چرا یکی دو سه دور دور اتاق بدو و بگو انگلیسی شو انگلیسی شومعلومه باید بری عوضش کنی عزیزم این فروشنده ها همشون پول دوستن اصلاً حرفه ای نیستن
چرا یکی دو سه دور دور اتاق بدو و بگو انگلیسی شو انگلیسی شومعلومه باید بری عوضش کنی عزیزم این فروشنده ها همشون پول دوستن اصلاً حرفه ای نیستن
از همون Career mode برو
player فقط بازی میکنی کاری با مدیریت نداری
manager فقط مدیریت میکنی بازی نمیکنی
player manager هم که تابلو
البته من خودم نرفتم ولی همینه
اکثرا همین player manager رو میرن در ضمن حتما VP (همون بازیکن خودت ) رو بساز. لذتی داره که نگو
توی فیفا که مستر لیگ نداره عزیزمن فقط موندم مسترلیگ بازی کجاست.
توی GAME MODE بعدش CAREER MODE و اونا سه تا گزینه میبینی:
اگه player رو بزنی به عنوان بازیکن میتونی بازی کنی یعنی فقط کنترل یه بازیکن دستت هست
manager هم دیگه از اسمش معلومه.... هم تیم رو مدیریت میکنی یعنی ترکیب و این حرفا و هم میتونی بازی کنی با تیمت
خوب دیگه خوبیش همینه که شما مثه نسخه قبل به راحتی نتونی اینکار رو انجام بدیسیستم دریبل زنی افتضاح کامل ، 2 تا دریبل با دله خوش ندادیم .
خوب شما وقتی پاس رو پر میکنی بازیکن تا وقتی که قدرت پاس مشخص نشده که پاس نمیده... اینم دیگه از اون بهانه های بنی ااسرائیلی بودسیستم پاس کاری طوری طراحی شده که بعد از تصمیم به پاس دادن ( مخصوصا وقتی تا تهش می خوای پر کنی) تا یارو بیاد به خودش بجنبه و پاس بده تیم مقابل توپ رو گرفته گل هم بهت زده .
اتفاقا سیستم تکل زنی فیفا خیلی عالیه... و بازهای واقعی بازکن وقتی با سرعت میوه و تکل میکنه شاهد تکل های یلند و گاها بسیار بلند هستیم. تو فیفا سرعت و ورزن و همچنین قدرت بازیکن توی تکل ها و همچنین مسافت اونا تاثیر داره...سیستم تکل زدن دیگه از این بد تر نمیشه . یارو چنان تکل میره که انگار داره سرسره بازی میکنه . تا 4 تا بازیکن پشت بازیکن صاحب توپ رو درو می کنه .
اینم دیگه ته ایراد بود...شوت پشت محوطه بزنی کار بیهوده کردی چون از هر 100 تاش 1 دونش ممکنه بره تو گل .
بازی واقعی همینه... تو بازیهای واقعی چنتا شوت پشت 18 توی هر بازی گل میشه؟!
نمیدونم دیگه سیستم تنه زنی رو تو نسل حاضر از بهتر چطوری می خوان طراحی کنن؟!!مصاف رو در روی بازیکنا به بدترین وجه ممکن طراحی شده . میان می خورن به هم هر کدوم یه طرف میرن و توپ هم واسه خودش میره یه طرف دیگه ، تا حالا تو فوتبال واقعی اینجوریشو ندیده بودم .
اینو موافقم که CPU نمایشی تر بازی میکنهکامپیوترم همش تو زمین دنبال جنگولک بازیه ... هی حرکات نمایشی میاد .
اگه بقیه ایراد هات هم مثه ایراد های بالا باشه که واقعا جای تقدیر دارهو ... (انقدر بازی مشکل داره که اصلا نصفشو یادم رفت)![]()
Last edited by Masoud King; 03-10-2010 at 12:35.
در قسمت منجر مود, چرا الان چنتا بازی دارم انجام میدم, Stamina ه بازیکنام تا ته پره ؟؟ مگه نباید کم تر از اولای فصل بشه ؟
یکی از ایرادات من به منیجر مد بازی همین بود که دوتا بازی که می کردی اون نوار قدرتشون کمتر و کمتر میشددر قسمت منجر مود, چرا الان چنتا بازی دارم انجام میدم, Stamina ه بازیکنام تا ته پره ؟؟ مگه نباید کم تر از اولای فصل بشه ؟
بین هر بازی یه هفته فاصله هست و طبیعتا نباید مشکلی ایجاد بشه و قدرت بازیکنا تحت تاثیر این یه بازی تو هفته قرار بگیرند. چرا بعضی هفته ها که دوتا بازی تو هفته هست باید تاثیر گذار باشه.
من هر دو بازی رو گرفتم و بازی کردم به نظر من fifa درسته امسال خیلی متحول شده و نسبت به سالهای قبل البته تو pc پیشرفت خوبی داشتهالبته من به دنبال تعصب نیستم فقط هر کدم بازی که بهتر باشه و بهم حال بده رو بازی میکنم ولی به نظر من بازم pes چه از نظر گیم پلی و چه از لحاظ گرافیک بازی سرتره ، چندتا مشکلی که pes داره ، ضعف داوری ، یکمم ضعف دروازه بانهاست . من فکر میکنم سال 2012 همه مشکلات pes درسته میشه و به یه بازی میرسه که تمام مخاطبانشو راضی کنه.
بحرحال من هردورو بازی میکنم دست هر دو شرکت دد نکنه ولی اولویت اولم peeees هستش ..
ببینید دوستان خواهشا حداقل این تاپیک رو نابود نکنید........... .
fifa یه بازی شبیه ساز یا به قولی simulating هستش و در نتیجه نمیشه توش راحت دریبل زد راحت پاس داد یا بقیه کاها رو به اون آسونی انجام داد...... .
ولی برعکس بازی pes یه بازی نمیه شبیه ساز نیمه ارکید هست..... و دریبل زدن و پاس دادن توش fun تر هستش...... .
به این مورد توجه کنید و از بازی لذت ببرید نه اینکه چون از شبیه ساز بودن بازی بدتون میاد هی هی ایرادای بنی اسراییلی از بازی بگیرید...... .
من یه سری پست ها رو اینجا می بینم واقعا تعجب می کنم!
بازی با این کیفیت که امسال هم کاندید اصلی بهترین بازی ورزشی ساله این همه ازش بد گفته میشه!
احتمالا کلا دوستان به بازی فوتبالی که به فوتبال واقعی خیلی شبیه هستش علاقه ندارن...
من توی پی سی دارم اونو بازی می کنم واقعا دارم ازش لذت می برم. توی کنسول که تازه یکمی هم بهتره دیگه باید خیلی فوق العاده باشه!
رفقا چنت ها چی هستن؟
ماشالا چفدر کارشناس نقد و بررسی داریم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)