منم همین مشکلو داشتم . چند دقیقه صبر کنی درست میشه . اگه نشد مرحلشو از اول برو در ضمن این مرحله یکی مونده به آخره
منم همین مشکلو داشتم . چند دقیقه صبر کنی درست میشه . اگه نشد مرحلشو از اول برو در ضمن این مرحله یکی مونده به آخره
Last edited by enigma1; 23-01-2011 at 23:35.
من فکر می کنم treyarch در black ops هم مثل cod 5 و cod 3 در برابر infinity ward حرفی برای گفتن نداشت صدا گداری بازی بسیار ضعیف بود از نظر من که تمام سری cod رو حداقل 2 بار روی veteran بازی کردم بازی کردن دوباره cod 2 بسیار لدتبخش تر از cod 7 است.
قبل این که بیای پیش این مرده،برو تو تنظیمات گرافیک بازی،بازیو از حالت فول اسکرین در بیار.(در بعضی سیستما این کار + کم کردن گرافیک بازی گفت شده)
من هم با شما موافقم
صدا گذاری بازی که فوق افتضا هست ,اصلا تفنگا صدا واقعیی خودشو نداره
Last edited by nois3; 24-01-2011 at 00:04.
شما رزولوشن رو بزار رو 768*1024، Anti Alaising هم بزار رو 2x دیگه نباید گیر کنه اگه بازم گیر کرد
باید anti alaising رو OFF کنی به رزولوشن دست نزن، آپشنای دیگرو بزار رو Medium !
100% با این نظر شما موافقم ! صداگذاری این بازی به سری ModernWarfare نمی رسه ! واقعا ModernWarfare تو هیچ چیز کم نزاشته بود !!! هم داستان هم گرافیک
هم صداگذاری ! امیدوارم با این که infinity ward دیگه اون infinity ward قدیمی نیست ولی Modernwarfare 3 بازم بترکونه !
ولی خداییش کم لطفی نکنین، Blackops تو یه جاهایی هم قوی کار کرده بود ! در کل ارزش بازی کردن رو داره، من که باهاش حال کردم، ولی به Modernwarfare نمی رسه X:
Last edited by marmolak kocholo; 24-01-2011 at 16:18.
به نظر من سری کالاف حتی اگه ضعیف هم کار بشن باز هم جزء بهترین بازیها به حساب میان.
سلام به همگی دوستان...
من این بازی رو نصب کردم ! ولی توی خود بازی اصلا" صدا ندارم ! نمیدونم چرا اینجوریه ! توی دو تا کامپیوتر که یکی گرافیک NVIDIA و یکی دیگه ATI بود این مشکل بود !
توی دموها و منو ها صدا داره ! فقط توی بازی صدا نداره !
مشکل از کجاست ؟
من این نسخه رو از اینترنت دانلود کردم:
Call.Of.Duty.Black.Ops.Skidrow
موفق باشین...![]()
صدا گذاری خوب نبود.ولی موسیقی متن بازی شاهکار بود از نظر من.مخصوصا وقتی از اون کشتی میای بیرون(اسمش یادم نیست،خیلی وقت پیش بازی کردم!) به من یه حس باحالی داد: پیروزی
این بازی مگه چندتا نسخه داره؟ تو پستهای قبلی گفته شده نسخه " استیم " نخرین!!
سلام.
جون من یکی بگه این چیه:steame must be runnig to play this game
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)