تایید ولی اگه دلیل مشکلتو بخوای همون که گفتم واسه کم بودن گرافیکته .
شاد باشی![]()
تایید ولی اگه دلیل مشکلتو بخوای همون که گفتم واسه کم بودن گرافیکته .
شاد باشی![]()
آخه فقط بعضی وقتها اینطوری میشه...موقعی هم که اینطوری نیست بازی رو خیلی خوب اجرا می کنه...
ورزشگاه ساکر سیتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه قشنگیه عمارات نیست اما از کنامی بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک تقریبا مستقیم
اگر مشکل داشتید اینجا بریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mtx891; 20-09-2010 at 20:03.
پس شما هر وقت این جوری شد کاری رو که گفتم انجام بدی حل.![]()
من یه تاپیک مخصوص ادیت هست بیاید اونجا ادیت ها رو بزارید اینجا برای صحبت در مرود بازی و تکنیک هاش باشه بهتره.
و یه نکته که در دمو pes2011 پنالتی زدن سخت تر از قبل شده.
چشممن با سرچ سایت مشکل دارم دیگه نگشتم
اگر تونستی ادرسشو بده
سخت که چی بگم غیر ممکن شده انگار اصلا پنالتی رو برنامه ریزی نکردن چون حتی تو اموزش خوده بازی هم چیزی از پنالتی ننوشته تعداد پنالتی هارم اخر بازی نمینویسه شما میتونی توپ رو جایی که میخای بفرستی جز وسط؟
متاسفانه جواب نداد...![]()
یه چیزی تو این شماره اضافه شده اونم اینکه اگه دروازه بان برای چند ثانیه بیاد بیرون از دروازه ، یه مدافع میره روی خط بجاش وای میسته !
قدرت بازیکن ها هم خوب شده ، پویول و زلاتان دیگه سوپر من نیستن و بازیکنایی مثل ژاوی و فابرگاس هم خیلی خوب بازی میکنن در حالی که توی شماره ی قبلی توی بازی در حد واقعیتشون نبودن
فقط یه نکته ی منفی اینکه دیگه مثه قدیم شوت زدن حال نمیده ، تو 2010 یه شوت ول میدادی در حد شلیک گوله !
زلاتان که اورال 97 داره.سوپر من رو گذاشته تو جیبش
![]()
من می تونم زاویه بدم، اما هرچی می زنم روی زمینه. مثل قبل نیست که با نگه داشتن شوت ارتفاع بگیره. فقط یه بار تمام مدت شوت رو نگه داشتم که زد از ورزشگاه بیرون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)