من كه از بازيش خوشم مي ياد.
ولي يكش واقا يه چيز ديگه بود.
اصلا از اول داستان شروع كنيم.
تو دوش اصلا معلوم نيست ما چه جوري مي ريم تو اين گروه مافيايي.
اگه همين رو با داستان يكش مي ساختن بزيش فوق العاده مي شد.
من كه از بازيش خوشم مي ياد.
ولي يكش واقا يه چيز ديگه بود.
اصلا از اول داستان شروع كنيم.
تو دوش اصلا معلوم نيست ما چه جوري مي ريم تو اين گروه مافيايي.
اگه همين رو با داستان يكش مي ساختن بزيش فوق العاده مي شد.
منم نظر تورو دارم طوری که دوباره مافیا 1و نصب کردم و دارم بازیش میکنم الان مرحله ی مسابقه رو تموم کردم.خداییش مافیا 1 خدااااااابود
طرفدارای مافیا 2 بیان اینجا به مافیا 2 رای بدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مشکل دارم توی این بازی : وقتی قسمت 7 بازی شروع میشه میخوام سوار ماشین بشم ،بازی قفل میشه و باید خارج بشم، این مشکل فقط وقتی میخوام سوار ماشین بشم هیچ ایرادی پیدا نمیکنه مثلاً شروع کپچر 7 که باید برم آپارتمان جدید اگه پیاده برم مشکلی پیش نمیاد ولی اگه ببخوام سوار ماشین بشم توی هر قسمتی از اون جاده بازی هنگ میکنه و قفل میشه
لطفاً منو راهنمایی کنید
19090390940394 باری هست که این سوال پرسیده میشه
جواب: مشکل مربوط به کرکت هست باید تعویض کنی و از کرک اسکید رو استفاده کنی
دوست من فکر میکنم شما gta iv رو یا بازی نکردید و یا یادتون رفته که چقدر رانندگی در اون بازی عذاب آور بود، یعنی امکان نداشت که بتونی 5 تا خیابونو بدون تصادف پشت سر بزاری. من خودم بعد از تموم کردن مافیا از سر بیکاری رفتم دوباره سراغ iv و اینجا بود که واقعا افتضاح بودن کنترلش به چشم میومد اونوقت شما میگی کنترل مافیا2 بده؟ اینکه توی برف لیز میخوری به نظرت از کنترل بده یا ساخت بازی؟(اصلا قصدم طرفداری از مافیا2 نیست چون باهاش حال نکردم) آیا تا حالا سعی کردی قبل از رسیدن به تقاطع ها ترمز کنی و بعد بپیچی؟ در حالیکه توی iv از وقتی اراده به ترمز کردن میکردی چند لحظه بعد ماشینت داغون شده بود..
من از هیچ کدوم این بازیها به عنوان یک شاهکار دفاع نمیکنم فقط لطفا یکم با انصاف تر نقد کنید.
سلام دوستان.
من dlc های بازی را دان کردم. فایل های آن را هم در محل نصب بازی کپی کردم. منتها هیچ تغییری در بازی ایجاد نشد. دوستانی که dlc ها را نصب کردند (خصوصا انتقام جیمی رو) می شود راهنمایی کنم که برای نصب و استفاده از این dlc ها باید په کار کنم؟ راستی هیچ کدام از این dlc ها هم آیکون Setup را نداشتند.
اتفاقا رانندگی تو Gta IV خیلی عالیه . فقط یه کم قلق گیری و زمانبندی درست می خواد. بعد تو سرعت های خیلی بالا هم اگه 30 متر مونده به پیچ ترمز دستی رو بکشی می تونی بدون مشکل پیچ رو رد کنی. اگه نخوای می تونی معمولی ترمز کنی که خیلی سریع سرعت ماشین کم می شه و لیز نمی خوره. اما تو این بازی 80 تا سرعت که می ری به یه پیچ رسیدی هیچجوره راه نداره که فرز بپیچی حتما باید ماشینو نگه داری انگار داری گاری می رونی. حداقل باید چهارتا ماشین خوب و سرعتی تو بازی می ذاشتن.ضمنا تو همه نقد ها کنترل ماشین ها توی Gta IV رو شاهکار دونستن...عین یه بازی ماشین سواری.
من تازه گرفتمش واقعا ناامید کننده بود مافیایی که ما فکر میکردیم بازیه دیگه ای بود
مرحله های بالاتر چیزی برای نشون دادن داره یا همین روند پیش میره؟؟
کرک ها توی پست اول هست اگه می تونی از اول بازی کنی کرک اسکیدرو رو بریز ولی اگه می خوای از همین جا ادامه بدی کرک CFB رو بگیر بریز لینک جفتشون توی پست دوم تاپیک موجوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)