 دسته ی بازی تو کامپیوتر میزنی وارد بازی نمیشه ؟!!!!!!!!!!!!!![]()
آره دسته ها بیش تر از یک شمار(تعداد) باشه نمی شه بازی کرد
معلوم نیست یک رخنهگاه(باگ) هست یا چیز دیگه ای /؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)