دوستان قیمت اشتراک در صورت مراجعه حضوری ارزان تر از شارژ آنلاین هست ؟؟؟ (مخابرات)
دوستان قیمت اشتراک در صورت مراجعه حضوری ارزان تر از شارژ آنلاین هست ؟؟؟ (مخابرات)
نه گرون تره چون پول خرد ندارن بقیه شو پس بدن![]()
دو سری نامحدود داره که یکیش 1 به ده هست و نزدیک به قیمتهای مخابراته
و یک سری هم 1به 8 (یا 1 به 4!دقیقاًیادم نیست) که قیمتاش از 128 به بالا خیلی زیاد میشه...
اگه سری دوم رو بخوایید 128 مقرون به صرفه و مناسبه چون هم سرعت و هم قیمتش خوبه(نزدیکه به سرویس مخابرات) 256 هم با ارفاق برای کسایی که نیاز دارن و به مخابرات دسترسی ندارن هم باز قابل قبوله ولی بالاتر دیگه قیمتایی داره که کاربر خونگی نمیتونه بگیره!
سری اول ؛ کپی مخابراته با این تفاوت که اشتراک 1 به 10 باعث افت سرعت در اکثر ساعات روز میشه(شبا اوضاع به نسبت خوب تره چون شرکت پهنای باند شرکتا و مراکز که شب استفاده ندارن رودر اختیار داره و شیر میکنه)
اشتراکش یک به ده ولی نصبت به مخابرات ارزون تره
تستی که از مخابرات گذاشتین متوسط سرعتش توی صد ثانیه حدود 63 است
در حالی که مال من توی صد ثانیه 66 بود
درسته خودم ازشون حالم به هم می خوره ولی سرعتش خوبه توی این یه هفته که چک کردم کاهش سرعت و قطعی اصلا نداشت
به نظر من شرکت های خصوصی سودجو از شرکت های دولتی خیلی بهترن![]()
خب اگه اشتراک ها 1 به 10 باشن سرعت دانلودتون نباید 60-63 کیلوبایت باشهدر حالی که مال من توی صد ثانیه 66 بود
قاعدتا باید 50-52 باشه
چطوریه که شما 60ـه؟
خدا میدونه
تازه سرعتش تقریبا ثابته
سلام
الان من بخوام اینترنی شارژ کنم وقی 512 رو انتخاب کنم پیغامی چیزی نمیده که نمیتونید شارژ کنید؟
این مخابرات هنوز هم پورت خالی نداره, مرکز فجر؟ کسی اطلاعی نداره؟
این محدود حسابگر خیلی اعصاب خورد کنه.
نه پورت خالی ندارن
یکی از دوستام با یه پارتی کلفت رفته بود براش پورت پیدا کنن اما فایده نداشت (مرکز فجر)
تو این زمینه پارتی فکر نکنم کاری بتونه بکنه آخه وقتی سویچ جای خالی برای فرو کردن سوکت جدید نداره پارتی بیاد اینو فرو کنه کجا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)