تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 1291 اولاول ... 1221722122182192202212222232242252262322723227221222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد میکنم پولش رو کنار بذاری چون ممکنه مثلا دو ماه دیگه صورتحساب دو دوره با هم دیگه بیاد یهو 500 600 تومن!!! اونوقت یه دفعه از کجا میخوای این پول رو بیاری؟
    منظورتون 5 میلیون ریاله
    من سقف اعتبارم 908000 ریاله اگه از این بیشتر بشه فورا قطع می کنن
    یه چیزی میگی آدم وحشت میکنه

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

ضمنا کل حجم استفاده از اواخر برج 7 تا الان حدودا 15 تا 16 گیگا بایته
    واسه این 500 تومن باید بدم نه بابا
    ترسیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من تقریبا 3 ماه که وایمکس گرفتم و تا 10 روز پیش هم عالی بود و هر 5 تا آنتنش هم روشن بود . اما از 10 روز پیش دائما قطع میشه یعنی هر 5 تا آنتن روشن ولی دریافت و ارسال نداره .چند دقیقه اینجوری بعد درست میشه جاش رو هم که تغییر میدم فایده نداره بعضی مواقع ارتباطش قطع میشه که مجبورم از برق در بیارم و دوباره وصلش کنم این مشگل از چی ؟ اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
    درود..
    این مقدار ها رو از کنسول مودمت بذار..
    Signal Strength
    Link Quality(CINR Reuse1)
    Link Quality(CINR Reuse3)
    CINR Reuse1
    CINR Reuse3
    RSSI
    UL_FEC
    DL_FEC

اگه BM635 داری طبیعی هست چون من این مشکل رو تو یه مقطع زمانی 15 روزه داشتم و بعد از کلی جابجا کرد از اینطرف ساختمان به اون طرف و خلاصه بعد از کلی جابجا کردن مشکل حل شد ولی کلی مشکل دیگه هم داشتم با این مودم مسخره "BM635" ولی حدود یک هفته میشه تعویض کردم با یه "BM632w" واقعا عالی هست.. من رضایت کامل دارم ازش..
    کلا سیگنال های وایمکس رو خیلی بهتر میگیره با اینکه آنتن اینترنال فقط داره..

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس کی میخوان سرعتها را افزایش بدن ؟ ما مردیم با سرعت 14 کیلو دانلود کردن . همه با آ دی اس ال دارن 150 دانلود میکنن . این دیگه چه مسخره بازیه ایرانسل در آورده .
    من نمیخوام از ایرانسل جانب داری کنم..
    خودمم تا هفته پیش اصلا دل خوشی نداشتم.. شاکی شاکی بودم چون از ADSL پناه آورده بودم به WiMAX ولی خدا رو شکر مشکلم کامل حل شده..
    ولی ایرانسل دقیقا همان مقداری رو که قرارداد میبنده میده..

2Mb/S-->256KB/S
    1Mb/S-->128KB/S
    512Kb/S-->64KB/S
    256Kb/S-->32KB/S
    128Kb/S-->16KB/S

البته بدلیل ترافیک شبکه و ... یمقدار بالا پایین میشه که حداکثر در حد 2 تا 3 کیلو بایت هست "برای بنده اینطور بوده"

سرویس های ADSL هم استفاده میکردم...
    ذات پلید شرکت هایی که اینکارو میکنن اونوقتی پیدا میشه که معمولا در دوره های سه ماه شارژ میکنن و باز هم معمولا ترافیک اضافه نمیفروشن یا اگه هم بفروشن قیمت خیلی بالا..
    در روز تا چند برابر سرعت سرویس رو آزاد میکنن بعد از ظهر ها تا حد زیادی سرعتشون میاد پایین..
    قربونشون برم شبها هم که رایگان یوزر و پسورد میدن اونم از 3 صبح به بعد با سرعت دانلود 6 تا 7 کیلو بایت..
    اما نکته..
    شما تو روز بدلیل سرعت بالا اشتیاقتون برای دانلود کردن بالا میره مخصوصا اگه چند کاربر داشته باشین تو خونه که دیگه هیچی..
    بعد از یک ماه و خورده ای یا مثلا دو ماه میبینین ترافیک رو تموم کردین...
    و دو باره باید برای یک دوره سه ماهه شارژ کنید البته اگه ترافیک اضافه بفروشه هم 100% نمی صرفه و خیلی گرون هست..

نتیجه اخلاقی:

سرویس دهندگان اینترنت برای رضای خدا و مشترکان بینواشون تا چند برابر سرعت سرویس رو ارائه نمیدن..
    Last edited by farzin1986; 22-01-2011 at 00:08.

4. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان من سرویس 128 ماهیانه 3 گیگ اعتباری گرفتم...
    بعد از فعال شدن سرویس و خرید 3 شارژ 5 تومنی، و بعد از باز کردن 4 صفحه بیش از 2 سوم شارژ تمام شد!!!
    این چه جور سیستمیه ؟ مگر ماهیانه 13 تومن نیست این سرویس ... یکی از دوستان گفت باید به صورت اشتراکی استفاده کنم .. کمک کنید لطفا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

من اي دي اس ال دارم با سرعت 64 ميخوام وايمكس بگيرم لطفا كامل راهنماييم كنين

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظورتون 5 میلیون ریاله
    من سقف اعتبارم 908000 ریاله اگه از این بیشتر بشه فورا قطع می کنن
    یه چیزی میگی آدم وحشت میکنه

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

ضمنا کل حجم استفاده از اواخر برج 7 تا الان حدودا 15 تا 16 گیگا بایته
    واسه این 500 تومن باید بدم نه بابا
    ترسیدم
    مثال زدم من نمیدونم چه طرح تعرفه ای رو گرفتی ولی اگر مثلا 60 تومن ماهانه هست 2 ماه میشه 120 تومن ولی اگر دوماهه نیاد به احتمال زیاد 4 ماهه میاد که میشه 240 تومن واسه همین گفتم و به ودیعه هم ربطی نداره اگر تا چند روزی که خودشون مهلت میدن پرداخت نکنی از ودیعه برداشت میکنن

8. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

...
    اگه BM635 داری طبیعی هست چون من این مشکل رو تو یه مقطع زمانی 15 روزه داشتم و بعد از کلی جابجا کرد از اینطرف ساختمان به اون طرف و خلاصه بعد از کلی جابجا کردن مشکل حل شد ولی کلی مشکل دیگه هم داشتم با این مودم مسخره "BM635" ولی حدود یک هفته میشه تعویض کردم با یه "BM632w" واقعا عالی هست.. من رضایت کامل دارم ازش..
    کلا سیگنال های وایمکس رو خیلی بهتر میگیره با اینکه آنتن اینترنال فقط داره..
    با کی عوض کردی؟ چطوری ؟ چون منم با قیافه و کابل و ... مشکل دارم می خواستم مودمم و با یکی از دوستام عوص کنم از شانس خونه شون از پوشش خارج شد!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثال زدم من نمیدونم چه طرح تعرفه ای رو گرفتی ولی اگر مثلا 60 تومن ماهانه هست 2 ماه میشه 120 تومن ولی اگر دوماهه نیاد به احتمال زیاد 4 ماهه میاد که میشه 240 تومن واسه همین گفتم و به ودیعه هم ربطی نداره اگر تا چند روزی که خودشون مهلت میدن پرداخت نکنی از ودیعه برداشت میکنن
    ممنون
    امروز صورتحساب اومد
    قبلا 740225 ريال اضافه پرداخت كرده بودم كه طلبكار شده بودم
    الان صورتحسابم 837163 ريال شده بود (يعني هرچي بود از طلب قبلي كم كرده بودن شده 837163 ريال)
    يعني جمعا 1577388 ريال ميشه

باتوجه به هزينه اشتراك ماهيانه 453200 ريال هست
    براي سه ماه استفاده بايد بشه 1359600 ريال
    كه اختلافش 217788 ريال ميشه مربوط به چند روز آخر برج 7 ميشه شايد هم دانلود زيادي
    خلاصه بگم كه محاسباتشون تقريبا درسته

پي نوشت :
    اولش حدود 105 هزارتومن اومده بود كه اصلاحش كردن شد 837163 ريال
    Last edited by ata.royalfalcon; 22-01-2011 at 16:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من سرویس 128 ماهیانه 3 گیگ اعتباری گرفتم...
    بعد از فعال شدن سرویس و خرید 3 شارژ 5 تومنی، و بعد از باز کردن 4 صفحه بیش از 2 سوم شارژ تمام شد!!!
    این چه جور سیستمیه ؟ مگر ماهیانه 13 تومن نیست این سرویس ... یکی از دوستان گفت باید به صورت اشتراکی استفاده کنم .. کمک کنید لطفا.
    شايد ويندوزت دانلود مخفي داره
    مثلا داره خودشو آپديت ميكنه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با کی عوض کردی؟ چطوری ؟ چون منم با قیافه و کابل و ... مشکل دارم می خواستم مودمم و با یکی از دوستام عوص کنم از شانس خونه شون از پوشش خارج شد!
    Dorud
    sharmande pingilishe..
    Az garantish estefade kardam.
    Man alave bar rikhtesh moshkele reset shodan dashtam va bad az 4bar tawiz modem akhari ro goftam bjaye 635 ye 632w bdan ke alan bade ye hafte vaghean razi hastam azash aaliye..
    Shoma modeme dusteo begi shenase wimax va passe khodeto bzan ountor k dustemun to chand post balatar goftan nabayad moredi pish biyad, chon ishun modeme mobin-net ro ba hesabe irancell rah endakhte budan.. Shoma k khodi hasti va3 MTN..

13. 2 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •