هیچ abs وجود نداره که فقط عقب یا جلو باشه.
یه دونه خار جدید بخر .البته اینو چک کن ببین اون شیار های پلاستیکی آبی هرز نشدن؟
اگه نه که یه خار جدید بخر یا از این سیم های مفتول هم حتی میتونی استفاده کنی.
کلا بحث abs توی ایران خیلی جای بحث داره .خیلی قدیمی هستن این abs ها مخصوصا روی 405 . روی ال 90 هم تعریفی نداره .کلا ترمز کاسه ای یک جور ناهماهنگی به وجود میاره توی ترمز گیری abs به خاطر اینکه نحوه ترمز گیری دیسکی با کاسه ای و قدرتشون فرق داره برای همینه وقتی ترمز شدید میاد وسط خیلی زیر پا میزنه این پدال و بیشتر اجساس نا امنی میده تا absاین همه پیگیری کردن که abs بذارین آخر رفتن اولین و قدیمی ترین نوع abs ها رو روی ماشین ها سوار کردن.
دوستان سلام.من یه پارس 84 دارم خیلی هم ازش راضی هستم.فقط مشکل مصرف بنزین باهاش دارم و میخوام اگه بشه ال۹۰ بگیرم،البته هنوز تصمیم قطعی نگرفتم.دوستان نظرتون راجع به این کار چیه؟
اما سوال اصلیم اینه که میخوام ببینم دوستانی که ال ۹۰ دارن مصرفشون توی شهر چنده؟ دقیق میخوام بدونم و میخوام از کسایی که دارن بپرسم.
تعویض پارس مدل 84 با تندر 90 به نظرم ارزش داشته باشه.
اگر هدف اصلیتون برای تعویض خودرو مصرف سوخت باشه تندر به راحتی این کارو براتون انجام میده.
تندر از موتور قوی و کم مصرف تری نسبت به پارس مدل 84 برخورداره هست
با 2 ایربگ و سیستم ترمز ABS به مراتب امنیت بیشتری رو همراه داره.
همچنین از نظر فضای داخلی هم مناسبه.
پس شما میتونید برای خرید تندر و تعویضش با پارس مدل 84 اقدام کنید.
موفق باشید
توی شهر ماکزیمم 7/5 میسوزوند ماشین ما ، حالا سایر دوستان هم راهنمایی کنند بهتر میشه مقایسه کرد /اما سوال اصلیم اینه که میخوام ببینم دوستانی که ال ۹۰ دارن مصرفشون توی شهر چنده؟ دقیق میخوام بدونم و میخوام از کسایی که دارن بپرسم.
+
البته ما جزو کسانی هستیم که ال 90 "داشتند"![]()
مال ما و یکی از آشناهامون هم زیر 8.4 توی شهر نمیاد غیر از اینکه توی کمربندی باشی. اگه توی ترافیک گیر کنی روی 10.5 هم میاد. ال 90 جرء ماشین هاییه که تفاوت بیرون شهر با داخل شهرشون خیلی زیاده . بیرون شهر من 6.7 کمترین مقداری بوده که داشتم . رنج متوسط بیرون شهر هم 7.3 هست.
من درون شهر چیزی بین 8 تا 8.4 می سوزونه
البته به شرایط رانندگی هم بستگی داره چون نسبت به نوع رانندگی فوق العاده حساس هست
بیرون شهر هم چیزی بین 5.5 تا 6 مصرف می کنه
دقیقا مصرف = نوع رانندگی هست
من رو دوره موتوره 3000 دنده عوض میکردم و یهو به ماشین شتاب نمیدادم و سرعت متوسطمم 28-32 بود مصرفم 8.2 تا 8.5 شد ولی واسه امتحان دور موتوره 4500 دنده عوض میکردم و با شتاب رانندگی کردم(مثله همیشه) با سرعت متوسطه 22 مصرف 11 شد
از این تستا زیاد انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که طبق حرفه دوستمون نوع رانندگی دقیقا تاثیر داره تو مصرف.
_____
یه سوال:
اینکه رو 3000 دنده رو عوض کنیم رو شتابه ماشین تاثیر نداره؟؟
با توجه به این حرف که میگن :" نفسه ماشین گرفته میشه..."
من به شخصه تا به حال جایی ندیدم که نوشته باشه تعویض دنده در 3000 دور در دقیقه مشکل ساز بشه!!اینکه رو 3000 دنده رو عوض کنیم رو شتابه ماشین تاثیر نداره؟؟
با توجه به این حرف که میگن :" نفسه ماشین گرفته میشه..."
استاندارد تعویض دنده برای تندر در شهر 3000-3500 هست ک بسته به ارتفاع از سطح زمین داره
من خودم همیشه روی 3000 تعویض می کنم در شهر
در جاده هم بستگی به شرایط ممکن هست بین 3000 تا 5000 تعویض دنده را انجام بدم
آقا وقتی یک خونه از آمپر بنزین روشن هست معمولا چند کیلومتر دیگه راه می ره؟وقتی هیچی روشن نباشه و همش خالی باشه چطور؟من همیشه وقتی یک چراغ روشن هست میرم بنزین بزنم ولی حس میکنم خالی خالی نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)