تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 472 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

با سلام، در مورد خودروي سمند EF7 بنده چند مشكل هست كه ميخواستم از دوستاني كه تجربه دارم كمك بخوام، ممنون ميشم راهنمايي كنيد

بنده قبلاً يك سمند موتور معمولي 89 داشتم كه متاسفانه چپ كردم و فروختمش.
    حدود يك ماه قبل يك سمند موتور EF7 مدل 88 تميز گرفتم باهاش چند تا مشكل دارم كه ميخواستم راهنمايي كنيد:

1- مشكل اول اينكه جريان هوا در كانالهاي تهويه عقب جريان نداره، حتي اگه تا آخر هم جريان رو زياد كنم باز فقط يه هاله اي از هوا خيلي نامحسوس ميشه احساس كرد، مگر اينكه دو تا كانال وسط جلو رو ببندم اون موقع جريان هوا رو به كانالهاي عقب انتقال ميده كه البته نبايد اينطوري باشه، در سمند قبلي با كوچكترين مقدار جريان، اونو به پشت سر هم انتقال ميداد و احتياجي به زياد كردن جريان نبود!
    2- از موتور وقتي در جا كار ميكنه يه صداي اضافه مثل زوزه كشييدن ممتد مياد، از موتور نيست صداي موتور نرم هست ولي يه صداي اضافه مياد كه نميدونم مال چيه!
    3- وقتي موتور در جا كار ميكنه و گاز ميدم از خروجي اگسوز يه صدايي مثل انفجار هاي پي در پي و كوچيك مياد، مثل همون صداي ماشينهاي اسپورت شده، كه از اگسوزشون صداي انفجار مياد، به نظرم طبيعي نيست، البته از خود موتور اين صدا نمياد و موتور نرم كار ميكنه، كوپه اگسوز رو هم به تازگي عوض كردم به اون ربطي نداره!

كسي ميدونه اين مشكلات از كجا هستن و چطوري ميشه درستشون كرد؟ ممنون ميشم اگه دوستان با نظرات مفيد و كارشناسيشون راهنماييم كنن، مرسي
    سلام
    1- برای جریان هوا به قسمت تهویه ی عقب باید دکمه ی تنظیم هوا را بر روی قسمتی تنظیم کنید که با پاها باد بخوره اون وقت قسمت عقبی هم باد میزنه البته میزان بادش خیلی زیاد نیست خیلی کمه ولی اگه اصلا باد نیومد اون وقت ممکنه لوله هایی تهویه که زیر دنده هست در اومده با شکسته شده باشه .
    2- صدای تسمه دینام نیست وقتی کار میکنه یکم گیریس بهش بزن ببین قطع میشه اگه قطع شد از تسمه دینام هست یا اینکه تسمه تایم داره به قابش سابیده میشه .
    3- صدای افجار مانند از اگزوز ناشی از چند دلیل می باشد 1- احتراق ناقص 2- عدم جرقه زنی صحیح 3- نشتی در سیتم اگزوز و خراب شدن کاتالیست خودرو منبع اگزوز اگه خراب باشه هنگام شتاب گرفتن از اگزوز صدای قام قام یا خش خش میاد .

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

رادیات سمند من سوراخ شده آیا قابل تعمیره یا نه وقیمت جدیدش چنده؟
    سلام
    هم قابل تعمیر هست و هم قابل تعویض البته رادیاتورش چون یکم فرق داره بد پیدا میشه الان مارک کوشش رادیاتور هست حدود 150 الی 180 قیمتش هست.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    ماشين من نشت گاز خفيف پيدا كرده و شب تا صبح كه بمونه تو اتاق بوي گاز جمع ميشه. نمايندگي ٥ هم بردم و يه نمايندگي ديگه نتونستن مشكل رو رفع كنن. مسئله اينه كه اين نشتي ظاهرا خيلي خفيفه و به راحتي قابل تشخيص نيست. گارانتي ماشين چند روز پيش تمام شد. پيشنهادي داريد كه چه كاري ميتونم بكنم ؟
    سپاس - محمد
    سلام
    این نشتی صد درصد یا از قسمت شیر برقی سر مخزن هست یا ریگلاتور چون میگی بو داخل ماشین میاد ، از طرفی لوله های گاز فشار قوی به این راحتی ها خراب نمیشه و اگه خراب بشه تو قسمت صندوق عقب که به وسیله ی لوله های خرطومی شکل به بیرون انتقال پیدا میکنه .
    ریگلاتور میمونه و لوله های مربوط به اون
    لوله ی فشار قوی که به ریگلاتور وصله یه ممگی داره که اگه اون خراب بشه باعث میشه گاز ازش نشت کنه شما این موارد را بررسی کنید به احتمال زیاد مشکل نشتی از ایناست .

4. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

دوستان تعمیرگاه خوب برای این ماشین تو تهران سراغ دارید؟ گارانتیش تموم شده و دیگه نمیخوام ببرمش نمایندگی. اصلا از کار نمایندگی ها راضی نیستم. هر بار که میبرم کلی فاکتور میزنن و ماشین رو هم بدتر میکنن! این بار برده بودم اویل ماژول رو عوض کنه میبینم بنزینش یک خط زیاد شده!!! خودشونم تعجب کردن! معلوم نیست چیکار کردن این طور شده! تازه باز هم روغن ریزی داره!! خواهشا اگه جای خوبی سراغ دارید معرفی کنید دیگه خستم کرده!!
    سلام
    در مورد اویل ماژول چند دلیل وجود داره که بعد از درست کردن دوباره روغن میده
    1- واشر های عنیکی اویل ماژول کیفیت خوبی نداره و بعد مدتی دفرمه میشه و روغن از نشت میکنه باید واشر اصلی براش پیدا بشه .
    2- آلیاژ استفاده شده در اویل ماژول کیفیت چندانی نداره و دچار تابدیدگی و واشر را خراب میشه دقیق مثل سر سیلندر که باید اویل ماژول باز بشه بعد به وسیله ی فیلر میزان تاب دیدگش بررسی بشه و در صورت تاب دار بودن تراشکاری و روی ماشین سوار بشه
    3- پیچ های اول ماژول با تر کمتر بسته نشده که باعث میشه یا پیچ سفت سفت بشه که واشر را خراب کنه یا شل که روغن بده
    من خودم چند مورد را به همین طریق که گفتم بررسی کردم و درستش کردم الان بعد از دوسال دیگه روغن نداده .

6. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    من سمند ef7 دارم مدل 87 و ازش راری هشتم ولی یه مشکلی بیدا کردم که وقتی بر گاز یا سر بالا میخوام برم ریب میزنه و البته روی گاز کمتر ریب میزنه و وقتی معکوس یا دنده بایین میرم ریب داره و وقتی میفتم جاده با 120 یا 110 میرم مشکلی نیس فقت سربالا و دنده کم این اتفاق میفته لتفا راهنمایی کنید ممنون.
    لتفا اگه امکانش هست واسم ایمیل کنید جوابو ممنون.sadra682@gmail.com
    سلام
    اوصولا چون موتور EF7 تراکمش بالاست باید بیشتر بنزین سوپر داخلش ریخته بشه . البته ریپ نباید بزنه فقط در صورتی که بنزین معمولی داخلش ریخته بشه ماشین قاعدتا چون تراکمش بالاست یکم ناک میزنه و ترتر میکنه و نباید ریپ بزنه ریپ زدن بحثش جداست .
    چون می گید هم روگاز ریپ میزنه و هم رو بنزین و روی گاز کمتر این نشون میده شمع ها خرابه یا فیلرشون تنظیم نیست . باید فیلر شمع باز دید بشه و در صورت لزوم عوض بشه .
    فیلتر بنزین خیلی میتونه تو این امر تاثیر داشته باشه .
    کثیف شدن انژکتور ها .
    البته موارد دیگه هم هست که اگه با تست موارد بالا نتیجه ای حاصل نشد اون وقت موارد دیگه را عرض می کنم

8. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammadghd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    این نشتی صد درصد یا از قسمت شیر برقی سر مخزن هست یا ریگلاتور چون میگی بو داخل ماشین میاد ، از طرفی لوله های گاز فشار قوی به این راحتی ها خراب نمیشه و اگه خراب بشه تو قسمت صندوق عقب که به وسیله ی لوله های خرطومی شکل به بیرون انتقال پیدا میکنه .
    ریگلاتور میمونه و لوله های مربوط به اون
    لوله ی فشار قوی که به ریگلاتور وصله یه ممگی داره که اگه اون خراب بشه باعث میشه گاز ازش نشت کنه شما این موارد را بررسی کنید به احتمال زیاد مشکل نشتی از ایناست .
    حق با شماست. بالاخره درست شد و برای اطلاع دوستان توضیح میدم. این ماشین یک سال پیش چراغ چکش روشن شد و بردم نمایندگی ۵ گفتن باید شیرش عوض بشه. عوض کردن منتها بد بستن طوری که اورینگش زده بود بیرون. چند ماه بعد نشتی خفیف شروع شد طوری که شب تا صبح که میموند بوی گاز تو اتاق میومد. هر جا میبردم هم نمیتونستن نشتی رو پیدا کنن. خود تعمیرگاه ۵ هم میگفت که دیگه تعویض شیر انجام نمیدن! خلاصه بعد از چند بار گاز زدن نشتی شدید شر طوری که صداش شنیده میشد و با دست هم حس میشد. دیگه گارانتیش تموم شده بود. بردم نمایندگی گفتن اورینگش پیدا نمیشه باید کل شیر رو عوض کنی و ۵۰۰ تومن قیمت دادن!!! بالاخره یکی بهم یه تعمیرگاه گاز در ایستگاه گاز شمال اتوبان بابایی معرفی کرد. رفتم اونجا با ۴۵ تومن درستش کرد. کلا کارشون خیلی خوب و کم خرج بود. توصیه می کنم شما هم مشکل گاز داشتید برید اونجا. گرچه بیشتر تو کار گازسوزای غیرکارخونه ای هستن.
    EF7 ماشین خوبیه تا وقتی که خراب نشه. متاسفانه زیاد خراب میشن و رفع خرابیشون کار ساده ای نیست (مخصوصا برای شهرستانی ها). من دو سال پیش تو این انجمن با این ماشین آشنا شدم و تصمیم گرفتم بخرم. تو این دو سال خیلی دردسر کشیدم باش. من دارم می فروشمش. خسته شدم. به شما هم پیشنهاد می کنم فریب این ماشین رو نخورید. ممکنه شانس بیارید و براتون خوب کار کنه. ممکنه هم نابودتون کنه. آدم یا یه ماشین درست و حسابی بخره که خراب نشه یا یه چیزی مثل پراید و 405 بخره که قطعات و تعمیرکارش راحت گیر بیاد.
    سپاس - محمد

10. این کاربر از mohammadghd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

نور fr8de یا fr7de ویاایکیوم rfn58lzk یا rfn58lz کدوم رو سمند ef7دوگانه سوز بهتره وشتاب وقدرت ماشین را زیاد می کنه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    روی EF7 دو گانه سوز شمع نور بهتر جواب میده فابریکی هم همین نور که تحت لیسانس هست خوبه فقط فیلرش باید روی 9.0 تنظیم بشه .
    اگه واقعا شتاب براتون حائز اهمیته که باید برید سراغ شمع های سوزنی . مثل ایریدوم ، اوتولایت و ... که خوب هزینه ی خودش را داره .
    شمع ایکیوم هم خوبه . میگم فقط فیلرش باید خوب تنظیم بشه .
    بوش سوپر پلاس دو الکترود هم خوبه ( اگه اصلی باشه )

13. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

حق با شماست. بالاخره درست شد و برای اطلاع دوستان توضیح میدم. این ماشین یک سال پیش چراغ چکش روشن شد و بردم نمایندگی ۵ گفتن باید شیرش عوض بشه. عوض کردن منتها بد بستن طوری که اورینگش زده بود بیرون. چند ماه بعد نشتی خفیف شروع شد طوری که شب تا صبح که میموند بوی گاز تو اتاق میومد. هر جا میبردم هم نمیتونستن نشتی رو پیدا کنن. خود تعمیرگاه ۵ هم میگفت که دیگه تعویض شیر انجام نمیدن! خلاصه بعد از چند بار گاز زدن نشتی شدید شر طوری که صداش شنیده میشد و با دست هم حس میشد. دیگه گارانتیش تموم شده بود. بردم نمایندگی گفتن اورینگش پیدا نمیشه باید کل شیر رو عوض کنی و ۵۰۰ تومن قیمت دادن!!! بالاخره یکی بهم یه تعمیرگاه گاز در ایستگاه گاز شمال اتوبان بابایی معرفی کرد. رفتم اونجا با ۴۵ تومن درستش کرد. کلا کارشون خیلی خوب و کم خرج بود. توصیه می کنم شما هم مشکل گاز داشتید برید اونجا. گرچه بیشتر تو کار گازسوزای غیرکارخونه ای هستن.
    EF7 ماشین خوبیه تا وقتی که خراب نشه. متاسفانه زیاد خراب میشن و رفع خرابیشون کار ساده ای نیست (مخصوصا برای شهرستانی ها). من دو سال پیش تو این انجمن با این ماشین آشنا شدم و تصمیم گرفتم بخرم. تو این دو سال خیلی دردسر کشیدم باش. من دارم می فروشمش. خسته شدم. به شما هم پیشنهاد می کنم فریب این ماشین رو نخورید. ممکنه شانس بیارید و براتون خوب کار کنه. ممکنه هم نابودتون کنه. آدم یا یه ماشین درست و حسابی بخره که خراب نشه یا یه چیزی مثل پراید و 405 بخره که قطعات و تعمیرکارش راحت گیر بیاد.
    سپاس - محمد
    سلام
    خیلی خوب شد که بلاخره نشتی مشخص شد بله همون طور که حدس میزدم موقع بستن شیر برقی سر مخزن یکم کم کاری کردند و باعث شده همون اورینگ و ممگی درست مسیر سوخت رسانی را آب بندی نکنه و گاز ازش نشت کنه .
    خیلی خطرناکم بوده چون مخزن که پر میشه حدود 180 تا 230 بار فشار داخلش ذخیره میشه ممکنم بود فشار شیر را خراب کنه و نشتی بیشترم بشه. که خب علت یابی شد .
    اینم اضافه کنم که بیشتر این ارور هایی که مربوط میشه چراغ چک روشن بشه . مربوط به شیر برقی سر مخزن هستش . اگه این شیر مثل سمند های معمولی دستی بود قطعا چراغ چک کمتر روشن میشد .
    چون داخل شیر برقی سر مخزن یه سنسور وجود داره یکی هم روی ریگلاتور گاز اگه فشار بین این دو تا سنسور متفاوت باشه و یکی نباشه سیستم تشخیص نشتی میده و چراغ چک روشن میشه و ممکنه ماشین خود به خود روی بنزین سوییچ بشه و تا زمانی که چراغ چک روشن هست روی گاز نره .
    کلا EF7 سیستم گاز پیچیده ای داره و کمتر کسی ازش سر در میاره و لی در کل عیب قابل رفعه مهم تشخیصه اونه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

باسلام وخسته نباشیدبه همه دوستان محترم
    اینجانب یک دستگاه سمند موتورملی پایه گاز سوز(دوگانه )مدل 88 دارم که وقتی چراغ ها راروشن میکنی یا کولررا روشن می کنی یادرسربالایی بدون سرعت اولیه گیرمی کنی خودرو تک کارمی کند حتی اگه مدتی درترافیک باشی باز تک کارمی کند وباید ماشین راخاموش کنی ومدتی بایستی وبعد استارت بزنی تا معمولی کارکند یعنی در واقع وقتی جریان برق زیاد می کشی خودرو تک کار می کند البته باید آمپرآب هم کمی بالا رود (یک سوم ) رانشان دهدوقتی موتور سرد است یا چراغ ها روشن نیست خودرو معمولی کارمی کند لطفا برای تعمیر وعیب یابی راهنمایی کنید. البته قبلا نیز تک کار می کرد که با تمیز کردن شیربرقی درست شد. ناگفته نماند دینام سالم وباطری نو است شمع ووایروکویل را نیز عوض کردم ولی درست نشد.باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •