بله تفاوت در وینذوز ها همینه البته تنظیمات high در دو ویندوز فکر کنم خیلی فرق داشته باشه یعنی چیزی که تو ویندوز سون میبینید به مراتب بهتره از xp هست ولی خوب بازی در xp به سیستم عامل ضعیفتری نسبت به به ویندوز Seven نیاز داره
بله تفاوت در وینذوز ها همینه البته تنظیمات high در دو ویندوز فکر کنم خیلی فرق داشته باشه یعنی چیزی که تو ویندوز سون میبینید به مراتب بهتره از xp هست ولی خوب بازی در xp به سیستم عامل ضعیفتری نسبت به به ویندوز Seven نیاز داره
ویندوز xp قابلیت ساپرت دایرکت x 10 رو نداره و اگر شما با همون لب تابی که مشخصاتشو زدید بازی کنید اون کارت
گرافیک directx 10 v رو پشتیبانی می کنه و فقط کافیه برای سون رم بیشتری داشته باشید که بازم رم سیستمتون
جواب میده فقط یه کم گرافیکتون ضعیفه
دوستان چند پست مربوط به خود بازی و داستان بازی بودن از کجا پیدا کنم اونارو ؟
از دوستم الیاس عزیز بابت ارائه داستان با نثری روان تشکر میکنم.
دوستان عزیز بازهم خواهش میکنیم برای رفع مشکلات خود به صفحه نخست مراجعه کنید.
بعضی از دوستان بازی را در ویندوز XP ظاهراً روانتر اجرا می کنند
دوستان این مسئله بی شک مربوط به نصب نبودن درایور اصلی کارت گرافیک و یا پایین بودن مشخصات سیستم شما هست.
در غیر اینصورت من به شما تضمین می دهم هیچ ویندوزی به خوبی ویندوز 7 نمی تواند گیم را اجرا کند.
موفق باشید
![]()
پائین تو امضا هست . . .![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موافقم
من تو سون تنظیماتو رو نهایت گرافیک گذاشته بودم و بدون کوچکترین تیک زدنی اجرا می کنه
اما الان از بازی می آد بیرون دوستمونLoaded_nigga میگن باید ویندوز عوض کنی دارم سیوامو کپی میکنم
تا ویندوز مو عوض کنم
Last edited by HASHEM289; 21-04-2010 at 00:18.
دوستان عزيز وقتي عرض ميكنم در ويندوز XP نهايت تنظيمات يعني نهايتِ نهايت با رزولوشن 1280x1024 و وقتي عرض ميكنم در ويندوز 7 با كمترين تنظيمات يعني همه چي low يا off و با رزولوشن 800x600 يا كمتر. در ضمن تا قبل از اينكه 7 بريزم همه ي بازي ها روي ويستا خيلي خيلي خوب اجرا ميشدن (حتي كرايسيس با آخرين تنظيمات در رزولوشن 1280x1024 ولي از وقتي 7 ريختم (جديداً نسخه ي فبريه هم دانلود كردم و ريختم) با خيلي از بازي ها مشكل بد اجرا شدن رو دارم. فكر كنم ديگه قانع شده باشين كه ربطي به دايركت ايكس و اين صحب ها نداره. در ضمن آخرين ورژن درايور كارت گرافيكم رو دانلود كردم و ريختم. ولي جالبه داداشم با لپتاپش كه مشخصاتش خيلي از سيستم من كمتره و با همين ويندوز 7 من با بازي هايي كه من مشكل دارم مشكلي نداره. به نظر من ويندوز 7 با بعضي از سخت افزار ها به خوبي مچ نيست.
بابا ناز نفست به ما هم میگی چطور تو xp نصب کردی با چه برنامه های کمکی ؟
خواهش میکنم به من هم بگو .
من تو 7 بازی میکنم از بس افت فریم داره راحت میشه با چند تا فریم یه مرحله رو تموم کردی شمرد.
---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:12 AM ----------
رفیق میشه بگی سیستمتون چی هست که رو آخرین تنظیمات بازی میکنی؟
Last edited by hamed_dij; 21-04-2010 at 11:40.
سلام
خواستم یه سوال بپرسم که با توجه به اینکه بیشتر شماها تونستید بازی کنید
اگه میشه یه کمکی بکنید که منم بازی رو راه بندازم!
من اون کرکی که قبلتر داده بودید رو نصب که می کنم میگه می خواد به اینترنت وصل شه ولی نمی تونه
وقتی هم فایل hosts رو تنظیماتش رو بر می دارم cd-key می خواد
فایل سرور هم سریع میپره میره IIs رو هم غیر فعال کردم 127.0.0.1 خالی کردم نمی دونم مشکل از کجاست
که سرور درست اجرا نمیشه
مشکل من کجاست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)