تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 222 از 645 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از كجا بفهميم كه ضد برق هست يا نه من دادم يه سيم برام سوكت زدن سيم مودم به اسپيليتر هم كه خود مودم داشت اسپيليتر هم مال خودشه فقط سيم تلفن پريز تلفن تا اسپيليتر خودم گرفتم كه به line خورده.
    داشی اون پریزرت که یه طرفش به سوکت میخوره و بعد وصل خط تلفن وصل میشه بازش میکنی.اگه یک قطعه الکترونیکی داخلش نبود معلوم میشه ضد برق نیست.اگه بازم احتیاج به توضیح بود بگو.حتما از اسپلیتر استفاده کن.خط تلفن هم به فکس و این جور چیزا وصل نبشاه که نویز میندازه و باعث کاهش سرعت میشه
    حالا من دو تا سوال دارم
    1-اگه اینترنت دیسکانکت که میگید نشه و شبا فقط مودم رو خاموش کنم مگه چه اتفاقی میافته که میخواهید هی قطعش کنید؟
    2- مودم من ایسوس هست و الان 6 ساعته روشنه.میخواستم بدونم بیشترین زمانی ه مودمتون روشن بوده و اسیبی به دستگاه نرسییده چیه؟اخه الان من یه فیل دوقسمتی که قسمت اولش 188 مگ بود دانلود کردم و گفتم قسمت دوم رو بعدا دوباره کامپیوتر روشن کنم و دانلود کنم که مودم داغ نکنه.منفجر شه

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

من حدودا خودم هر روز از ساعت 9 صبح تا 1 برای من هم asus هست بعد از ظهر هم از 2 تا 10 شب اینطورا بعضی وقتا هم صبح روشنه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

حالا من دو تا سوال دارم
    1-اگه اینترنت دیسکانکت که میگید نشه و شبا فقط مودم رو خاموش کنم مگه چه اتفاقی میافته که میخواهید هی قطعش کنید؟
    2- مودم من ایسوس هست و الان 6 ساعته روشنه.میخواستم بدونم بیشترین زمانی ه مودمتون روشن بوده و اسیبی به دستگاه نرسییده چیه؟اخه الان من یه فیل دوقسمتی که قسمت اولش 188 مگ بود دانلود کردم و گفتم قسمت دوم رو بعدا دوباره کامپیوتر روشن کنم و دانلود کنم که مودم داغ نکنه.منفجر شه
    سوال اولتو نفهمیدم.
    مال من تا چهار روز مداوم روشن بوده و مشکلی پیدا نکرده البته من یه فن 8*8 پاور رو با یک آداپتور 12 ولتی بقلش تعبیه کردم اما اونم نباشه مشکلی نداره.(این که گفتم در مورد مودم آسیاتک بود که فکر کنم دیگه بیخود تر از این مودم پیدا نشه).

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا دوست من یک اشتراک یک ماهه 128 گرفته که روی برگه نوشته حجم 10 گیگا بایت می خواستم ببینم این 10گیگ
    یعنی چه آیا یه این معنی که در این 3 ماه فقط می تواند 10گیگ دانلود کند یا روزی 10گیگ در ضمن نوشته شبانه رایگان
    یعنی اگر 24 به اینترنت متصل باشه ودانلود نکنه باز اشتراکش زود تر از 3 ماه تمام میشه یا تا 3 ما کار میکنه وفقط تا 10 گیگ دانلود میکنه.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

عین گارانتی ماشین میمونه هرکدوم زودتر تموم شه (10 گیگ یا 3 ماه) اشتراکت تموم میشه. ممکنه تو 10 روزه 10 گیگ دانلود کنی که اشتراکت تمومه و باقی 3 ماه رو میتونی دیال آپ کار کنی یا اینکه اگه سرویس دهنده قابلیت شارژ داشته باشه دوباره 10 گیگ شارژ کنی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از چه شرکتی گرفته

اون 10 گیگ هم یحتمل برای 1 ماه هست یعنی توی یک ماه نمی تونه بیش از اون ترافیک داشته باشه ولی اگه ترافیکش بیشتر از 10گیگ بشه معمولا به اضای هر گیگ اظافی یه 3 هزار تومنی میگیرن(البته این نرخ برای شاتل هست )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا از صبانت گرفته.چون صبا نت محدودیتش فکر کنم 10 گیگ در 3 ماه باشه.باز صدرحمت به آسیا تک که نامحدوده.من شبا تا صبح دارم دانلود میکنم.اگر میانگین هر شب استفاده بکنم ماهی 10 گیگ شایدم بیشتر.چون من هاردم ظرفیتش زیاد نیست.

داره خودمونی میشه sahar_khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام , منم Adsl آسیاتک دارم که خیلی بده , قبلش صبا داشتم که عالی بود فقط بدیش این بود که حجمی بود منم دانلود زیاد دارم اونم زود تموم میشد , بعدش از آسیاتک گرفتم که خیلی افتضاحه , حالا میخوام عوضش کنم , به نظرتون پارس آنلاین خوبه ؟ مرکز مخابراتی ما شهید کاظمیان , ممنون میشم 1 کمکی بکنین , بای

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگه می تونی از شاتل بگیر یا داتک تله کام بعدش هم بقیه توی پست های بالاتر گفتم من توی این هشت 9 ماهه که از شاتل دارم فقط 2 یا 3 بار قطعی داشتیم

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا از صبانت گرفته.چون صبا نت محدودیتش فکر کنم 10 گیگ در 3 ماه باشه.باز صدرحمت به آسیا تک که نامحدوده.من شبا تا صبح دارم دانلود میکنم.اگر میانگین هر شب استفاده بکنم ماهی 10 گیگ شایدم بیشتر.چون من هاردم ظرفیتش زیاد نیست.
    صبانت از ۲۵۶ پایین تر نداره این ۱۰ گیگ هم معمولا در یک ماه هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •