لطفا حذف شود![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
لطفا حذف شود![]()
Last edited by keira knightley; 11-04-2011 at 20:16.
لطفا حذف شود![]()
Last edited by keira knightley; 11-04-2011 at 20:16.
دوست عزیز خطوط و تجهیزات مخابرات ایران هنوز انالوگ مونده و به هیچ وجه نمیشه سرعت دیال اپ رو تا 115 افزایش داد. ولی در اروپا و بعض کشورها خطوط وتجهیزات دیجیتال در اختیار دارن و فقط بایک مودم دیال اپ دجیتال میشه تا 115 کانکت شد . اما مودم های دیال اپ که در ایران هستن همه انالوگ هستند ونمیشه زیاد باهاش کا انجام داد.
اگه برید سایت های مخابراتی کشورهای اروپایی منظورم منو متوجه میشید.
سرعت خطوط انالوگ حداکثر56kb
سرعت خطوط دیجیتال حداکثر 115kb .
....................
حالا چی میگی؟
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
برای اینکه سرعت دیال اپ تا 115 برسه باید حتما مودم دیجیتال داشته باشی.
لطفا حذف شود![]()
Last edited by keira knightley; 11-04-2011 at 20:17.
لطفا حذف شود![]()
لطفا حذف شود![]()
خودت داری میگی Dial up آنالوگ هستش!
Dial up آنالوگ هستش و بهترین حالتش 56؛ اما با دیجیتالی کردن خطوط که اسمش ISDN بود، سرعت رو تا 128 بالا آوردن
ISDN :Integrated Services Digital Network
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز لطفا از زدن پست های پشت سرهم جدا خودداری کنید. کل تایپیک بهم میریزه. از دکمه ویرایش پست استفاده کنید.
اگه تنظیماتی رو تغییر دادید مودمتون رو ریست بدید و از اول پیکره بندی کنید. تنظیمات لازمه رو میتونید از دوستان دریافت کنید.
درمرود دانلود IDM، تنظیمات برنامه رو چک کنید، شاید زدید با Dial up متصل بشه.
Last edited by resident; 11-04-2011 at 19:40.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به گفته های خود سایت و این لینک باید این مراکز مخابراتی اینترنت مخابرات رو ارائه بدن.
درسته؟؟؟
من عذر میخوام ولی من وقتی پست میدم مینویسه وایسا تا تایید بشه واسه همین نه میتونم ویرایش کنم نه هیچیدوست عزیز لطفا از زدن پست های پشت سرهم جدا خودداری کنید. کل تایپیک بهم میریزه. از دکمه ویرایش پست استفاده کنید.
دوباره تونستم وصل بشم به طوری که هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم خودش به اینترنت وصله اینو چطوری میتونم تنظیم کنم که خودم بتونم کانکت و دیسکانکت بشم؟؟؟؟اگه تنظیماتی رو تغییر دادید مودمتون رو ریست بدید و از اول پیکره بندی کنید. تنظیمات لازمه رو میتونید از دوستان دریافت کنید.
البته بلدم اونجوری هم درست کنم توسط pppoe ولی با این جور کانکشن نمیتونم وارد خیلی از سایتا بشم!!!!!!!؟سوال![]()
شما باید مودمتون رو Bridged تنظیم کنید و یه کانکشن بسازید که هر وقت خواستین کانک و دیسکانکت کنید.(ولی PPPOE بهتره ها. سرویست هم که نامحدوده مشکلی نداره)
هیچ ربطی به کانکشن نداره که نمی تونی وارد بعضی از سایتها بشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)