تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 451 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه دوستان گفتن تو تهران دیگه از این مدل پیدا نمیشه
    یعنی اگه من این هفته پاشم بیام تهران میتونم با این قیمتی که میگی n 61 رو بخرم ؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آخه دوستان گفتن تو تهران دیگه از این مدل پیدا نمیشه
    یعنی اگه من این هفته پاشم بیام تهران میتونم با این قیمتی که میگی n 61 رو بخرم ؟
    این رایان صبا قیمتاش معمولا 30 40 50 تومنی بیشتر از بازاره. فکر کنم 1400 بگردی پیدا بشه. نهایتش صبر کن یکی دو هفته دیگه میاد و قیمتش افت میکنه. اینا یه چیزی کم میشه میبرن بالا.

من یه سری میخوساتم سی پی یو بگیرم. تا هفته ی قبلش 180 بود. رفتم هفته بعدی اسمبل کنم یارو گفت امروز صبح 180 بوده ولی الان 200 شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    قضیه هم این بود که فقط همون یارو و دو سه نفر دیگه اون مدل رو داشتن. من هم گرفتم ولی برام تجربه شد وقتی چیزی نایابه نخرمش.

3. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما دلیلش چیه که اینقدر کم شده ؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز من این جریان هاردو از خودم که در نیاوردم از اول تاپیک بخون ببین چند نفر این مشلو داشتن . اگه هر گرونی بیدلیل نیست و هر ارزونی میشه بگید بین لنوو و n61 کدوم گرونتره؟ الان رو نمیگم قیمت واقعیشو نظر بگیر همونی که dvdwriter داره و هارد 5400 باس رم رو نمیدونم قیمتش 1330 بود نگو نه من تا همین 1 ماه پیش این قیمتو دارم حالا که کم شده کشیده بالا...... خب یک usb 3 داره . کیف و موس روشه . 2 سال گارانتی 50 تومن هم گرونتر از لنوو هست اونم همش بخاطر usb 3 هست هنوز تو کل دنیا این وسیله فراگیر نشده اومدن انداختن روش . من نمیگم کدوم بهتره هر چند که نظر خودم دیگه رو n61 نیست اما در مورد مشکلات بنده اصلا طبق نظر خودم چیزی نگفتم و گرنه 1000 تا عیب میگرفتم ازش شک نکن . هر کی شک داره بره صفحه اولو بخونه تا برسه به اینجا ببینه چند نفر از صدای هارد گله دارن . چند نفر از صفحش....... بنظر خودم که الان دیگه n61 زیادی گرون شده و نمیارزه. جالبه از صداش راضی هستی؟ اسپیکرشو میگما جالبه همه مشکل دارن شما چیز دیگه ای میگی .... من در مورد همین لنوو هم 1000 تا ایراد میگیرم اصلا حاظر نیستم تعصبی کار کنم اون بدبختی که میخواد لپتاپو بخره باید همه بدیهاشم بدونه نه فقط یان بگن تو فلان بازی فلان شد و ................. راستی شما لنوو رو پیکان میدونی . n61 رو لامبور گینی؟ فقط هم از بدیهای لنوو پلاستیک کهنه بودنشو مبدونی؟ حتما باید یه چیز گرون بخری تا فک رکنی بهترین چیز رو خریدی؟در اخر باید بگم که لنوو مشکلش حل شده حالا من باید تست بیشتر کنم خبرشو میدم . اما بندم منظورم اینه که اقایون n61 عالیه اما نه با قیمت 1510 همون 1330 خوبه لنوو هم همون کانفیگه اگه میخواید قطعاتشو که داخل هست رو نگاه کنم بگم چی هست چی نیست اما من خودم خیلی دستم نبود n61 اما خیلی ها میگن از صداش راضی نیستیم مخصوصا وقتی رو درجه اخر میبرن نمیدونم والا این چیزهایی بود که من از صفحه اول دیدم تا اخر همین y560 هم ایراد داره یکیش هم همین مشکل نرم افزاری گرافیک که اشالا حل شده خبرشو میدم و یکی دیگشم بعضی از y560 ها مشکل lcd دارن که پرش داره توی ویندوز منظورمه و با چشم مشخصه شکر خدا مال من که نداره! کلا هر چیزی یک عیبی داره . اما اگر اهل فیلم دیدنی مانیتور فقط فول hd
    راستی در مورد قیافه y560 هم یکچیز یبگم اصللا شبیه عکسای تو نت نیست . من فک رمیکردم پلاستیک کهنست اما خودت برو ببین میفهمی راستی .. از همه مهمتر اثر انگشت روش خیل یکم میوفته چون پلاستیک نیست نه بدنش پلاستیکه نه خودش . راحت ای دستمال کاغذی پاک میشه میخواید عکس بگیرم بدم؟ مثلا عکسایی که نوت بوک چک گذاشته اصلا شبیه به اینی نیست که من دارم . بیرونش هست اما داخلش واقعا بهتره حالا یک عکسی میگیرم میدم خدمتتون . کلا من به خاطر اینکه n61 این بلا رو سرم اورد یکمی شاید حساس شدم اما واقعا این مشکلا رو داره بیاید یک تصب رو بزاریم کنار

تا اینجا هاردش رو نگاه کردم وسترن هست و توی amazoon گذاشته 120 دلار
    رمش هم هنوز مارکشو نمیدونم .
    پنل lg
    گرافیکم که همون 5730
    بقیشم که دیگه همون چیزا هست دیگه مثل cpu ................
    Last edited by hasanoooooooo; 17-09-2010 at 05:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان من الان چند روزه درایو cدارم ذره ذره پر میشه!!!
    دلیلش چیه؟
    من 1 برنامه photo shop 32bitروی سیستمم نصب کردم احتمال میدم از اون باشه!
    البته همون روز از یک کامیوتر هم فلش نصب کردم اما ویروسی نشناخت لپ تاپ و کپی کردم!
    انتی ویروسم ESET SMART بود! پاکش کردم جاش avast نصب کردم اما تغییری حاصل نشدو ویروسی هم پیدا نشد.
    photo shopo رو uninstal kardamولی باز هارد داره پر میشه! وقتی که فایل فتوشاپو باز میکنم 6گیگ از فضا کم میشه....
    تازه 2و3 بار هم هنگ کرده اساسی که فقط با کلید پاور خاموش شده! نمیدونم چشه! راهنمایی کنید لطفا!
    photoshop 64 هم نصب کردم اما باز.... داره 1کم اذیت میکنه! کمک.... کارام مونده!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

والا منظورتو درست نمیفهه یعنی حجمش داره پر میشه؟ چند گیگه؟ خب برنامه هاتو توی یک درایو دیگه وصل کن . .....

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دلیلش چیه؟
    البته همون روز از یک کامیوتر هم فلش نصب کردم اما ویروسی نشناخت لپ تاپ و کپی کردم!
    انتی ویروسم ESET SMART بود! پاکش کردم جاش avast نصب کردم اما تغییری حاصل نشدو ویروسی هم پیدا نشد.
    photo shopo رو uninstal kardamولی باز هارد داره پر میشه! وقتی که فایل فتوشاپو باز میکنم 6گیگ از فضا کم میشه....
    تازه 2و3 بار هم هنگ کرده اساسی که فقط با کلید پاور خاموش شده! نمیدونم چشه! راهنمایی کنید لطفا!
    در مورد پر شدن حجم هارد فکر می کنم طبیعی باشه ! چون شما وقتی تغییرات ایجاد می کنید و برنامه نصب می کنید ویندوز بک آپ میگیره دائما و این بک آپ ها فضای هارد رو اشغال می کنن.! در مورد فتوشاپ هم چون یک فضایی رو بصورت کش برای خودش اشغال میکنه اینم طبیعیه!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا حالا من چیکار کنم؟؟؟؟؟
    n 61 رو اگه چقدر داد بخرم

آقا حسن شما لطف کن از لبتاپت عکس بنداز قیافشو ببینم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    دیدن این صفحه هم خالی از لطف نیست

کد:
    Last edited by hasanoooooooo; 17-09-2010 at 10:05.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دلیلش چیه؟
    سلام. با نرم افزار tune up utility یه بخشی داره به اسم tune up disk sapace من همیشه با اون بخش میرم این بک آپ مسخره ی ویندوز رو دیلیتش میکنم. دو گزینه دیگه هم داره که مال ثامبنیل ها تو فولدرای ویندوزه و اون یکیش اندیس گذاری ویندوزه. اون دو تا رو کاری نکنین.

یه چیز خیلی راحت و عالی هم داره که ایراد های رجیستری و شرت کات های اشتباهی و .... رو با یه کلیک سرچ میکنه و درست میکنه. اسمش هم:
    tuneup 1 click maitenance هست. اون رو اوبین بار که کلیک کردم بالاش تنظیماتش هست که میزنم به دفرگ کردن هارد کاری نداشته باشه. اون رو هر یک دو روز یه بار که میزنم یه تعدادی اشتباه رجیستری جدید تو سیستم هست و حجم رجیستری رو بزرگ کرده که سرعت ویندوز رو هم میگیره، اون ها رو درست میکنه ، فایلهای موقتی نرم افزار ها رو پاک میکنه و خلاص ....

تستش کنین خوبه ...

نسخه ی آخرش با کرک همه جا ریخته. سرچ کن پیدا میکنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •