چرا عزیز
منم تا 1.30 قطعه
چرا عزیز
منم تا 1.30 قطعه
امروز تماس گرفتم با پشتیبانی طرف گفت مشکل افت سرعت ها هنوز حل نشده و وضعیت شبانه هم به همین خاطره و گفت روزانه هم ممکنه دوباره مشکل پیدا کنه![]()
از وقتی گفتید سرویس ها خوب شده پینگ من هم 3برابر شده اما بجاش یک اتفاق خوب داره می افته
اما بازم این کار یک نوع دزدی من پول 1مگ بدم بعد سرعتم 128 هم نباشه بعد سرویسم هم تموم بشه بعد ماه بعد هم همینطور این وضع ادامه داشته باشه ...
دوستان دیگه از سرویس های مخابرات شکایت نکنید اینجا چون واقعا همه این حرف ها بی ارزش شده و تکراری سعی کنید با همه این مشکلات این سرویس کنار بیاید.
کاری که تا به امروز کرده ایم!!!
سافت گذر که vip شو برداشته شبانه هم که روی 230 دانلود میکنه. پس تا فعلا!!![]()
شما سرعت شبانت خوب شده ؟
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
اتفاق خوبش چیه ؟
من فکر کنم دلیل این افت سرعت ها کاریه که مخابرات جدیدا می خواد انجام بده و توی شبکه پنج من اتفاقی دیدم داره زیرنویس می کنه که به صورت گسترده می خواد اینترنت پرسرعت ارائه کنه ... من که هر روز با پشتیبانی تماس می گیرم دلم به شبانه خوش بود که دیشب شده بود 10 کیلوبایت
Last edited by yuzarsiff; 17-07-2011 at 11:22.
وای فکر کنید بخواد به صورت گسترده اینترنت ارائه کنه بعد اون موقعه باید با ذغال سنگ بریزیم تو مودم ها و استفاده کنیم .... وای الان که سرعت من روی 2 به بالا ثابت مونده ...
یا خدا
همین مونده دیگه گسترده بده
بد بخت شدیم رفت
ما که از سال 88 تا حالا هر سازی زدن رقصیدیم ولی خوب کل کشور این مسخره بازی ها رو دارن فقط مربوط به adsl مخابرات اصفهان نیست !
چقدر هم تبلیغ میکنند
یکی نیست بگه از خدا بی خبرها کیفیت پایینه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)