میشه چند تا عکس بذاری شاید فرجی شد و از این گوشی خوشمان امد؟ولی انصافا سفیدش مثل آیفون خیلی جیگره
میشه چند تا عکس بذاری شاید فرجی شد و از این گوشی خوشمان امد؟ولی انصافا سفیدش مثل آیفون خیلی جیگره
ترمینال 6 و 7 از فرودگاه مهرآباد مخصوص پروازای خارجیه دوست عزیز من
![]()
سلام دوستان
یکی از دوستان من داره میره آلمان میخوام بگم این گوشی رو بیاره
1-کسی میتونه قیمت دقیقشو تو آلمان بهم بده؟
2-تو ایران دیگه ساپورت میشه؟ منظور مشکل رجیستری یا ... هست
3-به نظر شما کاره به صرفه ای هست؟
لطفا سریع جواب بدین پون چند روز دیگه میره...
ممنون از همه
نمیشه حالا رفت جای دیگه؟؟؟
مثلا تایلند سنگاپور مالزی ؟
اگه آنلاک جی اس ام ( UNLOCK GSM ) باشه که حله . اگه لاک هم باشه با 30 تومن میتونید بدید براتون آنلاک کنن.
خیلی ممنون از جواب سریع تون میشه بگید قیمت چنده؟ هم luck و هم unlock
آیا آنلاک روشن میشه یا فقط باید به اپراتور وصل شه بعد...؟
به نظر شما میصرفه همچین کاری کنم؟
سلام.
سعید جان فرودگاه مهرآباد تا جایی که من اطلاع دارم کلا" 5 تا ترمینال داره.پروازهای خارجی رو باید بری فرودگاه امام.قبلا" هم که مهرآباد بود ترمینال 1 و 2 بود.![]()
اقا اینا رو بیخیال!!! فرض کنین من این گوشی رو براتون پیدا کردم!!!ایا اطمینانی هست به خرید؟(منظور اینه که میتونیم به طرف اطمینان کنیم که گوشیی که برامون میرسه با اجر تفاوت های بیشتری داره؟ خرید از امازون و ebay چجوری هستش؟ از ایران میشه انجام داد؟ هزینه ی شیپینگ یه گوشی چقد میشه؟
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
من تو سایت ebay دیدم یه ایکس تن 450 دلاری رو میفروخت 200 دلار! چرا؟ چون لاک بودش.....به نظر شما میصرفه همچین کاری کنم؟
حالا به ظنر خودتون خرید این گوشی با قیمت 200 تا و بعد انلاک کردنش خیلی مشکله و به صرفه نیست؟! احتمالا برا گلکسی هم هیمنطوری باشه....
تنها سوال اینه:
گوشی در حالت لاک at&t چه مشکلاتی میتونه برا من پیش بیاره؟ یعنی چه چه چیزاییش کار نمیده؟(فقط زنگ و اس ام اس؟ و چیزایی که مربوط به سیم کارته؟)
مثلا میتونم از جی پی اس،قطب نما اهنگ ها و دوریبن و اینترنت وای فای استفاده کنم یا نه؟
برای ديدن کيف های بيشتر لطفاً به آدرس زير مراجعه کنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا وای فای هم لاک هست به جز اونایی که گفتین (من خودم cliq گرفتم وای فای و بلوتوث کار نمیکرد چون واسه at&t بود ) یه برنامه ی sim unlocker هست که من ورژن کرک شده و رایگانش رو دارم, اگه کسی میتونه تست کنه , آپ کنم (میخواستم 4shared بذارم انگار فعلا نمیشه) این توضیحات برنامه (سایز اصلی گذاشتم که توضیحات مشخص باشه) نمیدونم کار میکنه یا نه.تنها سوال اینه:
گوشی در حالت لاک at&t چه مشکلاتی میتونه برا من پیش بیاره؟ یعنی چه چه چیزاییش کار نمیده؟(فقط زنگ و اس ام اس؟ و چیزایی که مربوط به سیم کارته؟)
مثلا میتونم از جی پی اس،قطب نما اهنگ ها و دوریبن و اینترنت وای فای استفاده کنم یا نه؟
عکسهایی از sgs tools به همراه کدهایی که میتونین موقع خرید استفاده کنین :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)