در مورد باتری 9 سل تقاوت آمبر مشکلی ایجاد میکنه؟؟
در مورد باتری 9 سل تقاوت آمبر مشکلی ایجاد میکنه؟؟
لطفا دوستان اگر امکان داره بیان بگن چه مدلی و چه مدت شارژ دارن؟؟؟
حسابی رفته رو اعصابم
مرسی
سلام دوستان
اگه خدا بخواد من هم تا چند روز دیگه میخوام یه لپ تاپ والبته 5010 رو میگیرم
خیلی از صفحات این تاپیک رو هم خوندم چند تا سوال داشتم
1 من چند نمونه از 5010 رو دیدم مثل 5010n , 5010s , 5010v ,... و اتفاقا چند تا از سخت افزارهاشون هم با هم فرق داره
اگه درسته من کدوم رو بگیرم؟
2 دوستانی که این مدل رو دارند چند تا از معایبش رو که تو ذوق میزنه رو بگند (میشه یکی کاربرد ilink رو بگه چی هست که این نداره)
3 ایا این مدل برای کار کردن با نرم افزار های گرافیکی (پریمیر و میکس مونتاژ) مناسبه
4در هنگام خرید به چه چیزهایی توجه کنم (ایا مدل تقلبی هم داره)
5 ودر اخر تو این رنج از این بهتر کدوم رو معرفی میکنید
پیشاپیش از همتون ممنونم![]()
Last edited by TMoHaMaD; 01-01-2011 at 10:10.
دوستان من می خوام ADSL وصل کنم.درایور های Wireless موقع نصب erorr میده.یه راهنمایی کلی و مناسب می خوام اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.ممنون
توی مادربورد های خونگی این بوق معروف به بوق چک هست و توسط بایوس میاد تمامی قطعاتو تست میکنه و در آخر یه بوق میزنه خالا بعضی وقتا این بوق ممتد میشه یا فاصله هاش کمو زیاد میشه که دال بر مشکلی هست و میشه از روی صدای بوق تشخیصش داد. اصولا" روی لپتاپ ها نباید این بوق شنیده بشه ولی ممکنه (از اونجایی که روی هر کدوم از 5010 ها یه قطعه گذاشتن!) مادربوردتون بلندگو و چک بایوس داشته باشه. اگه میبینید سیستم هنگ میکنه یا ارور بلو اسکرین میده بدونید که سیستم مشکل داره ولی اگه مشکلی نداره ممکنه مادربوردتون این امکانو داشته باشه
![/QUOTE]
سلام اولا از اينكه جواب اولين سوال منو دادين بي نهايت ممنونم.همونجور كه گفتم درسته كه مادربوردم وقتي روشن ميشه اين بوق چك رو ميزنه اما اصلا نه هنگ ميكنه نه ارور بلو اسكرين ميده و خلاصه توي عمل هيچ مشكلي نداره.پس همونجور كه شما گفتين ممكنه اين همون چك كردن قطعات باشه كه از امكانات مادربورده منه.حالا خواستم بدونم كه ايا مادربورد كسي ديگه هم همچين بوق چكي ميزنه يانه و هم اينكه منظور دقيقتون از ارور بلو اسكرين ايا همون موقعيه كه صفحه كاملا ابي ميشه و چندين خط پيام به رنگ سفيد در مورد رم مينويسه و بعد ريست ميشه يا يه ارور ديگه اي منظورتونه.
اين رو هم بگم كه من با كمك نظرات شما موفق شدم لپ تاپمو(5010)انتخاب كنم.صميمانه متشكرم.
دوست عزیز هنگام خرید به گارانتی توجه کن که معتبر باشه.اگه می خوای ببینی تقلبی نباشه باید با فروشنده شرط کنی و service tag رو چک کنی و ببینی همه چیز ok باشه.
اگه کارای گرافیکی سنگین می کنی بهتره گرافیک 2GB انتخاب کنی(البته گرافیک من 1GB ATI REDEON 5650 هست که راضیم).
در کل N5010 تا الان که هرکی داشته راضی بوده از جمله خودم.
فقط اگه بتونی باتری CELL 9 بگیری عالیه چون این باتری فابریک خودش حداکثر 1:30 کار میده.
در مورد باتری 9 سل تفاوت آمپر مشکلی ایجاد نمیکنه.خیالت راحت
من یه برنامه نصب کردم به نام code vision که مربوط به اثر تیر کمون می شه.
من با اینکه میرم توی xp mode و تنظیمات مربوط را انجام میدم ولی وقتی میزنم باز شود این eror را میدهد
خواهشا جواب این پست را مثل پست قبلی ها بی خیال نشین.
![]()
سلام خدمت همگی
حدود3ماهه لپتاپو گرفتم اما مدتیه که درحالت عادی یه صدای تق تق یا گاهی خش خش خیلی خفیف به صورتی که باید گوشتو روی کیبردش بزاری تا بشنویش میاد.گاهی هم صداش میشه مثل کشیدن دوتا اهن روی همدیگست که خش خش میکنن.حدس میزنم از هارد باشه چون وقتی فایلی چیزی باز میشه یه کم بیشتر میشه.این صدا از قسمت وسط لپ تاپ یه کم به طرف راست شنیده میشه.خواستم بدونم ایا این محل قرار گرفتن هارده؟دوما ایا این صدا واقعا از هارده؟از جایی که سیستم توی عمل هیچ گونه مشکل و اروری نداره ایا این صدا طبیعیه؟مال شماهم وقتی گوشتونو موقع کارکردنش روی کیبردش میزارین این صدا رو میشنوین؟اگه هم این صدا یه علامتی از اشکال خاصیه راهنماییم کنید
پیشاپیش متشکرم
در ادامه سوالم که گفتم یه صدای خیلی خفیف از وسط لپتاپم شنیده میشه مثل ساییدگی خواستم بدونم دراین محل ایا چیزی مثل فن قرار نداره ؟ یا صرفا فقط محل هارده؟دوم اینکه یه جایی خونم نشونه خرابی هارد اینه که فایلهای متنی روکه باز میکنی درهم نشون بده.الان من هم وقتی یه فایلnote padتوش فارسی مینویسم(با متن انگلیسی هیچ مشکلی نداره)وقتی میخواد ذخیرش کنه این پیام رو میده و بعد هم که ذخیره میشه به صورت حروف درهم و ناخوانا ذخیره میشه.این عکسی از اروره موقع ذخیره وردپد یا محتویات فارسیحالا درکل ایا این ارور ناشی از مشکل هارده یا چیز دیگه ای؟اصلا درکل ای صدای خفیف طبیعیه یامن بیخودی حساسم؟
ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)