تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 228 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    امشب بر اساسه قولی که دوستم به من و من هم به شما داده بودم حدود یک ساعت با کمال راحتی و بدون اینکه کسی انکولگ کنه تونستم با ان 8 باشم . شور و شوقی که امشب موقع رفتن به اونجا داشتم برای ملاقات ان 8 رو فقط میتونم با روزی مقایسه کنم که برای خرید نوکیا 3650 می رفتم و اولین گوشیه هوشمندی بود که به بازار میومد و من از این قضیه بسیار ذوق زده بودم.

حالا نتیجه این دیدار:
    گوشی رو که بهم داد از اونی که فکر میکردم و تو ویدئو ها دیده بودم کمی تو دستم درشتر مینمود و بزرگتر بود.

اونجوری که از قبل عادت داریم که گوشیه اکبند و اولش باطریشو توش بندازیم در این گوشی دیگه این خبرا نیس چون دیگه رنگ باطری رو نمیشه دید چون از ابتدا درونش قرار داره که دوستم میگفت این مورد الان نه ولی بعد ها مشکل ایجاد میکنه که اونم قرار دادن باطری های تقلبی درون گوشی قبل از اینکه به دسته مصرف کننده برسه توسط واسطه هاست و چون باطری معلوم نیس و اگه هم باز کنیم در صورت گارانتی دار بودن میپره پس نمیشه دیدش.
    بدنه گوشی از استحکام خوبی بر خورداره ولی اون دکمه قفله صفحه کمی لق میزنه که در اون یه ساعتی که من باهاش کار کردم لقیش زیاد تر هم شد.
    اولین چیزی که در اولین رویت به چشم میزنه نوشته made in china هست که اون پاین خود نمایی میکنه.
    از لحظه فشار دکمه پاور تا بالا اومدنش رو تایم گرفتم در حدود 25 ثانیه طول کشید که این مورد و فکر کنم که معقول باشه.
    دومین مورد پایین بودن کیفیت رنگ ها در صفحه نمایش هست که این مورد برای اونایی که قبلا با گوشی های سامسونگ ویو یا حتی جت کار کردن بیشتر نمایان میشه.
    هوم اسکرین که بالا میاد با توجه به چیدمان جدیده ایکون ها والاخصوص ساعت شما احساس میکنید که با گوشیه جدیدی سرو کار دارید.
    هوم اسکرین خودش از سه لایه تشکیل شده که عینه جته و با کشیدن انگشت اینور رو اونور میره که یه کپی از جت میتونه تلقی بشه.
    ولی فاجعه از اونجا شروع میشه که اون دکمه لعنتی سمت چپ و فشار میدین و دقیقا یه 5800 دیگه جلو روتون ظاهر میشه که اب دهن ادم خشک میشه هیچ نوع تغییری درش مشاهده نمیشه ایکونها دقیقا یه زیراکس رنگی از 5800 هستن.
    بعده اونه که شما تمام شور و شوقتونو از دست میدین درست مثله این میمونه که ویندوز 7 رو با اینترفیس ویندوز 98 بدن بیرون و بعدش مایکروسافت بگه خیلی امکانات داره واقعا مضخرفه.
    من در دو دقیقه اول دیگه داشتم دنباله یه جایه جدید میگشتم که واسم تازگی داشته باشه چون همشونو از دو ساله پیش دیده بودم.
    سرعته گوشی با اینکه هنوز هیچ برنامه ای توش سوار نیس و نسبتا متوسط دیدم به اون صورتی که شما فکر کنید مثل ایفون یا گالکسی با یه تیگ بیپره رو خبری نیست.
    چرخشه خودکار هم در صورتی که چند بار مرتب چپ و راست کنین هنگ میکنه که در اون صورت باید یه تکون اساسی بهش بدین تا راه بیافته.
    صدای گوشی رو با اون اهنگ های اورجینالش که تست کردم زیاد بلند نیست و مطمعنا در ترافیک و جاهای شلوغ با مشکل مواجه میشیم.
    نامردا حتی تو فولدر زنگ های اورجینال گوشی هم نخواستن به خودشون زحمت بدن و چند تا اهنگ جدید درست کنن و بزارن تا تازگی داشته باشه همونایین که از چند ساله پیش بودن.
    حالا اصلی ترین موردی که سراسیمه به اونجا سر زدم دوربین بود. کیفیت عکسها در نور چراغهای مغازه زیاد جالب نبود اولین چیزی که شما رو متعجب میکنه قدرت کم فلاشه که با گوشی پیکسون دوستم که مقایسه کردیم حدود 30% کمتر بود . اگه بخوایین از یه نفر عکس پرتره بگیرین باید از یک متر فاصله تجاوز نکنه تا عکس خوب بیافته . موقعی هم که میخواهیم عکسه گرفته شده رو باز نگری بکنیم تو گالری با زوم دو انگشتی گوشی خیلی کند میشه که این مورد خیلی اذیتم کرد.
    ولی از فیلم بردارش بگم با اینکه شب بود واقعا از اونی که تصور میکنید بالاتر میگیره خیلی با کیفیت و من یک مورد پرش تصویرو توش ندیدم. تنها موردی که خیلی تاسف اوره اونم اینه که اگه مدتش یشتر از دو سه دقیقه بشه موقعه پخش دوباره گوشی عقبو جلو نمیکنه و وقتی عقبو جلوش میکنی صدا با تصویر هماهنگ نیست.
    یه مورد جدید که من دیدم راست کلیک روی منو ها بود که چند امکان جدید بهتون میده.

مواردی که بخوام بگم خیلی زیاده واسه همین اگه دوستان غیر از این سوالی داشتن در صورت دونستن در خدمتشونم.
    فقط اینو از طرفه خودم بگم که هرگز به این گوشی بیشتر از 500 تومن نمیدم شما مطمعنا در عرض سه روز ازش خسته میشین هیچ نوع تنوعی توش نیس کار کردن با اون با کار کردن با 5800 هیچ فرقی نداره دوربینشم که از پیکسون که مقایسه کردیم به غیر از فیلم برداری که شاهکاره بهتر نیست. در کل امشب خیلی ناراحت و سر خورده شدم وقعا چند ماهه به عشق این گوشی دارم پول کنار میزارم و تو وب اینور و اون ور میرم اخرشم این شد . به خدا قسم اگه این usb و پورت hdmi نبود و اینا رو رو پیکسون میزاشتن از ان هشت بسیار با ارزش تر میشد.
    من واقعن فوق الاده منتظر ورود و خرید این گوشی بودم ولی با توجه به اطلاعاتی که این چند روزه به دست اوردم کمی دلسرد شدم از خرید ولی با مطالبی که شما فرمودید دیگه متنفر شدم و ممنون از توضیحات شما و وجود این سایت بدلیل تحقیق و تفحص و روشنگری

2. 7 کاربر از shahriar4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

سلام
    امشب بر اساسه قولی که دوستم به من و من هم به شما داده بودم حدود یک ساعت با کمال راحتی و بدون اینکه کسی انکولگ کنه تونستم با ان 8 باشم .
    سلام دوست عزیز

میشه یه زحمتی بکشی فردا دوباره بری پیش این دوستت یه چند تا عکس از ظاهر گوشی و منوهاش بگیری.زحمت بکش اگه این کار را انجام دادی روی حالت زبان فارسی عکسا را بگیر چون گوشی به صورت پیش فرض زبان فارسی روش نصبه.شما چه رنگیش را تست کردی؟

اگه زحمتت نمیشه با گوشی پیکسون دوستت یه فیلم از ان 8 بگیر این کیفیت صفحه نمایش ان 8 دستمون بیاد.
    Last edited by hamidkabiri6270; 15-10-2010 at 01:56.

4. 5 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چقدر پست های این دوستمون برام آشنان
    حس میکنم یجا دیدمش
    قول میدم رنگ گوشیرم ندیدی
    عذر میخوام ناراحتت کردم اگه دیدیم خوش به حالت
    نه آقا من میگم پسر خاله الدر (همون که جنجال دوربین N8 رو به پا کرده بود)اومده اینجا !!

به جناب airowa
    با نهایت احترام خدمت شما، دوست عزیز یعنی غیر از فیلم برداری، هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــچ نکته مثبتی در این گوشی پیدا نکردید؟!
    ارادتمند

6. 2 کاربر از soheildolatabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

2تا عکس که توسط یکی از دوستان در موبایلستان خودشون گرفتن البته در دبی
    عکس ها همگی در محیط ایندور و شب البته با نور ساختمان گرفته شده که میشه گفت خیلی خوب هستن.
    راستی عکس ها 9 مگا پیکسل واید گرفته شدن نه 12 مگا پیکسل عادی

8. 10 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

سلام دوست عزیز

میشه یه زحمتی بکشی فردا دوباره بری پیش این دوستت یه چند تا عکس از ظاهر گوشی و منوهاش بگیری.زحمت بکش اگه این کار را انجام دادی روی حالت زبان فارسی عکسا را بگیر چون گوشی به صورت پیش فرض زبان فارسی روش نصبه.شما چه رنگیش را تست کردی؟

اگه زحمتت نمیشه با گوشی پیکسون دوستت یه فیلم از ان 8 بگیر این کیفیت صفحه نمایش ان 8 دستمون بیاد.
    کاملا موافقم جیگر حتما اینکارو بکن که اگر نکنی.....

ما فیلمایی که از این گوشی دیدیم باور کنیم یا حرف شما رو؟

10. 3 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حس میکنم یجا دیدمش
    هر جور راحتی حال کن
    همین جا منو دیدیی همونیم که راحت و بدون وابستگیه برندی نظر میدم نشناختی
    فعلا معلومه شما ناراحتی که اونطوری که میخواستی از گوشی تعریف نشده
    در ضمن من دیشب واسه اینکه بخوام هم خودم با گوشی اشنا بشم و هم اینکه واسه دوستان هم یه راهنمایی بشه یک ساعت با هزار فیلمو نمایش تونستم دوستمو راضی نگهدارم که گوشی رو بده کار کنم. اینی که در پسته قبلیم نوشتم خدا میدونه که عینه واقعیاته واگه عده ای مثل شما نمیخوایی قبول کنی بسم الله برو بگیر حال کن دیگه لازم نیس واسه دیگران که اینجا وقت میزارن و میخوان یه مطلب به درد بخور بنویسن متلک بندازی.

12. 5 کاربر از airowa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1150 هست و تا 10 روز دیگه احتمالا تا 800 900 بیاد پایین!

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

دوست عزیز هنوز وارد بازار نشده، اینا اونایی هستند که پیش فروش شده اند
    شما یه سر علائدین برین میبینین که گوشی رو آوردن.تو سایت گوشی شاپ هم میفروشه.

14. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[QUOTE=benyaminbahadori;5519973]سلام دوست عزیز

اگه زحمتت نمیشه با گوشی پیکسون دوستت یه فیلم از ان 8 بگیر این کیفیت صفحه نمایش ان 8 دستمون بیاد.[/QUOTE

من هم کاملا دلم میخواس که این کارو بکنم ولی متاسفانه اینجا امکانه اپلود مستقیم عکس نیس و باید از یه جا دیگه اپلود شه وبا توجه به اینکه من دارم از دایال اپ استفاده میکنم واسم مقدور نیست. در ضمن اینجا محکمه نیس که شاهد بیاریم اونایی که به هم دیگه و دیگر دوستان تاپیک به هم حس احترام دارن حرف هم دیگه رو قبول میکنن و قبلا هم گفتم هر کسی باورش نمیشه این عقیدش واسه همه محترمه و میتونه قبول نکنه. ممنون ازتون.

16. 2 کاربر از airowa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

شما یه سر علائدین برین میبینین که گوشی رو آوردن.تو سایت گوشی شاپ هم میفروشه.
    عزیز میگم اونا گوشی هایی هستند که پیشفروش شده! ورود رسمی به بازار 22 اکتبر هست!

18. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

حس میکنم یجا دیدمش
    دوست عزیز واقعاً برای شما متاسفم که به جای احترام به این دوستمون که اینهمه برای ما وقت گزاشتن و زحمت کشیدن و ما رو از گمراهی دراوردن بی احترامی میکنید و اینجوری تهمت میزنید
    مگه چه سودی برای این دوستمون داره که بخاد کسی رو گمراه کنه ؟ والا سودی نداره!
    دنیای بدی شده

20. 3 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •