برا منم همینجوریه ...
___
فقط یه چیزی ، دیروز و امروز پینگ من خیلی زیاد شده (حدود 500 به بالا شده)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برا منم همینجوریه ...
___
فقط یه چیزی ، دیروز و امروز پینگ من خیلی زیاد شده (حدود 500 به بالا شده)
فعلا شاید نامحدودا خوب باشه سرعتشون ولی در اینده حتما کمش میکنن بلاخره برای جلب مشتری هم که شده یکی دو ماه اول سرعت بالا میدن . بدیشم اینه که دیگه راه برگشتی وجود نداره و پول یه سالتون هدر میره . اینم از سیاستای مخابراته دیگه . اگه هم اعتراض کنید میگن اشتراکش یک به هشته .![]()
Last edited by behrooz3229; 09-04-2013 at 23:09.
تا ماه آینده احتمالن مجبور میشم به خاطر کارم برم تهران و چون دیگه اراک نیستم باید سرویسم رو تخلیه کنم... فقط مشکل اینجاست که سرویسم
طرح جشنواره اسنمیدونم چیکار کنم... راهی چیزی سراغ ندارین دوستان ؟!
منظورت چیه ؟
میخای حجم دانلودت و استفاده کنی یا میخای اشتراکت و نگه داری؟
محسن جان آخه من یه بار فک کنم شنیدم گفتن طرح جشنواره رو نمیشه همینطوری تخلیه کرد و باید تا یک سال استفاده کنی چون قرارداد داری !
البته من که قراردادی ندیدم : دی آیا این چیزی که گفتم صحت داره یا میتونم برم تخلیه کنم به راحتی ؟
تو محدوده شهر میشه اشتراک رو منتقل کرد رو خط دیگه. ببین از دوست و اشنا و فامیل کی اینترنت میخواد بعد برو درخواست انتقال اشتراک بده تا بفرستنش رو خط مورد نظر!
میشه این طرح کمپین رو به نامحدود تغیر داد؟ اگه اره پولش چجوری حساب میشه؟ پول نامحدود رو که اول میگیرن ولی پول این کمپین که قرارداد یکساله بوده رو هم میگیرن باز؟
بیچاره شدم !!!
وقت ندارم وایسم این رو انتقال بدم آخه.. دوستان اگه کسی خواست بگه به من تا این طرح جشنواره رو بدم بهش![]()
من اطلاع دقیق ندام ولی چند وقت پیش که مخابات بودم بین صحبتای کارمندا شنیدم که گفت چند نفر اومدن که از همین جشنواره ای ها بودن و واسشون تخلیه کردن... انگاری میشه ولی باز بپرس مطمعن بشی.
بله میشه ، نه پول اضافه نمی گیرن.
بله میشه تخلیه کرد ولی طبق قانونش باید هزینه ترافیک های روزانه ای که بابت تو جشنواره بودن دریافت کردید رو به نرخ روز محاسبه و پرداخت کنید. فرضآ اگه شما اشتراک کمپین با ترافیک 4 گیگ گرفته باشین و مثلآ 3 ماه از قراردادتون گذشته باشه وقتی بخواین تخلیه کنید باید هزینه 6 گیگ رو نقدآ پرداخت کنید!
3 * 2 = 6
3 : تعداد ماه ها
2 : ترافیک مازاد ماهانه (در واقع حجم 2 گیگ به عنوان تخفیف جشنواره به شما تعلق گرفته بوده)
البته اونایی که از طرح های کمپین 6 و 8 گیگی استفاده می کنند و مدت زیادی هم از شروع قراردادشون میگذره مطمعنآ خیلی ضرر خواهند کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)