تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 284 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من ديشب تمام نرم افزارها رو از طريق مولتي تسكينگ بستم و گوشي رو 100 درصد شارژ كردم . امروز صبح همون 100 درصد باقي مونده بود و اصلا باتري خالي نكرده بود .
    به احتمال خيلي قوي ايراد از همون باز موندن برنامه ها بوده چون من تا پيش از اين اصلا نمي دونستم كه بايد برنامه ها رو بست!!!
    و حدود 50 تا برنامه روي گوشي من به طور همزمان باز بودن!!!!

2. این کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آیفون 4 فکتوری آنلاک هم به طور رسمی توی آمریکا عرضه خودش رو شروع کرد.
    16 گیگ 649$ و 32 گیگ 749$
    الان میشه گفت اگه به آشنا بگیم برامون بیاره از اینجا ارزون تر در میاد.

4. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

.:PAR3A:.

6. 5 کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kayvanhendi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

.:PAR3A:. و magi1991

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - را بردارید
    Last edited by kayvanhendi; 14-06-2011 at 20:03.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لطفا رعایت کنید و تاپیک رو منحرف نکنید.
    برای نمایش گذاشتن و نظرخواهی راجع به کارای گرافیکی انجمن گرافیک جای مناسبی هست.

9. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در این که ایفون 4 گوشیه خداییه و همین اسم اپل مثل بنز و بی ام دبلیو تو ماشینها می مونه شکی نیست . اما GSII واقعا یه شاهکاره که نمیشه به این راحتی از کنارش گذشت. به نظر من فقط یه کم بیکلاس تر از ایفون وگرنه از نظر امکانات الان حرف اول رو می زنه.

به این سادگی ها که شما فک میکنی نیست !

هیچ وقت برندی مثل اپل رو با یک برند کره ای مقایسه نکنید !

11. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هیچ وقت برندی مثل اپل رو با یک برند کره ای مقایسه نکنید !
    درسته ربطی به تاپیک نداره و این رو هم در نظر بگیریم که خودم زیاد از سامسونگ خوشم نمیاد ولی اصلا این جمله درست نیست : دی

بخوایم اینطوری بگیم همین برند آمریکایی داره از این برند کره ای قطعات میخره و پول برای تکنولوژی اش میده .
    این رو هم اضافه کنم تب خرید آیفون حداقل تو ایران دیگه خوابیده و مثل سابق نیست .

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درسته ربطی به تاپیک نداره و این رو هم در نظر بگیریم که خودم زیاد از سامسونگ خوشم نمیاد ولی اصلا این جمله درست نیست : دی

بخوایم اینطوری بگیم همین برند آمریکایی داره از این برند کره ای قطعات میخره و پول برای تکنولوژی اش میده .
    این رو هم اضافه کنم تب خرید آیفون حداقل تو ایران دیگه خوابیده و مثل سابق نیست .
    اینم به عنوان ادامه بی ربطی به تاپیک
    اشکال سامسونگ اینه که قبول نمیکنه که هرکسی رو بهر کاری ساخته اند! از Chicken's milk تا Human's life رو براش خط تولید داره که شخصا به شدت از این سیاست حالم به هم میخوره ، اگه بپذیریم سامسونگ توی تولید بعضی قطعات کارش خوبه دلیل نمیشه که بپذیریم توی دنیای اسمارت فون ها و سیستم عامل ها و تبلت ها حرفی برای گفتن داره. بادا الان کجاست؟ خود سامسونگ میفهمه داره به کجا میره؟
    اومدن GS II و نیومدن iPhone 5 هم به پایین آوردن درجه حرارت تب خرید آیفون توی ایران کمک کرده ، ولی در نظر داشته باشید. ما کشوری نیستیم که محصولات اپل رو به خاطر تکنولوژی و به خاطر امکانات فوق العاده بخریم. چون واقعا امکاناتش در دسترسمون نیست. نمیگم همه ولی 90% از اپل داران ایرانی از مایه دارهایی هستند که صرفا برای کلاس گذاشتن و چشم در آوردن رو به محصولات اپل آوردند.
    وگرنه مطمئن باشید با امکانات iOS 5 و چیزی مثل iCloud حتی اگه آیفون بعدی هم نیاد بازهم قرار نیست از ارزشهای آیفون کم بشه (توی جایی غیر از ایران)
    Last edited by *Ali*; 14-06-2011 at 22:57.

15. 5 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

شما بگو ۸ هسته ای بزنه - شما بگو صفحه نمایش انعطاف پذیر و خم شونده بزنه و هر چیز دیگه ای .... ولی من دیگه پول پای سامسونگ نمی دم

دلیلم هم واسه خودم خیلی مهمه :

بیشترین وسیله دیجیتالی که باهاش سر و کار دارم و دم به دقیقه تو دستمه و تو جیبمه و رو میزمه اقا دوست ندارم پلاستیکی و ... باشه

کیفیت و طراحی و اینا واسم مهمتره چون هر ثانیه توی چشمم هست و لمسش میکنم ولی سی پی یو کمی بالاتر چی ؟ موبایل خریدم یا دنبال مینی کنسول ؟

در کل امکانات خوب با طراحی و کیفیت عالی رو به سامسونگ ترجیح میدم که میشه عکسه همین

مرسی

17. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا علی جان ، ببین یه بحثی هست که من همیشه تو انجمن لپ تاپ به همه میگم ، و اون اینکه برند اصلا تعیین کننده کیفیت و امکانات نیست ! اصلا برند ها نباید با هم مقایسه بشن و این کاری اشتباه هست . هرچند سیاست های کلی اپل به دلیل انحصار در تولید فقط و فقط یک مدل آیفون در سال ( زمان میانگین ) این مقایسه رو باز هم زیر سوال میبره .
    درست این هست بگیم که گلکسی اس 2 در مقابل آیفون حرفی برای گفتن نداره ( فرضا گفتم به عنوان مثال ) نه اینکه سامسونگ حرفی برای گفتن در مقابل اپل نداره .
    بحث بادا سامسونگ جدا هست ، سیاست اصلی سامسونگ بادا نیست ، در واقع مثل اپل فقط یک شاخه رو دنبال نمیکنه ، اگه اپل هم سیاستی مثل برند های دیگه داشت و میومد اندروید و ویندوز موبایل رو هم تولید میکرد یه چیزی ، ولی واقعا این وسط اپل همه چیز رو زیر سوال برده
    از یه طرف خودش داره از قطعات و لوازم کمپانی هایی مثل ال جی و سامسونگ استفاده میکنه ، از یه طرف اینا برای همدیگه شاخ و شونه میکشن ! هرچند بازار مصرفشون از بازار فروش جدا هست .
    من خودم طرفدار برند سامسونگ نیستم ولی خودتون نگاه کنین ، الان اپل مجبور هست توی آیفون 5 یه تغییرات جدیدی اعمال کنه چون در غیر اینصورت واقعا از نظر سخت افزاری دیگه حرفی برای گفتن نداره ، بحث اپلیکیشن ها و بازی ها و ... هم دیگه دورانش تموم شد ، الان مارکت های اندروید مثل آیفون غنی و کامل هست و هر برنامه و بازی مطرح و قدرتمندی برای هر دو پلتفرم عرضه میشه .
    همین گلکسی اس 2 انصافا از نظر امکانات بسیار کامل و مجهز هست و بخوایم با آیفون مقایسه کنیم واقعا غیر از رزولوشن پانل رتینا چه چیز دیگه ای رو میتونید مقیاس قرار بدید ؟ ( بحث اپلیکیشن نیست ، دیزاین و طراحی هم سلیقه ای هست )
    باید قبول کرد که دوران آیفون 4 تموم شده ، حداقل میخواین روی آیفون مانور بدید صبر کنید تا آیفون بعدی بیاد تا حرفی برای گفتن داشته باشه ( حرفم کاملا بدون تعصب بود الان نریزید سر من ! )

19. 6 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •