تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 380 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو یه پست گفته بودم چون ملت ایران عادت دارند هم پول میدند میخرند هم میبیننند میخندند هم میان غر میزنند یه فحشیم میدن به اون سازنده خب یکی نیست بگه ناراضی هستید نخرید .
    این بحثم ادامه ندید خارج از موضوع تاپیک میشه

به نظر من پک 9 بد نبود ولی کلا جای کار داره . یکم دیگه کلا داره تکراری میشه . مثلا هر چقدرم بابا اتی بگه کیـــه تکراری نمیشه ولی خب همون نگاه کردن دوربین یا پدر سوخته بعد 5-6 بار تکراری میشه .
    آره تکراری نمیشه ولی پدر اتی هم همیشه کیــه کیـــــه نمیکنه که تکراریش کنه . همیشه یک چیز جدید میگه که تازگی داشته باشه مثلاً اون سکانس که میگه 450 تا کیــــه کیـــــه داشتم

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

بیچاره ها همش امیدوارن که از این هفته خوب بشه!!
    مگه این چند مجموعه ای که اومده بد بوده که امیدوارن خوب بشه به نظر من که خیلی سریال خوبیه. مشکلاتی هم داره ولی خوب سریال خوبیه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

تو یه پست گفته بودم چون ملت ایران عادت دارند هم پول میدند میخرند هم میبیننند میخندند هم میان غر میزنند یه فحشیم میدن به اون سازنده خب یکی نیست بگه ناراضی هستید نخرید .
    این بحثم ادامه ندید خارج از موضوع تاپیک میشه

به نظر من پک 9 بد نبود ولی کلا جای کار داره . یکم دیگه کلا داره تکراری میشه . مثلا هر چقدرم بابا اتی بگه کیـــه تکراری نمیشه ولی خب همون نگاه کردن دوربین یا پدر سوخته بعد 5-6 بار تکراری میشه .

جمله بالایی شما را باید با اب طلا نوشت.
    خداییش حقیقت را گفتید وبس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

آره تکراری نمیشه ولی پدر اتی هم همیشه کیــه کیـــــه نمیکنه که تکراریش کنه . همیشه یک چیز جدید میگه که تازگی داشته باشه مثلاً اون سکانس که میگه 450 تا کیــــه کیـــــه داشتم

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

مگه این چند مجموعه ای که اومده بد بوده که امیدوارن خوب بشه به نظر من که خیلی سریال خوبیه. مشکلاتی هم داره ولی خوب سریال خوبیه .
    دقیقا . هر دفعه یه طوری میگه همینو که تکراری نشه . ولی خب همون پدر سوخته عارف لرستانی فقط یه بار تنوع داشت اونم قسمت 10-11 بود که اول به مستشار گیر داد بعد دید اومد به خودش گیر داد .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

این گویش مهران، احساس میکنم نسبت به قسمت 20 ام که وارد سریال شد مقادیری عوض شده... (خصوصا تو این پکش!) از جذابیتش که تو قسمت 20 ام و 21 ام داشت، کم شده...
    ولی انصافا تو پک نه، قبل از جایی که بولوتوس بینی توپولوف رو میگیره، از آل پاچینویی حرف زدن مهران ترکیدم از خنده!!:
    بلوتوس: بـیـــا...
    توپولوف: نمی آیم!
    بلوتوس: بـیــا...
    توپولوف: نمیام!
    بلوتوس: نـترس... بـیــا...
    توپولوف:... نه... نمی آیم!
    بلوتوس: من میـام!

5. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به نظر من از سریالی که شبکه 3 نشون میده هم خیلی بهتره................

دقت کردید توی این سریال فقط برزو خان سپه سالار هستش که اسم داره و بقیه رو با القاب صدا می زنن حتی خود مستشار ( تا به اسم ها توهین نشه ) لهجه و گویش ها هم زیاد مربوط به مکان و قوم خاصی نیست ( تا نگن به لهجه خاصی توهین میشه مثل ) ..........

توی فیلم از فحش و بدو بیراه های ناجور و زننده هم خبری نیست و حتی پدر سوخته های بلد رو هم کم کردند .........

حتی اون شخصیت فرنچ السلطنه هم که ممکن بود بهش گیر بدن و بگن که به شخص خاصی داره اشاره می کنه هم خیلی مودب هستش هم خوش لباس و هم این که کاملا به زبان های فرانسه وانگلیسی وارد هستش

میشه گفت که مدیری توی این سریال کاری کرده که دهن منتقدین شدید قبلی خودش به شدت بسته بشه !!!!!!!!!!!!

7. 4 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هادی کاظمی در نقش توپولف دقیقا ادای مارلون براندو در پدرخوانده رو در نمیاره؟ یا من اینجوری احساس میکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

اون تیکه که برزو ادای مهران مدیری رو در می اورد هم باحال بود وقتی رفته بود خواستگاری و پاشو

انداخته بود رو پاش

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کاش بیشتر شاه بابا را میدیدیم . خیلی کم میاد . به نظر من روی رقابت بابا اتی و شاه بابا بر سر عشق ژوسفین خیلی میشد مانور داد خیلی باحال میشد

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

2

سلام.
    عجب مقایسه ی خفنی کردی شما!!!اومدی یه فیلم ایرانی رو با prison مقایسه کردی!!!!بعد اینا داستانشون و کل سریالشون با هم فرق داره.
    شما حتی سریال friends رو هم با prison نمیتونی مقایسه کنی.چون هرکدوم سبکش با اون یکی متفاوته.پس بهتره قهوه ی تلخ رو با سریال های کمدی داخل کشور مقایسه کنی.

سلام
    نه با دوستان صحبت از جذاب نبودن سریال توی خانواده ها بود و داشتن علاقه به دیدن تکرار قسمتها و منتظر بودن برای دراومدن قسمت بعدی.
    در ضمن از مهران مدیری به عنوان یه کارگردان بین این همه کارگردانهایی که طنز کار می کنن توقع بیشتری می رفت البته این نظر کاملا شخصیه!!!!

12. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

اون جا که برزو لهجه ی آلن دلونی رو با مشهدی قاطی میکنه و میگه خیلی جالب بود:

این آخرین باریه که میگم پشیمون نرید!

14. 2 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •