تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 447 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلامدوستان من واقعا بین این دو مدل موندم که کدوم رو انتخاب کنم.D-Link 2730uTp-Link 8951NDمیخوام خریدی که انجام میدم دیگه فعلا تا مدتی نیاز به تعویض و تغییر نداشته باشه. (آخه وایرلس داشتم ولی بی انصافا دزدیدنش خیلی ضرر کردم:-( )گیج شدم از طرفی میگن تی پی لینک خیلی خوب نیست، دی لینک بهتره گارانتیش هم بهتره.بعضی ها هم میگن دی لینک مثل قبل نیست و کیفیتش اومده پایین.لطفا دوستان همه کمک کنن که من به نتیجه گیری کلی برسم و بتونم خرید خوبی انجام بدم.

2. این کاربر از ترنم 364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من واقعا بین این دو مدل موندم که کدوم رو انتخاب کنم.
    D-Link 2730u
    Tp-Link 8951ND

میخوام خریدی که انجام میدم دیگه فعلا تا مدتی نیاز به تعویض و تغییر نداشته باشه. (آخه وایرلس داشتم ولی بی انصافا دزدیدنش خیلی ضرر کردم:-( )
    گیج شدم از طرفی میگن تی پی لینک خیلی خوب نیست، دی لینک بهتره گارانتیش هم بهتره.
    بعضی ها هم میگن دی لینک مثل قبل نیست و کیفیتش اومده پایین.

لطفا دوستان همه کمک کنن که من به نتیجه گیری کلی برسم و بتونم خرید خوبی انجام بدم.

4. 2 کاربر از ترنم 364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه raga_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من واقعا بین این دو مدل موندم که کدوم رو انتخاب کنم.
    D-Link 2730u
    Tp-Link 8951ND

میخوام خریدی که انجام میدم دیگه فعلا تا مدتی نیاز به تعویض و تغییر نداشته باشه. (آخه وایرلس داشتم ولی بی انصافا دزدیدنش خیلی ضرر کردم:-( )
    گیج شدم از طرفی میگن تی پی لینک خیلی خوب نیست، دی لینک بهتره گارانتیش هم بهتره.
    بعضی ها هم میگن دی لینک مثل قبل نیست و کیفیتش اومده پایین.

لطفا دوستان همه کمک کنن که من به نتیجه گیری کلی برسم و بتونم خرید خوبی انجام بدم.
    آقا منم بین این دو مدل تردید داشتم. در آخر تصمیم گرفتم تی پی لینک رو بگیرم... قبلا هم تی پی لینک مدل غیر وایرلس داشتم. و مشکل خاصی از این برند ندیدم... هر دوی این مودم ها در یک سطح هستند، دی لینک تنظیماتش سخت تر هست، تی پی لینک راه اندزای ساده ای داره... و انتنش 5dbi قابل تعویض هست. به نظرم شیک تر هم هست. اگر که 8951 ND رو گرفتید. یک سال گارانتی تعویض داره.. دو سال هم خدمات پس از فروش. گارانتی پارس ارتباط سعی کنید باشه.

6. 2 کاربر از raga_behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام .
    من يكسالونيمه دارم از 2730U استفاده ميكنم.
    و تقريبأ تمام 24 ساعت،روشن و درحال دانلوده.
    درباره راه اندازي بايد بگم اول سي دي رو ميزاري و دكمه استارتو ميزني بعد هر موقع خودش گفت كابلهاشو وصل ميكني وتمام.
    دو سال گارانتي داره (البته تعمير، ودر غير اين صورت تعويض).
    به همراه آنتی ویروس اورجینال کسپر اسکای(KASPER SKY) و یک دستگاه نویز گیر و یک کابل شبکه و کابل تلفن.
    سرعت بی سیم : تا 54 مگابیت بر ثانیه برای 802.11g و 150 مگابیت بر ثانیه برای 802.11n
    پشتیبانی QoS
    ثبت وقایع (logging) بسته هایSPI و حمله هکرها
    مودم روتر بی سیم ADSL2/24 با سرعت 150Mbps
    دارای 4 پورت LAN با سرعت 100/10 Mbps
    دارای قابلیتNAT
    دارای فایروال پیشرفته و مدرن
    دارای قابلیت Port Forwarding
    مدیریت از طریقه صفحه وب
    راستي نشان Best
    Buy از آزمايشگاه DG_Tech كسب كرده.
    به نظر من اينو بخر(زيادم خودتو ناراحت نكن).

8. 2 کاربر از Bahman Injust بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اگه از اینترنت زیاد استفتده میکنید d-link 2730u بگیرید
    من الان تقریبا 1 و سال نیم دارمش شبانه روز روشنه و اخ هم نگفته
    اگه میخواید برد وایرلس بیشتر باشه
    8951 ND tp-link بگیرید

10. 3 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ممنون بابات پاسختون
    راستش واسه خونه ای دی اس ال دارم البته مودمم وایرلس نیست ولی چون زیاد مسافرت میرم میخواستم وایمکس هم بگیرم
    الان بین این دوتا مدل نمیدونم کدوم بهتره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بین این دوتا مدل نمیدونم کدوم بهتره
    انتن کدومش قابل تعویض هستش؟
    راستش مودمی که الان دارم smc هستش ولی وایرلس نیست و بیشتر از سه سال میشه که دارمش و تو این مدت شاید دو یا سه بار خاموشش کرده باشم و همیشه روشن بوده و ازش استفاده کردم و تا امروز هیچیش نشده
    مودمی که میخوام بخرم هم میخوام همینجوری باشه و هیچیش نشه و بردشم زیاد و قوی باشه و انتنشم قابل تعویض باشه و بین این دو مدل نمیدونم کدوم بهتره
    عزیز در مورد برند SMC اطلاع زیادی ندارم ولی تی پی لینک امتحان خودش رو پس داده.گرچه از SMC هم بد نشنیدم ولی در کل هر دو خوب هستند و آنتن هاشون هم قابله تعویضه فقط آنتن های تی پی لینک 2dbi ضعیف تر هست.دیگه انتخاب با شماست.همچنین نظرات در مورد این مدل تی پی لینک هم مثبته :
    موفق باشید

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگه از اینترنت زیاد استفتده میکنید d-link 2730u بگیرید
    من الان تقریبا 1 و سال نیم دارمش شبانه روز روشنه و اخ هم نگفته
    اگه میخواید برد وایرلس بیشتر باشه
    8951 ND tp-link بگیرید
    دی لینک بعضی مدل هاش اصلا خوب در نیامده و مشکلات زیادی دارند.پس قبلش اگر قصد خرید دی لینک دارید اینچا مشورت کنید.2730 هم اگر دوستان راضی هستند پس خوبه ولی فکر کنم مدل 2750 بود که مورد داشت

13. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

بنظرم 2 راه دارید :
    اگر اون مدل تک آنتنه رو بگیرید که آنتنه 5dbi دارد و اگر آنتن اضافی بخرید احتمالا تفاوت آن چنانی زیادی احساس نمیشود.
    اگر اون 2 آنتنه رو بگیرید آنتن هاش 3dbi هست که برد کمتری دارد ولی از نظر پایداری سیگانل و سرعت بیشتر از اولی خواهد بود.(گرچه برای اینترنت ایران سرعت مودم مهم نیست!)
    ولی اگر دومی رو خریدید دیدید که بردش کم بود 2 تا آنتن 8dbi اضافی بخرید اونا رو نصب کنید بهتر خواهد شد.(چیزی حول جوش 50 60 تومان خرج رو دستتون میذاره)
    نتیجه همون اولی هم میشه خرید ولی با رعایت نکات پایین (کلا تضمین نمیکنم چون شرایط فرق می کند)
    * هر چی از تی پی لینک خریدید اگر آخر اسمش ND داشت آنتن هاش قابل تغییر هستند و اگر N بود نیستند پس اینو دقت کنید.
    در آخر هم اضافه کنم انتظار نداشته باشید طبقه دوم آنتن دهی بالایی داشته باشد ولی با این حال مکان قرار گیری مودم خیلی مهم خواهد بود.(سعی کنید در وسط منزل قرار گیرد و ترجیحا به دیوار نزدیک نباشد تنظیمات مودم هم در بهترین جالت باشد)
    موفق باشید
    ممنون آرش جون، تو سایتای خارجی مثل expertreviews مثلا اینو نوشته:

we got the exact same results in our close-range wireless test for both the TD-W8961ND and the single-antenna TD-W8951ND. The difference in results in the Far test was within a fairly narrow margin of error. However in the Very Far test, the TD-W8961ND managed almost twice the speed, coming in at an impressive 11Mbit/s – faster than most broadband connections and more than enough for streaming video. .
    گویا تو فاصله کم یکی هستن اما این 8961 تو فاصله زیاد سرعتش دو برابره 8951 هست و یه مقدر خیلی خیلی کم خطا کمتر داره، و حتی تو فاصله زیاد واسه stream فیلم هم راضی کنندست .

آخر بررسیش هم نتیجه گیری کرده:
    Whether it's worth paying the extra £7 over TP-Link's own TD-W8951ND is up for debate, but for larger homes where long-range performance is important, we reckon it is.
    اینکه پرداخت 7 یورو اضافه بر 8951 برای خرید 8961 ارزش دارد جای بحث دارد، اما برای خانه های بزرگتر که به کارایی تو برد زیاد احتیاج دارن حساب کردن روی 8961 بهتره.

این مودمها با 2 گارانتی فرادانش و پارس ارتباط عرضه میشن، میدونید کدومشون بهتره؟
    Last edited by parham511; 27-03-2013 at 14:48.

15. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

راستی من مودم قبلیم huawei SmarTAX MT882a بود که 15 تومن پارسال خریدمش الان دیدم 65 شده. که تو پستای قبلی هم دیدم دوستان نوشته بودن چون زیرساخت مخابرات ایران از این برنده سازگاری خوبی داره.

اما مودم من یک سال بیشتر دووم نیاورد و به فنا رفت بعد یک سال استفاده، مدام چراغهاش کم نور و پر نور میشه، کلا از ماه 7-8 به بعد مشکل پیدا کرد و نیاز به خاموش روشن کردن پیدا میکرد تا اینکه الان....

امید.ارم کمک کنه به دوستان.

17. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من یه راهنمایی میخواستم واسه خرید مودم وایرلسخونمون یه طبقه است و متراژشم 120 متره میخواستم یه راهنماییم کنید و یه مودم مناسب بهم معرفی بکنید راستش میخوام از اینترنت شاتل استفاده بکنم زنگ زدم و گفتن ما فقط مودم های زایکسل رو پیشنهاد میدیم اما من تو آشناهامون که گشتم اکثرا از tp link استفاده میکنن و راضیم هستن حالا موندم بین این دو برند اگه راهنماییم کنین ممنون میشمراستی خیلی دوست دارم که کلید on , off واسه وایرلس هم رو دستگاه باشه هزینشم زیر 150 تومن بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •