حالا Flashlite اپدیت میشه؟
خیلی با هم فرق دارند؟
با این اوصاف کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
حالا Flashlite اپدیت میشه؟
خیلی با هم فرق دارند؟
با این اوصاف کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
شماره سریال گوشیت رو با اس ام اس به شماره 200023013 بفرست یا میگه X مقدار از گارانتی مونده
واگر چیز دیگه ای بگه بدون بدونه گارانتی هست
شمار سریال هم با کد #06#* بدست میاد
خیلی ممنونعالی بود
من با دوتا پلیر چک کردم 1- با پلیر گوشی 2- UC پلیر
با UC اسلو پخش میکرد و کند بود اما با پلیر اصلی خیلی عالی بود مخصوصا تو صدا
اما جناب mInI_ClockEr یکمی هنوز جای کار داره
زمانی که فیلم به جلو می بریم یک فریز لحظه ای بوجود میاد (خیلی کوتاه )
فکر کنم اگه یه تغییر کوچک اعمال کنید
عین فیلم های خود گوشی هیچ مشکی در پخش نیست
با سلام
نمیدونم از کجا شروع کنم
راستش رو بخواهید من نمیدونم چرا اینقدر سرعت GPRS همراه اول پایین هست البته باید بگم که وقتی گوشیم نو بود منظورم اینه که وقتی دفعه اول اونرو به کامپیوتر وصل کردم تا حالت مودم بشه برای GPRS سرعت خیلی خوب بود حدود 11 بود اما بعد از حدود 2 روز و شاید هم 1 روز وقتی گوشی رو دوباره وصل کردم سرعتم بیشتر از 5 نمیشه نمیدونم البته باید بگم که اینمورد در مورد گوشی پدرم هم که یه 3110 هست به همین صورت شد یعنی دقیقاً با همون بسته ای که برای همراه اول زده بودم و برای اولین بار با اون رفتم سرعت خوب بود ولی وقتی دوباره متصل شدم دقیقاً مثل گوشی خودم شد
من فکر میکنم که هر دو تا شون نیم سوز شدن اگه نظری دارید بگید به یو اس بی جلوی کیس وصل میکنم آخه کابل ایکس 6 کوچیک هست
بازم باید بگم که فکر نکنم از کیس باشه چون کیسم هم گرین مدل مگنوم 2 هست و مطمئن هست
جان من کمک کنید این عکس هم وقتی داشتم دانلود میکردم انداختم سرعت اتصال 460 هست ولی دانلود 5 هر کی میتونه کمک کنه و یا هرکی با GPRS وصل میشه به اینترنت بگه سرعت خوبه یا نه برای ایرانسل هم همینطور هست
نکنه یه نوع کلاهبرداری همراه اول و ایرانسل هست و به گوشی ربطی نداره
بازم درخواست کمک میکنم عزیزان مخصوصاً مدیران این انجمن
![]()
با سلام،
من چند روز پیش گوشی رو خریدم،
یک اینکه هدست دکمه هاش کار نمیکنن!
و اینکه اکسپلور هم میخوام نصب کنم، نمیشه!
دوست عزیز
کامپیوتر شما به ویروس اتوران مبتلا شده
یه نرم افزار هست بنام autorun remover اینو دانلود کن بعد اتوران رمت رو از بین میبره و درست میشه
باز مشکلی بود بفرما
دوستان آنتی ویروس مکافی رو برای گوشی پیشنهاد میکنید ؟
برنامه برای افزایش سرعت و تمیز کردن گوشی کسی سراغ داره ؟
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
عزیزم بستگی به سلیقت داره فرق آنچنانی ندارن فقط بهتره با گارانتی اصلی بخری و من از 16 گیگ سفید خوشم میامد اما اهواز نبود و رفتم 8 گیگ لاجوردی گرفتم و آپدیت جدید هست و عالیه ؟
سلام دوستان...
خوب منم امروز به جرگه X6 داران پيوستم
16 گيگ 00 گارانتي اصلي برنگ مشكي و از بازار موبايل ايران خريداري شد
همون موقع هم رفتم طبقه همكف و NOKIA care تاريخ گارانتيش رو چك كرد و گفت تا 2012.1.1 گارانتي داره
خيلي خوشم اومده ازش صداش بي نظيره و با بالاترين كيفيت و صدا پخش ميكنه و كوچكترين خش خشي نداره...
LCD هم سر جاش فيكس هست و مشكلي نداره كيفيتش هم خيلي خوبه
اينارو گفتم از ديد خودم چون تو اين چندين صفحه كه تايپيك رو دنبال كردم خيلي از دوستان گلايه كردن از اين موارد كه خدارو شكر حداقل من تا الان كه آخراي باتريش هم هست مشكلي باهاش نداشتم...
كار كردن با اين گوشي مخصوصا تاچ خازني بسيار لذت بخش هست و اين گوشي واقعا ارزش پرداخت همچين قيمتي رو داشت....
فقط ميمونه برنامه ها و راه اندازي GPS ( از همون مدل فارسيش كه سخن گو هست ) كه فروشنده گفت يه مبلغي رو پرداخت كن كه برات همشو نصب كنم كه گفتم نميخوام و خودم كاراشو انجام ميدم...
50 تومن ميگيرن واسه كاري كه خودمونم ميتونيم انجامش بديم...
اگه میشه بگین جی پی اس رو چطوری فعال کنم! حتما برای فعال کردن اینترنت میخواد؟
شرمنده میپرسم از کدوم مغازه خریدیدو چند خریدی؟اگر هم امکان داشت بگو راه اندازي GPS ( از همون مدل فارسيش كه سخن گو هست )به چه صورتیه؟ممنون.راستی میتونی چک کنی ببینی از طریق usbشارژ میشه یا نه؟
Last edited by rafia; 04-11-2010 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)