تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 1049 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

پس این آمپ های دیگه که میگن upscale میکنن به درد دستگاه هایی می خورند که خودشون این قابلیت رو ندارن درسته؟

با وصل کردن مثلا PS3 به این آمپ کیفیتش با این که مستقیم به TV وصلش کنیم فرقی نداره که؟
    دوست عزیز شما که کلا باید PS3 رو به آمپلی فایر از طریق HDMI وصل کنی تا بتونی صدای HD داشته باشی.
    همونطوری هم که داوود عزیز عرض کردند آمپلی فایرهای ارزون قیمت می تونند تاثیر منفی بذارند.ولی به نظر من این قضیه در مورد پلیرهای گرون قیمت تر صدق می کنه و به عبارتی PS3 آنچنان تصویر بدون ایرادی بهت نمیده که یک آمپلی فایر هم بخواد بازم تاثیر منفی تری روش بذاره.ولی اگه باز نگران این موضوع باشید می تونید از آمپلی فایر به عنوان یک سوییچر استفاده کنید و تنظیمات رو طوری طراحی کنید که upscale صورت نگیره.
    کلا اینجور آمپلی فایرها به درد دستگاه هایی میخوره که یا upscal ندارند و یا upscale ضعیفی دارند مثل بعضی از پلیرها و یا ----- ما-ه-واره و یا دوربین ها و ....

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

بابا خیلی روم به درد نخوریه ها ... ما یه سوال تو 2 صفحه پیش کردیم اصلا انگار هیچ کس ندیده .بابا زشته به خدا....
    اههههههه
    اگر امکانش هست سوالتون رو مجددا مطرح کنید.اینجا معمولا به همه سوالاتی که در حد و اندازه سوادمون باشه جواب داده میشه.

2. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام

كسي اطلاع از محتويات لوازم جانبي سينماي خانگي 738 ال جي داره؟اين مدل يك ووفر و دو اسپيكر داره.

مدلهاي 5.1 كابل HDMI رو داره اما اين رو نمي دونم.

سوالم به جهت اين بود كه چون كابل ارجينال اگر داشته باشه بتونم از قابليت SimpLink استفاده كنم(خصوصا برگشت صدا از TV روي سينما)چون با بسياري از كابلهاي متفرقه نتونستم اين كار رو بروي ديگر دستگاه ها انجام بدم.

TV من Pj350 ال جي هست و در صورت خريد سينماي خانگي و عدم وجود كابل Hdmi چي كار براي صدا مي تونم انجام بدم؟

آيا سينما ورودي صداي مجزا(نه AUX) رو داره؟

تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آيا سينما ورودي صداي مجزا(نه AUX) رو داره؟

aux به هر نوع ورودی میگن ؟
    کلا aux چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگر امکانش هست سوالتون رو مجددا مطرح کنید.اینجا معمولا به همه سوالاتی که در حد و اندازه سوادمون باشه جواب داده میشه.[/QUOTE]

سلام دوستان...
    من میخوام یه سینما خانگی بخرم نیاز به یه کمک فوری دارم ممنون میشم کسی کمکم کنه!!!
    حتما مارک ال جی باشه .
    قیمتش زیر 600 تومن باشه .
    ورودی و خروجی HDMI داشته باشه .
    کیفیتش تو صدای زیاد نه خیلی خیلی زیاد خوب باشه.
    حتما 4 بانده باشه.
    با تلویزیون lg led 5600 ست بشه .
    همه نوع دی وی دی رو ساپورت کنه و دی وی دی های FULL HD 1080i و مدل های دیگرو همرو بخونه...

ممنوننننننننننننننننننننن نننننننننن!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا خودم سرچ کردم 4 مدل انتخاب کردم کدوماشون بهتره؟؟؟؟؟
    LH-T1090HTS
    LH-777 HTS

LH-T 1075 HTS
    LH-780HTS
    کدوماشون وایرلسس هم هستن؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

]

سلام دوستان...
    من میخوام یه سینما خانگی بخرم نیاز به یه کمک فوری دارم ممنون میشم کسی کمکم کنه!!!
    حتما مارک ال جی باشه .
    قیمتش زیر 600 تومن باشه .
    ورودی و خروجی HDMI داشته باشه .
    کیفیتش تو صدای زیاد نه خیلی خیلی زیاد خوب باشه.
    حتما 4 بانده باشه.
    با تلویزیون lg led 5600 ست بشه .
    همه نوع دی وی دی رو ساپورت کنه و دی وی دی های FULL HD 1080i و مدل های دیگرو همرو بخونه...

ممنوننننننننننننننننننننن نننننننننن!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا خودم سرچ کردم 4 مدل انتخاب کردم کدوماشون بهتره؟؟؟؟؟
    LH-T1090HTS
    LH-777 HTS

LH-T 1075 HTS
    LH-780HTS
    کدوماشون وایرلسس هم هستن؟؟؟؟؟
    دوست عزیز در درجه اول عرض کنم که هیچ یک از سینما خانگی های این سبک قابلیت پخش فایل full hd رو دارا نیستند.
    من نمیدونم کدوماشون وایرلس هستند.بعید می دونم اصلا وایرلس باشند،چون تو مشخصات هیچکدومشون هم ذکر نشده.
    من پیشنهاد می کنم مدل LH790 رو تهیه کنی،البته اگر دنبال این مدل رفتی کمی عجله داشته باش چون جدیدا خیلی کمیاب شده.قیمت دقیقش رو هم نمی دونم ولی باید دور و بر 500 باشه.

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

aux به هر نوع ورودی میگن ؟
    کلا aux چیه ؟
    به نوع ورودی صدای دو کاناله است.

7. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

امروز اتفاقی از جلوی یکی از نمایندگی های بزرگ سامسونگ رد می شدم،پیش خودم گفتم برم تو ببینم چه خبره.یه چیزی دیدیم خیلی تعجب کردم،شرکت سامسونگ چیزی در حدود فکر کنم 7 ، 8 مدل سینمای خانگی وارد کرده که البته دیزاین همه تقریبا یکیه و تفاوت تو قدرت خروجی صدا و ورودی خروجی و وایرلس بودن و نبودن دارن.جالب اینه که اسم همه مدل ها هم خیلی شبیه همدیگست.

9. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

صداشون خوب بود؟

11. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امروز اتفاقی از جلوی یکی از نمایندگی های بزرگ سامسونگ رد می شدم،پیش خودم گفتم برم تو ببینم چه خبره.یه چیزی دیدیم خیلی تعجب کردم،شرکت سامسونگ چیزی در حدود فکر کنم 7 ، 8 مدل سینمای خانگی وارد کرده که البته دیزاین همه تقریبا یکیه و تفاوت تو قدرت خروجی صدا و ورودی خروجی و وایرلس بودن و نبودن دارن.جالب اینه که اسم همه مدل ها هم خیلی شبیه همدیگست.
    با درود
    دو مدل c455 پانصد وات و c555 هزار وات شما تست کردید ؟ نظرتون در موردشون چیه ؟
    من صدای 555 تست کردم به نظرم بد نبود

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز در درجه اول عرض کنم که هیچ یک از سینما خانگی های این سبک قابلیت پخش فایل full hd رو دارا نیستند.
    من نمیدونم کدوماشون وایرلس هستند.بعید می دونم اصلا وایرلس باشند،چون تو مشخصات هیچکدومشون هم ذکر نشده.
    من پیشنهاد می کنم مدل LH790 رو تهیه کنی،البته اگر دنبال این مدل رفتی کمی عجله داشته باش چون جدیدا خیلی کمیاب شده.قیمت دقیقش رو هم نمی دونم ولی باید دور و بر 500 باشه.
    این مدل 790 صدای زیاد جالبی نداره ولی از نظر ظاهری شکیله
    مدل 780 به شخصه من از شکلش خوشم نمی اید ولی صداش خیلی بهتر از 790 و اینکه صدا را خودش به بهترین نحو تنظیم میکنه
    مدل 1085 هم فکر کنم وایرلس باشه
    p.s : احتمالا باید بتونه فایل های فول اچ دی را پخش کنه چون توی مشخصاتشم نوشته همراه با یک کابل hdmi برای پخش فایل های فول اچ دی حالا به هر حال اگه پلیرشم نتونه پخش کنه میتونه یک wd بگیره

کسی در مورد مدل t1090 اطلاعاتی داره یا اینکه این مدل را داشته باشه ؟

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM --------

به نوع ورودی صدای دو کاناله است.
    شکل سوکتش همینه؟ -->
    Last edited by image369; 15-10-2010 at 06:01.

14. 2 کاربر از image369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با درود
    دو مدل c455 پانصد وات و c555 هزار وات شما تست کردید ؟ نظرتون در موردشون چیه ؟
    من صدای 555 تست کردم به نظرم بد نبود
    تست نکردم.چون قبلا یکی از مدل هارو تست کردم و با سبک صداشون آشنایی دارم.صداشون کلا بد نیست و امیدوار کنندست.

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

این مدل 790 صدای زیاد جالبی نداره ولی از نظر ظاهری شکیله
    مدل 780 به شخصه من از شکلش خوشم نمی اید ولی صداش خیلی بهتر از 790 و اینکه صدا را خودش به بهترین نحو تنظیم میکنه
    مدل 1085 هم فکر کنم وایرلس باشه
    p.s : احتمالا باید بتونه فایل های فول اچ دی را پخش کنه چون توی مشخصاتشم نوشته همراه با یک کابل hdmi برای پخش فایل های فول اچ دی حالا به هر حال اگه پلیرشم نتونه پخش کنه میتونه یک wd بگیره

کسی در مورد مدل t1090 اطلاعاتی داره یا اینکه این مدل را داشته باشه ؟

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM --------

شکل سوکتش همینه؟ -->
    اتفاقا مدل 790 تو محصولات ال جی به نظرم صدای قابل قبولی داره.

در مورد aux شکل ظاهری خاصی نداره و یه کابل دو فیش و یا تک فیش هست.

16. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •