شما این دفعه که هیتمن رو تموم کردی سازنده ها رو بشماربعد یه سرچ بزن ببین اینا چن ساله تو این کارن و از کجا شروع کردن که به اینجا رسیدن
شما این دفعه که هیتمن رو تموم کردی سازنده ها رو بشماربعد یه سرچ بزن ببین اینا چن ساله تو این کارن و از کجا شروع کردن که به اینجا رسیدن
تنهایی میخوای هیتمن بسازی ؟فقط یک چیزی تو این روش در حداکثر سرعت چقدر طور میکشه تا من اونقدری یاد بگیرم که بتونم یک بازی مثل هیتمن درست کنم؟
من یه پیشنهاد دارم، اول سعی کن تنهایی یه بازی سوپر ماریو بسازی (مثل قارچ خور) ... دو بعدی هم باشه.
اگه زیر 3 ماه تونستی یه بازی کامل بسازی (یه بازی از همه نظر کامل که بتونه پابلیش بشه)
اون موقع میتونی تنهایی هیتمن بسازی توی 40 50سال.
البته اگه از کار و زندگیت بزنی.
رو پیشنهادم فک کن.
اقا من وقتی یک 3d مدل می ندازم تو unity خیلی کند میشه بازی و نمیشه این فیل رو جابجا کرد چه کارش کنم تا سریع تر بشه ؟؟؟
یک کتابی هست به نام unity game developement hotshot که خیلی واسه کار تو خوبه که اسکریپت نویسی رو در حد پیشرفته یاد داده asset هم همراش است و کارت را خیلی راه می ندازه من یک فصلش را خوندم یک بازی دوبعدی در حد ماریو ساختم خیلی سخته ولی خوبه
لینک کتاب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک asset : از سایت packt publishing
آقا خواهشا یکی جواب بده مهم است
اگه با من بودی
من اصلا منظورم این نبود که تو چیزی بلد نیستی
از نظر زمانی گفتم
ساخت یه بازی سوپر ماریو هم خیلی زمان میبره یه نفره چه برسه به هیتمن
این که یه لول توی یونیتی بسازی
با اینکه یه بازی کامل بسازی
خیلی فرق داره![]()
دوستان مثل این که بلد نیستن پست رو کامل بخونن
اولا که درسته بازی سازی در حد گیم میکر بلدم ولی برادر ها ببخشید ها بلانسبت خر که نیستم
گفتم یک بازی مثل هیتمن نه هیتمن
منظورم سبک بازی بود حالا اونقدری تخصص ندارم بتونم درست منظورم رو برسونم
مثل WOW، یا هر بازی این مدلی فکر کنم اسمش سوم شخص بود ولی مطمئن نیستم باز مسخرم نکنید لطفا
برادر ها قبل از جواب دادن پست رو درست بخونید بعد جواب بدید
در ضمن درست نیست بچه مردم رو مسخره میکنید
یک سوالی تو ذهنم هست دیگه باید بپرسم تا متوجه بشم حالا اگر جمله بندیم اشتباه هست یا منظورم رو اشتباه میرسونم شما به بزرگی خودتون ببخشید
و این که: خداوکیلی شما ها از وقتی بند نافتون رو بریدن همه چیز بلد بودید؟ خوب نبودید دیگه منم مثل شما بلد نیستم و دنبال کسب علمم.
اصلا بیخیخی،
موفق باشید
خب یه بازی مثل هیتمن یعنی چی ؟
یعنی تمام مکانیک های هیتمن رو میخوای بسازی !
خب از اولش باید بگی یه بازی سوم شخص.
در ضمن اگه منظورت منم مسخره ت نکردم.
من گفتم تنهایی بخوای هیتمن بسازی 40 50 سال باید وقت بزاری
منظورم این بود که ساخت بازی تنهایی خیلی سخته.
ببخشید...
باید میگفتی یه بازی سوم شخص مخفی کاری
بچه ها دیدید تو بعضی بازیای پلتفرم وقتی روی space کلیک میکنید میپره و اگه space رو یه ذره بیشتر نگه دارید بیشتر میپره ؟
الگوریتمش چیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)