تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 892 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توی لیست امرتات از مدل ازcw21 چند نوع داره بااسمهای زیر که قیمت متفاوتی با هم دارن با مشخصات سخت افزاری کاملا مشابه
    cw21fx/b , cw21fx/w , cw21fx/p با قیمت 1065000
    cw21fx/L باقیمت 1125000
    این تفاوت قیمت برای چیه ؟

لپتاپ های سونی امریکایی وچینی باهم فرقی دارن ؟(هرکه یه چیزی میگه ما اخر نفهمیدیم فرق دارن یانه )

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

توی لیست امرتات از مدل ازcw21 چند نوع داره بااسمهای زیر که قیمت متفاوتی با هم دارن با مشخصات سخت افزاری کاملا مشابه
    cw21fx/b , cw21fx/w , cw21fx/p با قیمت 1065000
    cw21fx/L باقیمت 1125000
    این تفاوت قیمت برای چیه ؟

لپتاپ های سونی امریکایی وچینی باهم فرقی دارن ؟(هرکه یه چیزی میگه ما اخر نفهمیدیم فرق دارن یانه )

خوب دلیل یکی بودن قیمت ، یکی بودن مدل هست !
    cw2fx مدل انتخابی شماست !
    اون حروف آخر هم برای نشان دادن رنگ گذاشته شده :black ,white,pink,red ,gray...........

بین نوت بوک های امریکایی و چینی از لحاظ کیفی ، وقتی متعلق به یک شرکت هستند تفاوت کیفی وجود نداره !
    سونی ، سونیه دیگه! حالا می خواد در امریکا تولید بشه و یا چین و مالزی.......
    اپل هم اپل هست ! چین و امریکایی فرق کیفی ندارند ،

3. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من مي خواهم يك لب تاب خوب و قوي با قيمت حدود 1300هزار بيشتر براي كار طراحي و اتوكد بگيرم چون معماري مي خونم
    لطفا به من بگوييد كه چه مدل و چه ماركي بهتر است
    خودم بيشتر سوني رو مي پسندم و شنيدم سري E خوب است نظرتون چيه
    لطفا من رو راهنمايي كنيد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام امروز قرار بود dv6 2020 بخرم که مغازه دار گفت dis continue شده.گفت اگه هم جای دیگه بخوای بخری امکان داره ریفر باشه.حالا نظرم روی dv6 2170 ولی مشکلم اینه که هاردش 640 دور 5400 در صورتی که 2020 دور 7200 بود.
    دوستان این دور پایین چقدر میتونه تو سرعت تاثیر داشته باشه؟توی چه کار هایی تاثیر میزاره؟اینجورم که فهمیدم 2170 رمش 2 تا 2gb هست و هاردشم 2 تا 320.و 2020 یه رم 4 با یه هارد 500.درسته؟ممنون میشم هر چی سریعتر جوابمو بدین.واقعا تو فکرم.
    ووووووووو در آخرم 2تا هارد 320 سرعتو پایین نمیارن؟

داره خودمونی میشه jetfire72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    somewhere in time

پيش فرض

من می خواهم لپ تاپ بخرم به نظر شما dell inspiron 1564 با پردازنده ی intel core i3 2.13 و رم 4 گیگ و حافظه ی 320 گیگ و گرافیک 512 مگ با قیمت 820 هزار تومان انتخاب مناسبی است؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من می خواهم لپ تاپ بخرم به نظر شما dell inspiron 1564 با پردازنده ی intel core i3 2.13 و رم 4 گیگ و حافظه ی 320 گیگ و گرافیک 512 مگ با قیمت 820 هزار تومان انتخاب مناسبی است؟

بله انتخاب مناسبی می تونه باشه اما تاپیک را اشتباهی اومدین

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

سلام امروز قرار بود dv6 2020 بخرم که مغازه دار گفت dis continue شده.گفت اگه هم جای دیگه بخوای بخری امکان داره ریفر باشه.حالا نظرم روی dv6 2170 ولی مشکلم اینه که هاردش 640 دور 5400 در صورتی که 2020 دور 7200 بود.
    دوستان این دور پایین چقدر میتونه تو سرعت تاثیر داشته باشه؟توی چه کار هایی تاثیر میزاره؟اینجورم که فهمیدم 2170 رمش 2 تا 2gb هست و هاردشم 2 تا 320.و 2020 یه رم 4 با یه هارد 500.درسته؟ممنون میشم هر چی سریعتر جوابمو بدین.واقعا تو فکرم.
    ووووووووو در آخرم 2تا هارد 320 سرعتو پایین نمیارن؟

تا اونجا که اطلاع دارم یک هارد 640 گیگی هست و نه دو تا 320 ! اما مطمئن نیستم !
    خوب اگر دو تا 320 باشه که سرعت به مراتب افزایش پیدا میکنه RAID
    رم هم معمولا 2 تا 2 گیگ میزارن و این در مورد 2020 هم صدق میکنه ، چون یک 4 گیگ ، به مراتب گرون تر خواهد شد.

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون در مورد Dell studio 1557 چیه؟ مشخصات سخت افزاریش که خیلی عالیه. من بین این مدل و Sony CW مرددم.
    مشخصات سونی: CPU: Core i5 2.53

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوستان
    لب تاپ های سونی کارت گرافیک OpenGL دارند؟
    کسی هست در مورد کارت گرافیک OpenGL کمی توضیح بده ممنون میشم.یه سری از سایت های معتبر برای کارهای معماری کارت گرافیک OpenGL رو توصیه میکنن و میگن nvidia quadro یا Ati fire pro بگیرید.geforce و radeon خوب نیست.من میخوام سونی سری E بگیرم که بعد از عید میاد.و گرافیکش هم ATI 5650 حالا چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان
    لب تاپ های سونی کارت گرافیک OpenGL دارند؟
    کسی هست در مورد کارت گرافیک OpenGL کمی توضیح بده ممنون میشم.یه سری از سایت های معتبر برای کارهای معماری کارت گرافیک OpenGL رو توصیه میکنن و میگن nvidia quadro یا Ati fire pro بگیرید.geforce و radeon خوب نیست.من میخوام سونی سری E بگیرم که بعد از عید میاد.و گرافیکش هم ATI 5650 حالا چکار کنم؟

سلام
    کارت گرافیک openGL ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    می دونید opengl چی هست؟ Open Graphics Library یک استاندارد از مجموعه توابع کتابخانه ای که شما می تونید در برنامه های خود برای داشتن شئی های 2D و 3D استفاده کنید !

پس کارت گرافیک openGL معنی ندارد .
    تمامی کارت های گرافیکی از استاندارد openGL پشتیبانی میکنند.

برای کار های گرافیکی سطح بالا و بسیار س
    نگین ، کارت های گرافیکی Quadro FX از انویدیا یا Ati fire pro پیشنهاد میشود. که البته باید هزینه داشتن این کارت های گرافیکی نیز پرداخت شود ، معمولا ای لپتاپ ها بالای 2 میلیون تومان و تا 5 میلیون تومان قیمت دارند!

سری E نیز بسیار مناسب هستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام
    کارت گرافیک openGL ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    می دونید opengl چی هست؟ Open Graphics Library یک استاندارد از مجموعه توابع کتابخانه ای که شما می تونید در برنامه های خود برای داشتن شئی های 2D و 3D استفاده کنید !

پس کارت گرافیک openGL معنی ندارد .
    تمامی کارت های گرافیکی از استاندارد openGL پشتیبانی میکنند.

برای کار های گرافیکی سطح بالا و بسیار س
    نگین ، کارت های گرافیکی Quadro FX از انویدیا یا Ati fire pro پیشنهاد میشود. که البته باید هزینه داشتن این کارت های گرافیکی نیز پرداخت شود ، معمولا ای لپتاپ ها بالای 2 میلیون تومان و تا 5 میلیون تومان قیمت دارند!

سری E نیز بسیار مناسب هستند.
    خیلی ممنون لطف کردین توی سایته notebookcheck یه لینکی داره برای کارت گرافیک های حرفه ای یه مقایسه ای هم کرده ولی از اون جایی که رشته تخصصی من کامپوتر نیست چیز زیادی نفهمیدم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه محبت کنین کمی توضیح بدین.
    راستی سال خوبی رو براتون آرزو میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •